2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ya ben geldim gene sorunluyum s.o.b. u okudum çok duygulandım ben bugn hastanedeydm annem için bi operasyon geçirdi dün yazmıştım doğumhanedeydim ya çok etkilendim çok korktum bayada ağladım böyle olucanı tahmin etmemiştim doğumda napcam bilmiyorum bunu ayrıca sabahdan beri idrar torbasına ve bağırsaklara çok baskı var ben hiç böyle olmadıydım doğurucam diye korkuyorum elim yüzüm şiş felaket durumdayım gene doğurmam demi ya yarn erkenden doktora gitcem gerçide

allah korusun kızz ne doğurması? Allah anneciğine de acil sifalar versin nasıl durumu şuan?

bugun bende kontroldeydim doktor elin yüzün şişmiş beğenmedim seni dedi, tuzlu yeme dedi sende yeme... o baskılar da oluyormuş ayrıca magnezyum ilacın varsa iç rahatlarsın...

ooooo sız bendekı sıslıklerı gorsenız sabah kalktıgımda gozum gozukmuyo ama doktor tuzu azalt yoksa bunlar normal dediii

doktor sorunuda anlayamadıkı cnm hangı dısımde oldunu her yerı agrıyo antıbıyotık kullanmaya basladımmm

hmm ii olur canım rahatlarsın... bnde kullanmıştım, iltihabın çocuğa zararı olur aman aman...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ben genelde okuyarak takip ediyorum sizleri.Pek yazmıyorum çünkü sizler artık kaynaşmışınız.tekrardan sizlere bişeyler sorup sıkmak istemiyorum.Ama hergün vakit buldukça giriyorum ve okuyorum.Haziran bebişlerimiz olmaya başladı.bende çoook heyecanlıyım. ikinci hamileliğim olmasına rağmen daha heyecanlıyım.Ama ne olusa olsun sağlık problemi dışında normal doğum istiyorum.Çook rahat hem iyileşme açısından hemde bebeişinle kaynaşma açısından.Ben izmir de oturuyorum.Egepol hastanesine gidiyorum.33 haftanın içindeyim.Ama çook aşağıda taşıdığım için doktorum çook dikkat diyor.Erken doğum riskim varmış.Birde 8 yaşında bir kızım var.şimdilik benden bu kadar.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

annem iyi sayılır işte oda etkiledi zaten ben zaten tuzu çok azalttım benmki birazda strese bağlı gibi doğum olacak diye korktum ya bilmiyorumki yarn doktor ne diycek daha devamlı gittiğm doktorm yok bağlanamdım birine oda canımı sıkıyo artık karar vermek zorundayım magnezyumuda kestim zaten kasılmayı engelliyo artık kasılıp hazırlanması lazzım ben öyle biliyorum senin bebek nasıl kaç kilo olmuş

ay canım ne demek kaynaşmışsınız sıkmak istemiyorum demek yok öyle düşünme melisin aramıza katıl canm buraya yazda durumunu bilelim olurmu

takip ediyorsun da niye yazmıyorsun :) nolcak kaynaşmışsak sende gel katıl uzak durma... maşallah Allah bağlaşlasın kızını da... :) benim bildiğim 2.doğumlar gününden önce oluyor... Allah bir avazda kurtarsın seni ve bizleri :)

bana doktor kasılman olduğu zaman kullan demişti... bence zorlanıyorsan kullan rahatlarsın... maşallah annen de iyiyse sevindm canım... tuzluyu bende azalttım ama neden şiştim anlamadım?

benim bebiş iyi teyzesi 2775gr 49cm olmuş... 34 haftalığım ama 36+1 gözüküyor ultrasonda... doktor haftada bir çağırıyor artık beni... erken doğum olabilirmiş önden gittiği için bakalım nolcak , ultr. kağıdına göre 9 haziran gözüküyor doğum ama 24 haziran sat'a göre valla kafam karıştı açıkcası...:44:

ya çok ilginç önden gidiyo diye erken doğma riski varmıymış kız benmki 3 hafta önden gidiyo o zaman doğursam yeridir benimde kafam karıştı şimdi

bide dikişlere enfeksiyon kaptırırsın allah korusun görürsün o zaman sağlıkmı önemli.....estetikmi önemli....
benim tanıdığım biri dikişlerini patlattı bu yüzden...

Omuzumda başın eksik, yatağımda kokuuuuun...
Tenimde tenin eksik gelde bir dokuuuunnnn ...
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüüüüüüümmmm...
Elimde elin eksik yaşlı hep gözüüüümmmm ...

Ne olur dön geri sevindirme elleri ...
Boz bu mühürlü, kara büyüleriiiiiiiiiiiii
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaaaaz
Hep eksik diyorum ya, o bile aaaaaaz...

Öf bu şarkı çok güzel ya Ferihada çalan ...Açtım son ses dinliyorum

dinle doğum stresin geçer en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…