ay sormacansu dımı merveee bende sevmıom o gıcık kızı
aman yok diye çık hemenhuuuuuuuuu kımse yokmu yok sanırım
kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzz
eh ıste bnde dıs agrısıyla bogusuyorummm..ay sorma
aman yok diye çık hemen
iyiyim canım (kendi adıma :) sen nasılsın??
eh ıste bnde dıs agrısıyla bogusuyorummm..
slm kızlar ya ben geldim gene sorunluyum s.o.b. u okudum çok duygulandım ben bugn hastanedeydm annem için bi operasyon geçirdi dün yazmıştım doğumhanedeydim ya çok etkilendim çok korktum bayada ağladım böyle olucanı tahmin etmemiştim doğumda napcam bilmiyorum bunu ayrıca sabahdan beri idrar torbasına ve bağırsaklara çok baskı var ben hiç böyle olmadıydım doğurucam diye korkuyorum elim yüzüm şiş felaket durumdayım gene doğurmam demi ya yarn erkenden doktora gitcem gerçide
ayy Allah yardımcın olsun çok zorrrben ilk aylarda çok çekmiştim gittim çektirdim valla ...
allah korusun kızz ne doğurması? Allah anneciğine de acil sifalar versin nasıl durumu şuan?
bugun bende kontroldeydim doktor elin yüzün şişmiş beğenmedim seni dedi, tuzlu yeme dedi sende yeme... o baskılar da oluyormuş ayrıca magnezyum ilacın varsa iç rahatlarsın...
doktor sorunuda anlayamadıkı cnm hangı dısımde oldunu her yerı agrıyo antıbıyotık kullanmaya basladımmm
allah korusun kızz ne doğurması? Allah anneciğine de acil sifalar versin nasıl durumu şuan?
bugun bende kontroldeydim doktor elin yüzün şişmiş beğenmedim seni dedi, tuzlu yeme dedi sende yeme... o baskılar da oluyormuş ayrıca magnezyum ilacın varsa iç rahatlarsın...
merhaba arkadaşlar, ben genelde okuyarak takip ediyorum sizleri.Pek yazmıyorum çünkü sizler artık kaynaşmışınız.tekrardan sizlere bişeyler sorup sıkmak istemiyorum.Ama hergün vakit buldukça giriyorum ve okuyorum.Haziran bebişlerimiz olmaya başladı.bende çoook heyecanlıyım. ikinci hamileliğim olmasına rağmen daha heyecanlıyım.Ama ne olusa olsun sağlık problemi dışında normal doğum istiyorum.Çook rahat hem iyileşme açısından hemde bebeişinle kaynaşma açısından.Ben izmir de oturuyorum.Egepol hastanesine gidiyorum.33 haftanın içindeyim.Ama çook aşağıda taşıdığım için doktorum çook dikkat diyor.Erken doğum riskim varmış.Birde 8 yaşında bir kızım var.şimdilik benden bu kadar.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
takip ediyorsun da niye yazmıyorsun :) nolcak kaynaşmışsak sende gel katıl uzak durma... maşallah Allah bağlaşlasın kızını da... :) benim bildiğim 2.doğumlar gününden önce oluyor... Allah bir avazda kurtarsın seni ve bizleri :)merhaba arkadaşlar, ben genelde okuyarak takip ediyorum sizleri.Pek yazmıyorum çünkü sizler artık kaynaşmışınız.tekrardan sizlere bişeyler sorup sıkmak istemiyorum.Ama hergün vakit buldukça giriyorum ve okuyorum.Haziran bebişlerimiz olmaya başladı.bende çoook heyecanlıyım. ikinci hamileliğim olmasına rağmen daha heyecanlıyım.Ama ne olusa olsun sağlık problemi dışında normal doğum istiyorum.Çook rahat hem iyileşme açısından hemde bebeişinle kaynaşma açısından.Ben izmir de oturuyorum.Egepol hastanesine gidiyorum.33 haftanın içindeyim.Ama çook aşağıda taşıdığım için doktorum çook dikkat diyor.Erken doğum riskim varmış.Birde 8 yaşında bir kızım var.şimdilik benden bu kadar.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
