okudum canım. maşallah, senden 3 gün öndeyim ama, bebişim seninknden 300-350 gr minik
aynen evde yoruluyorum ama düzenimi oturtamadım siz süreklii evde olunca düzenli olursunuz ben işin üztüne geldim bi sürü temizlik vardı. neyse eylül mızırdanıyor gittim ben byeeeeee
senn burda olduğunu hissettim gecelerin kadını:))))))))
valla ben pc oturaamaz oldum anca sıra geliyor. evde 2 pc de açık eşimin işi var oda getirmiş pc yi arka arkaya oturduk okul gibi oldu:)
aşkım 25 mayısta doğuruyorum inşallah:) çok heyecanlıyım
okudum canım. maşallah, senden 3 gün öndeyim ama, bebişim seninknden 300-350 gr minik
kızlar sezeryan olacaklar sata göre hangi gün doğum yapacaklar? genelde 38 yada 39 da alınıyo sanırım ay bilsem doğmıycagını son güne kadar beklerim vallahi ama doğar filan rezil olurum Şırnaklarda hastane bile yok burda
mervemiz maşalahh
kendisi boylu poslu olduğundan bebeğide kendisi gibi
yakamozzzz niye sustun kızz küstünmü yoksa
yemekmi yiyosun
sevibadeeeeeeeeee nasılsın canımcım??
bugün benim doğumgünümdü, arkadaşımın düğünü vardı ona gittim geldim sen napıyon?
sanmam 15 günde yarım kilodan fazla alacağını... bakıcaz artık, haftaiçi gidicem...dur bakalım daha kontrole gitmedin ki? belki aynıdır ya da ilerdedir
maşallahhhhh ikisine de....mervemiz maşalahh
nice mutlu yıllaraaaaaaaaasevibadeeeeeeeeee nasılsın canımcım??
bugün benim doğumgünümdü, arkadaşımın düğünü vardı ona gittim geldim sen napıyon?
aaaaaaaaa doğum günün kutlu olsun şekerim nice nice yıllara inşallah bebeğinle eşinle... Allah uzun ömürler versin...
yok kız ne susması soru sordum ama bi tek EzgimEE cevap verdimervemiz maşalahh
yakamozzzz niye sustun kızz küstünmü yoksa
yemekmi yiyosun
ben 38 de olsun dedim ama dr yazık olur ciğerlerine1 hafta daha kalsın, 39 da yani 13 hazirada alalım dedi, anlaştık
aynen evde yoruluyorum ama düzenimi oturtamadım siz süreklii evde olunca düzenli olursunuz ben işin üztüne geldim bi sürü temizlik vardı. neyse eylül mızırdanıyor gittim ben byeeeeee
sevibadeeeeeeeeee nasılsın canımcım??
hakkaten boyun kaç senin merve? etli butlu birimisin kızzzzzz
yok kız ne susması soru sordum ama bi tek EzgimEE cevap verdikoca bi tabak yemek yedim şimdide koca bi tabak meyve yiyorum biri beni durdursun
o zaman banada haziranın 16 sı diycek39 haziran 15 te dolmuş oluyo benim, senin 13 ünde tam 39. haftan bitmişmi oluyo yoksa 40 tan gün almış oluyomusun canım? az kalmış ya bi ay sonra doğuruyoss ne güzel ayyy inanamıyorum hala kızımmı olacak benim nasıl bişy olacaklar acaba ya çok merak ediyorum
ayın 13. ünde 38+6 oluyorum yanılmıyosam canım, en geç 14 üne alırım dedi.39 bitimi yani... zaten ultrason ölçümlerine göre 5-6 gün geriden geliyo benim prensesim teyzesi :)o zaman banada haziranın 16 sı diycek39 haziran 15 te dolmuş oluyo benim, senin 13 ünde tam 39. haftan bitmişmi oluyo yoksa 40 tan gün almış oluyomusun canım? az kalmış ya bi ay sonra doğuruyoss ne güzel ayyy inanamıyorum hala kızımmı olacak benim nasıl bişy olacaklar acaba ya çok merak ediyorum
maşşallah kızzz,eh senden de 2500 gr bebik beklenmezdi. ben 167 yim1.78 canım hamile kalmadan önce balık etliydim şimdi balina oldum
ne sordunkünebiz kaçırdık
yazdığım şeyler 100 saatte gidiyo zaten yaaa
ayın 13. ünde 38+6 oluyorum yanılmıyosam canım, en geç 14 üne alırım dedi.39 bitimi yani... zaten ultrason ölçümlerine göre 5-6 gün geriden geliyo benim prensesim teyzesi :)
maşşallah kızzz,eh senden de 2500 gr bebik beklenmezdi. ben 167 yimbıdık kaldım yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?