2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevi beyin şeysi geçiriyor şuan

neysi geçiriyo merve????? adınıda desen
sevi şu an kaç iş yapıyo sen bilionmu???
hem tv izliyo, hem ödev yazdırıyo, hem yemek yediriyo
hemde siz hınzırlara laf veriyo
bi esrayı merve yaptık cannımmm o kadar olsunnn
ömrümü yediniz oyyy oyyyyyyy

:82::82::82::82::82::82:

kız dünür bu feriha yeni başlıcağı zamanlar ablamla tlfnda konuşuyoruz. diyo ki bana adını feriha koydum başlıcakmış izlicen mi bende diyorum ne o tereyağ ya o da benim tereyağı dediğimi feriha anlıyo tabi kız showda başlıcak ya diyo Allah Allah görmedim hiç tereyağ ne ya diyorum bildiğimiz yağ mı ? :44: kız yok feriha feriha diyorum diyo heeeeeeeeeeeeeeee diyorum tamam bende tereyağ anladım diyorum bu ne böyle 2 saat gülmüştük

delüsün sen delü ha merve ha esra haaa SEVİİİİİİİİ hepsi deli değil miiiiiiiiii al biriniiiiiii vur diğerine

hadi ben dellendim deeeeeeeee
sebeplerinide yazdım
size ne oluyor yaw

canım pişi istiyooooo:84::84::84::84:

ennemm topic duymasın ferriyaaaaaaaaa

haydaaaaaaaa hoppppppp
bi pişimiz eksikti yandannnn

şeysi canımmmmmmmm anladın senn kızım senin 2 elinde 1000 marifet yaparsın sen her yere ulaşırsın ömrünü mü yedik yok kızz naptık biz melek gibi karılarız demi esraa

akılmı kaldıııı sıte beynımızı yıkadııı annemde bugun oglum dıe seslenıo kardesıme bende efemdim anne dıom

Son düzenleme:
Merhaba ben Feriha. Adımı annem koydu. Kapıcı kızıyım ama havalıyım. Topuklu ayakkabıyla yürüme özürlüyüm. Boyumda 1.20 öptüm by

küstünmü kızzzzz

Melonyyy yemekten bahsetme bak bende ne yediğimi söylerim sonra gece gece yemek yaptım ciddi manyağım he

ayy kızlar canım çok fena ketçap mayonez çekiyo acuk ucundan yesem nolur kiiiiiiiiiiiii

Merhaba ben Feriha. Adımı annem koydu. Kapıcı kızıyım ama havalıyım. Topuklu ayakkabıyla yürüme özürlüyüm. Boyumda 1.20 öptüm by

ahahaha acayip güldüm ya boyum 1.20 he Allah iyiliğini versin

hadi ben dellendim deeeeeeeee
sebeplerinide yazdım
size ne oluyor yaw

haydaaaaaaaa hoppppppp
bi pişimiz eksikti yandannnn
delürdük kızım hamilelik delürüğü bunlar oğlum da içerde zıp zıp canıma okuyor beynime vurdu debelenmesi, şimdi ben beyin şeysi geçircem az kaldı
akılmı kaldıııı sıte beynımızı yıkadııı annemde bugun oglum dıe seslenıo kardesıme bende efemdim anne dıom
akıl makıl kalmadı şekerim hepsini aldı veletler bizden...biz yiyoruz onlar alıyorlar bize bişi kalmıyor

zuhauhauha o ne kız feriyaaaaaaa ennem noldu sana kıyamam ennemmm

küstünmü kızzzzz

Melonyyy yemekten bahsetme bak bende ne yediğimi söylerim sonra gece gece yemek yaptım ciddi manyağım he

ben geçipde yapamam yapsamda yiyemem midem kabul etmez yassak bana öle kızartmalı şeyler şu bebeyi doğuruyum ozaman görün nası yiycem bennn

cansuyu bılmemde ferıyaaa gö...ten bacaklı valla boyu harbı 1,20

YAKAMOZZZZ ben sımdı yedım ketcaplı mayonezlı bıse valla dayanamadım

cansuyu bılmemde ferıyaaa gö...ten bacaklı valla boyu harbı 1.20 anca kapının yarısı kadar mevzusu olmustu

YAKAMOZZZZ ben sımdı yedım ketcaplı mayonezlı bıse valla dayanamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…