annem iyi sayılır işte oda etkiledi zaten ben zaten tuzu çok azalttım benmki birazda strese bağlı gibi doğum olacak diye korktum ya bilmiyorumki yarn doktor ne diycek daha devamlı gittiğm doktorm yok bağlanamdım birine oda canımı sıkıyo artık karar vermek zorundayım magnezyumuda kestim zaten kasılmayı engelliyo artık kasılıp hazırlanması lazzım ben öyle biliyorum senin bebek nasıl kaç kilo olmuş
ay canım ne demek kaynaşmışsınız sıkmak istemiyorum demekyok öyle düşünme melisin aramıza katıl canm buraya yazda durumunu bilelim olurmu
takip ediyorsun da niye yazmıyorsun :) nolcak kaynaşmışsak sende gel katıl uzak durma... maşallah Allah bağlaşlasın kızını da... :) benim bildiğim 2.doğumlar gününden önce oluyor... Allah bir avazda kurtarsın seni ve bizleri :)
bana doktor kasılman olduğu zaman kullan demişti... bence zorlanıyorsan kullan rahatlarsın... maşallah annen de iyiyse sevindm canım... tuzluyu bende azalttım ama neden şiştim anlamadım?
benim bebiş iyi teyzesi 2775gr 49cm olmuş... 34 haftalığım ama 36+1 gözüküyor ultrasonda... doktor haftada bir çağırıyor artık beni... erken doğum olabilirmiş önden gittiği için bakalım nolcak , ultr. kağıdına göre 9 haziran gözüküyor doğum ama 24 haziran sat'a göre valla kafam karıştı açıkcası...:44:
ben çıkayım biraz dinleneym iyi değilim nedense yarın doktordan sonra yazarım inş kendinize iyi bakın
ben aldım netten zaten vardı bende bi tane ama doğum sonrası için olan teri emen kumaştan toparlayıcı olanlardan aldım bide küçük bedenini aldımki iyice sıksın toparlasın, terletmeyen kumaştan olmasına dikkat et ( sezeryan olacaksan) dikişlerde iltihaplanma yapabiliyomuş aslında hep kötü taraflarını konuşuyoruz burda, epidural sezeryan olan bi arkadaş hastaneden çıkarken korseyi giyip çıkmış şimdi sıfır göbek dümdüz bi karnı var korsenin çok yararı oldugunu söylüyor, ablam bi kaç gün sonra giydi bide sıkmasın acıtmasın diye kendi bedenine göre almıştı azda olsa göbek kaldı onda şimdi napsa gitmiyo göbekteki gevşeklik, oda şimdi sıkı sıkı tembih ediyo benim yaptıgım hatayı yapma olabildiğince çabuk giy ilk günlerde rahim kendini daha çabuk toparlıyo bide canın acıycak diye geniş alma sıksınki toparlasın diyo bende aynen öyle yaptım acısada umrumda değil yeterki toparlasın gevşek sarkık bi göbekle yaşamak zorunda kalmaktansa varsın bi hafta acısını çekeyimyaşayanlar daha iyi bilir sonuçta önerilere uymak lazım
bu arada rahim sarkması yaptıgını ilk defa duydum bana saçma geldi tam tersi sıktıgı için toparlar nasıl sarkma yapsın ki :44: eskiler bile çarşafla sararmış karınlarını şimdi korseler var onun yerine
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokuuuuun...
Tenimde tenin eksik gelde bir dokuuuunnnn ...
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüüüüüüümmmm...
Elimde elin eksik yaşlı hep gözüüüümmmm ...
Ne olur dön geri sevindirme elleri ...
Boz bu mühürlü, kara büyüleriiiiiiiiiiiii
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaaaaz
Hep eksik diyorum ya, o bile aaaaaaz...
Öf bu şarkı çok güzel ya Ferihada çalan ...Açtım son ses dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?