- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bide dikişlere enfeksiyon kaptırırsın allah korusun görürsün o zaman sağlıkmı önemli.....estetikmi önemli....
benim tanıdığım biri dikişlerini patlattı bu yüzden...
çevremde sezeryan olan hemen herkes korse giydi enfeksiyon kapanı görmedim, sağlıklı olmasına dikkat edersen giydiğin korsenin hiçbişey olmazherhangi bir korse giymemekde önemli tabi özellikle söyledim teri emen kumaştan yapılanlardan olmalı iltihaplanmasın dikişler diye, canım acısın önemli değil dedim enfeksiyon kapsın önemli değil demedim ki ...Dikiş patlaması aşırı sıkma olmadığı sürece olmaz dozunda yapmak lazım herşeyi ...Estetik görünecem ne olursa olsun deyip korse giyecem demiyorumki ben sağlıklı olacağını düşündüğüm için giyeceğimi söylüyorum... Kişisel tercih meselesi doktorada sordum bi sorun olmıycagını söyledi olsa söylerdi ben giyecem giyen ve giymeyenlerin yorumlarını alırız sonradan hep birlikte ...
:82::82: seviiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuu:82::82::82:
çevremde sezeryan olan hemen herkes korse giydi enfeksiyon kapanı görmedim, sağlıklı olmasına dikkat edersen giydiğin korsenin hiçbişey olmazherhangi bir korse giymemekde önemli tabi özellikle söyledim teri emen kumaştan yapılanlardan olmalı iltihaplanmasın dikişler diye, canım acısın önemli değil dedim enfeksiyon kapsın önemli değil demedim ki ...Dikiş patlaması aşırı sıkma olmadığı sürece olmaz dozunda yapmak lazım herşeyi ...Estetik görünecem ne olursa olsun deyip korse giyecem demiyorumki ben sağlıklı olacağını düşündüğüm için giyeceğimi söylüyorum... Kişisel tercih meselesi doktorada sordum bi sorun olmıycagını söyledi olsa söylerdi ben giyecem giyen ve giymeyenlerin yorumlarını alırız sonradan hep birlikte ...
beni sev:76:
seni kocan sevsin
aaa dur merve geldi o sevsinnnnn
onu söyleyen dr u merak ettim şimdi
benim çevrem hep hemşire ve dr hiçbiride giymedi ve de tavsiye etmiyorlar,
hava aldırmayan şey enfeksiyon yapar şeker
alın yorum tabiiki 2 doğum yaptım ve korse takmadım sıfır göbeğim var,
ilk doğumda annemle kayınvalidem karnımı sarmak için uğraşırken epiduralın yapıldığı yeri sıktılar ve 24 saat baş ağrısı çektim sırf bu yüzden...
seni kocan sevsin
aaa dur merve geldi o sevsinnnnn
ahaa kimler gelmişş
merve miesra olmasın o
aman sevmeyin, kocam seviyo ya beniii
canım bu arada sevi'ye katılıyorum o senin iyiliğin için konuşuyor, dikişlerin eridikten sonra takmanda fayda var, bende düşünüyorum ama yaram iyileştikten sonra düşünüyorum...
biliyorum canım iyiliğim için konuştugunu bende bana mantıklı geleni söyledim her konuda aynı fikirde olmak zorunda değiliz ki ...Hem o zaman nasıl fikir alışverişinde bulunuruz değilmi ? Ben hemen takmayı düşünüyorum takan çok kişiden fikir aldım bu konuda daha sonra takıldıgında ilk günlerde takılan kadar yarar sağlamıyormuş ...Neyse ya kapatalım bu konuyu ben giycem kişisel tercih diyelim...
merve miesra olmasın o :60
aman sevmeyin, kocam seviyo ya beniii
hastanenin ismini verimvalla ben gördüğümü söylüyorum canım yapanların fayda gördüğünü gördüm kendileride onaylıyor bunu doğum sonrası için yapılmış korselerden giymek lazım zaten normal korselerden farklı onlar hava aldırıyor ter de çekiyor toparlayıcı oluyor bide, o yüzden ayrı bi korse aldım bende evde vardı yoksa bi tane özel günler için alıp hiç kullanmadığım bizimkilerde enfeksiyon yapmadı bende dikkat edersem yapmaz diye tahmin ediyorum amann neyse az kaldı zaten doğurmamıza sonra yazarız burdan neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiğini bu saatte yemek yiycem ya sonrada şişecem iyice doğuma kadar ama napim acıktımmm
mervemiiii
ha merveeee
ha esraaa
ikiside deli değilmi
seviyoz senikocanda sevsin ne olcak
aman ne yaparsanız yapın yaaa banane
ikinizde bir elmanın yarısı gibisiniz ne yapiiim
bi isimler değişik
wahhh bizeee wahhh bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?