2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kız sorma başıma vurdu valla , ablamda tlfn etmiş bugun bak bakıyım netten sat'a göre benim yumurtlamam ne zamanmış diyo ooo diyorum iş başındasınız ohhhhhhh bizde aylardır tık yok koptuuu valla dilime vurdu artık esradan çıkartıyorum hırsımı

beynim bana lazım bişi olmasn heee sen iyi melek anlamında koyduysan tamam niyet önemli şekerim idare edcem tamam

yok bizimki lazım değill
lazım olduğunda gidip kelleciden alıyoz
tabeee önemli olan niyettür canımmm
zemzem suyunda yıkandık hepücüğümüzde

esraya diyorum ama benimde uykum geldi haa azcık cıkıyom bende yatamazsam gelirim iyi geceler kıslarrrrr

kız ben sezaryen olmucam ki ne zaman veled geliyorum dicek o zaman karar vericem daha doğrusu doktora bırakcam herşeyi... onun için no problem şekerim

hay maşallah bu saatte burası kadınlar hamamına dönmüş
nabersiniz karakanın haberlerii geldi fatma aradaı beni. başka olay varmı

hay maşallah bu saatte burası kadınlar hamamına dönmüş
nabersiniz karakanın haberlerii geldi fatma aradaı beni. başka olay varmı

eheheheeyyy EGE hanımlar gelmişşşşşşşşş var şekerim varr s_o_b 'da doğurmuş 8 Mayısta geldi yazdı... sen nasılsın neler yapıyosunnn özledik kızzzzzzzzzzzzzzzz

hmmm o yüzden esranın günahını alıp duruyon,
yazık kocaman karnıyla kadınceğizin
kışttt de aklına gelene kışttt de

esraya diyorum ama benimde uykum geldi haa azcık cıkıyom bende yatamazsam gelirim iyi geceler kıslarrrrr

olmazzzzz biz sizi bekleyemeyiz
nöbetçi topikçimi var annem burda
için bi kaaaave uykunuz açılır.....

diyorum kızz demez miyim kışttt kıştttttttttttt

eheheheeyyy EGE hanımlar gelmişşşşşşşşş var şekerim varr s_o_b 'da doğurmuş 8 Mayısta geldi yazdı... sen nasılsın neler yapıyosunnn özledik kızzzzzzzzzzzzzzzz

haa sahi onuda söyledi. bende iyiyim ev çocuk derken geçiyor zaman sizleri merak ettim misafirim vardı gitti toparladım birazdan yatıcam

biz de geldikkkkk, anammmm kalabalığa bak, son haftalarda kalabalık olcaz diyoduk zaten
bi kaç ay önce bomboştu buralar...

biz de geldikkkkk, anammmm kalabalığa bak, son haftalarda kalabalık olcaz diyoduk zaten
bi kaç ay önce bomboştu buralar...

hoşgeldiniz şekerim, soru sormuşsun bana tickerla alakalı baktım beğenmişsin okudun yani dimi sebep oydu şekerim...

evetttt
kaynadığımızdan haberinmi olduda geldin şeker
walla şu pc nin başında doğurmazsak iyidir hee
senn burda olduğunu hissettim gecelerin kadını:))))))))
valla ben pc oturaamaz oldum anca sıra geliyor. evde 2 pc de açık eşimin işi var oda getirmiş pc yi arka arkaya oturduk okul gibi oldu:)

izne ayrıldın daha mı yoruldun yoksa kızz? senin ne zaman doğum şekerim aldın mı gün?

aşkım 25 mayısta doğuruyorum inşallah:) çok heyecanlıyım

wooooooooowwwww hadi hayırlısı olsun inşallahhhhhhhh sağlıkla gelsin bebişinnn

kızlar sezeryan olacaklar sata göre hangi gün doğum yapacaklar? genelde 38 yada 39 da alınıyo sanırım ay bilsem doğmıycagını son güne kadar beklerim vallahi ama doğar filan rezil olurum Şırnaklarda hastane bile yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…