2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şeysi canımmmmmmmm anladın senn kızım senin 2 elinde 1000 marifet yaparsın sen her yere ulaşırsın ömrünü mü yedik yok kızz naptık biz melek gibi karılarız demi esraa

ulaşırım tabeee
işine gelmedimi güccük hanım
meleksiniz melek ama şundan

akılmı kaldıııı sıte beynımızı yıkadııı annemde bugun oglum dıe seslenıo kardesıme bende efemdim anne dıom

bak ben gene esrayı merveyi karıştırdım
sen cinsiyetleri bile karıştırmışın

küstünmü kızzzzz

Melonyyy yemekten bahsetme bak bende ne yediğimi söylerim sonra gece gece yemek yaptım ciddi manyağım he

aaaa niye küscem deliye bak
sen bildiğini söyledin bende bildiğimi
ne varki ayol bunda
hergün yeni bişi çıkıyo...
belkide şu an dr lar tavsiye ediyodur, ben hiç sormadım...

ben geçipde yapamam yapsamda yiyemem midem kabul etmez yassak bana öle kızartmalı şeyler şu bebeyi doğuruyum ozaman görün nası yiycem bennn
az kaldı az sabret doğurunca acısını çıkarırsın yiyemediğin herşeyi yap doyunca ye ooohhh
ıyyy cansuya bak ne yerden bitme kız yaaaaaa

ay cansu ferihadan beter kız resmen düşecek o topuklarla yürüyemiyo Allahım

küssende bi makas alırım barışız takılıyorum kız ne küseces sen bakma bana, bi yandan size laf yetiştiriyom bi yandan feriha izliyom bi yandanda yemek yiyorumm
cansuyu bılmemde ferıyaaa gö...ten bacaklı valla boyu harbı 1,20

YAKAMOZZZZ ben sımdı yedım ketcaplı mayonezlı bıse valla dayanamadım

kız o nası laf Allah iyiliğini vere g..tten bacaklı

bende yiycem valla dayanamiycimmm

hakket esra sen cinsiyetleri karıştırmışsın Allah'ın sopası yok biz mi meleğiz aha bundan aşkolsun
az kaldı az sabret doğurunca acısını çıkarırsın yiyemediğin herşeyi yap doyunca ye ooohhh

ay cansu ferihadan beter kız resmen düşecek o topuklarla yürüyemiyo Allahım

yürüyemiyor rezil etti kendsini gördü de emiri ama ferihayı anlamadı

en guzelleri hande aslında cansu da gerçekten girmeli komplekse ne iğrenç olmuş öleeee

walla yiycem yakamozzum bir ay kaldı rabbim kimseyi böle şeylerle terbiye etmesin zormuş haa istediğini yiyememekk

tabiii cnmmm tabiii

ne derseniz deyinnn
bugün canımın çok istediği bişeyi yaptım ve yedim
kuzu çevirmeden deseniz umrumda değülll walla

sen beyin şeysi geçirmişsin zaten geçirceğinmi kalmış delü karı
dur daha çıkınca görcez biz veletleri

ayy kızlar canım çok fena ketçap mayonez çekiyo acuk ucundan yesem nolur kiiiiiiiiiiiii

ahahaha acayip güldüm ya boyum 1.20 he Allah iyiliğini versin

ye kızzz ne olcak sende aaa

hakket esra sen cinsiyetleri karıştırmışsın Allah'ın sopası yok biz mi meleğiz aha bundan aşkolsun

yürüyemiyor rezil etti kendsini gördü de emiri ama ferihayı anlamadı

ne yapiiim sitede öteki meleğin şeysi yok bende bunu koydum ablam :44:idare ediver

beynim bana lazım bişi olmasn heee sen iyi melek anlamında koyduysan tamam niyet önemli şekerim idare edcem tamam

ya ultrasona göre doğum diyodunda ona göre ayarladın sandım ticker n önce farklıydı diye hatırladım yanlş hatırlamşm demek sana da şişme ve tansiyondan dolayı erken alalım dedimi doktorn

tickeri ilk yaptığım zaman ultrasonda 20 haziran çıkmıştı doğum tarihim bende ona yapmıştım 34+4 tü, bugun son adet tarihine göre değiştirdim 24 Haziran'a göre ayarladım yani canım... bu tickerim en doğru olan son adet tarihime göre 34ü tamamlamış bulunmaktayım... şişmeden dolayı tuzlu yeme diye uyardı, tansiyonum normal çıktı... muayene olmadan evvel 2 haftada bir geleceksin dedi muayene etti haftada bir alıcam seni dedi... neden dedim önden gittiği için mi evet dedi gelişimini tamamlamış gözüküyor 36 haftalık gözüküyorsun dedi bende tamam dedim haftada bir gelirim artık... böyle canım bakalım ne olcak bende beklemekteyim...

ben yatıommmmm ıyı gecelerrr

abowwwwwww saat 23.31 olmuşşş
sen demesen hiç saatede baktığım yok kızzz

tavuk de get geç bile kaldın koş koş kocan beklerr napcaksanızzzzzzz

bugün ne yapmayla bozdun hee merve...,
alimin fikri neyse zikride oymuş
aklına gelenlere kışttt de

mervecm ben geri geldm de merak ettim senin haftan 32 miydi benmi yanlış hatırlıyorum kız

haydaaa
rüyanda merveyimi gördün kızz

walla bugün hepimizde bi ilginçlik var hee hakkaten

aman canım bebk gelişimini tamamladı deyipde erkenden aldırma erkek bebk sonuçta ciğerleri geç gelişir ama sağlık sorunun olursa bilemem o başka tabi bence sata göre gününü tamamlat

heeeee hele bende bütün var bugn kendimde değilimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…