delüsün sen delüha merve ha esra haaa SEVİİİİİİİİ hepsi deli değil miiiiiiiiii al biriniiiiiii vur diğerine
sevi beyin şeysi geçiriyor şuan
:82::82::82::82::82::82:
delüsün sen delüha merve ha esra haaa SEVİİİİİİİİ hepsi deli değil miiiiiiiiii al biriniiiiiii vur diğerine
canım pişi istiyooooo:84::84::84::84:
ennemm topic duymasın ferriyaaaaaaaaa
neysi geçiriyo merve????? adınıda desen
sevi şu an kaç iş yapıyo sen bilionmu???
hem tv izliyo, hem ödev yazdırıyo, hem yemek yediriyo
hemde siz hınzırlara laf veriyo
bi esrayı merve yaptık cannımmm o kadar olsunnn
ömrümü yediniz oyyy oyyyyyyy
kız dünür bu feriha yeni başlıcağı zamanlar ablamla tlfnda konuşuyoruz. diyo ki bana adını feriha koydum başlıcakmış izlicen mi bende diyorum ne o tereyağ yao da benim tereyağı dediğimi feriha anlıyo tabi kız showda başlıcak ya diyo Allah Allah görmedim hiç tereyağ ne ya diyorum bildiğimiz yağ mı ? :44: kız yok feriha feriha diyorum diyo heeeeeeeeeeeeeeee diyorum tamam bende tereyağ anladım diyorum bu ne böyle 2 saat gülmüştük
ha merveeee
ha esraaa
ikiside deli değilmi
seviyoz senikocanda sevsin ne olcak
aman ne yaparsanız yapın yaaa banane
ikinizde bir elmanın yarısı gibisiniz ne yapiiim
bi isimler değişik
wahhh bizeee wahhh bizeee
hadi ben dellendim deeeeeeeee
sebeplerinide yazdım
size ne oluyor yaw
haydaaaaaaaa hoppppppp
bi pişimiz eksikti yandannnn
Merhaba ben Feriha. Adımı annem koydu. Kapıcı kızıyım ama havalıyım. Topuklu ayakkabıyla yürüme özürlüyüm. Boyumda 1.20 öptüm by
Merhaba ben Feriha. Adımı annem koydu. Kapıcı kızıyım ama havalıyım. Topuklu ayakkabıyla yürüme özürlüyüm. Boyumda 1.20 öptüm by
delürdük kızım hamilelik delürüğü bunlarhadi ben dellendim deeeeeeeee
sebeplerinide yazdım
size ne oluyor yaw
haydaaaaaaaa hoppppppp
bi pişimiz eksikti yandannnn
akıl makıl kalmadı şekerim hepsini aldı veletler bizden...biz yiyoruz onlar alıyorlar bize bişi kalmıyorakılmı kaldıııı sıte beynımızı yıkadııı annemde bugun oglum dıe seslenıo kardesıme bende efemdim anne dıom
şeysi canımmmmmmmm anladın sennkızım senin 2 elinde 1000 marifet yaparsın sen her yere ulaşırsın ömrünü mü yedik yok kızz naptık biz melek gibi karılarız demi esraa
küstünmü kızzzzz
Melonyyy yemekten bahsetme bak bende ne yediğimi söylerim sonragece gece yemek yaptım ciddi manyağım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?