2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vay beee 25 mayıs mııııı

ben 38 de olsun dedim ama dr yazık olur ciğerlerine1 hafta daha kalsın, 39 da yani 13 hazirada alalım dedi, anlaştık

sevibadeeeeeeeeee nasılsın canımcım??
bugün benim doğumgünümdü, arkadaşımın düğünü vardı ona gittim geldim sen napıyon?

bugün benim doğumgünümdü, arkadaşımın düğünü vardı ona gittim geldim sen napıyon?

aaaaaaaaa doğum günün kutlu olsun şekerim nice nice yıllara inşallah bebeğinle eşinle... Allah uzun ömürler versin...

dur bakalım daha kontrole gitmedin ki? belki aynıdır ya da ilerdedir
sanmam 15 günde yarım kilodan fazla alacağını... bakıcaz artık, haftaiçi gidicem...
mervemiz maşalahh
kendisi boylu poslu olduğundan bebeğide kendisi gibi
maşallahhhhh ikisine de....

hakkaten boyun kaç senin merve? etli butlu birimisin kızzzzzz

nice mutlu yıllaraaaaaaaaa

mervemiz maşalahh
kendisi boylu poslu olduğundan bebeğide kendisi gibi

yakamozzzz niye sustun kızz küstünmü yoksa
yemekmi yiyosun
yok kız ne susması soru sordum ama bi tek EzgimEE cevap verdi koca bi tabak yemek yedim şimdide koca bi tabak meyve yiyorum biri beni durdursun
ben 38 de olsun dedim ama dr yazık olur ciğerlerine1 hafta daha kalsın, 39 da yani 13 hazirada alalım dedi, anlaştık

o zaman banada haziranın 16 sı diycek 39 haziran 15 te dolmuş oluyo benim, senin 13 ünde tam 39. haftan bitmişmi oluyo yoksa 40 tan gün almış oluyomusun canım? az kalmış ya bi ay sonra doğuruyoss ne güzel ayyy inanamıyorum hala kızımmı olacak benim nasıl bişy olacaklar acaba ya çok merak ediyorum

aynen evde yoruluyorum ama düzenimi oturtamadım siz süreklii evde olunca düzenli olursunuz ben işin üztüne geldim bi sürü temizlik vardı. neyse eylül mızırdanıyor gittim ben byeeeeee

kız ne düzeni bizde boya yaptık hemde kışın ortasında
tamam canım kendine ve bebişine iyi bak
özletme

doğumgünün kutlu olsun bitanemmmmmm
bende seni sordum bugün birceye

ne sordunküne biz kaçırdık
yazdığım şeyler 100 saatte gidiyo zaten yaaa

ayın 13. ünde 38+6 oluyorum yanılmıyosam canım, en geç 14 üne alırım dedi.39 bitimi yani... zaten ultrason ölçümlerine göre 5-6 gün geriden geliyo benim prensesim teyzesi :)

1.78 canım hamile kalmadan önce balık etliydim şimdi balina oldum
maşşallah kızzz,eh senden de 2500 gr bebik beklenmezdi. ben 167 yimbıdık kaldım yanında

iyi geceler kızlar...saat 7 den beri iş yapıyorum.yazlık kışlık ayır bebeğin çantasını hazırla kıyafetleri yerleştir.glen giden olacak doğumda çarşafları yıka katla.daha yeni bitti..eşimde maça gitmişti birazdan gelir.belim koptu yaa..
bide diğer temizlik işyeirm biterse çok şükür..
benim bebekte dönmeyemi çalışıyor büyüdümü anlamadım kızlar ya sabahtandır bi hareketlii karnım yamuluyor resmen

ne sordunküne biz kaçırdık
yazdığım şeyler 100 saatte gidiyo zaten yaaa

sezeryan olacaklara sordum zaten kız sata göre hangi güne denk gelecek ameliyatınız dedim , bana kalsa ne kadar geç olursa o kadar iyi bebek için ama 39 bitene kadar bekletir doktor heralde en fazla daha fazla bekletirsem bide doğarsa buralarda rezil olurum valla hastanede yok o yüzden büyük ihtimal 16 hazirana tarih verir heralde (39. haftanın bittiği gün) yoksam bi gün sonramı olsa 40 tan gün alsın en azından

kız deme öyle bünyeyle alakalı değil ki yemekle içmekle alakalı bi de bebeğinde herhangi sorun olmamasıyla alakalı, sağol gene de şekerim inşallah hepimizin bebişleri tombik tombik sağlıkla doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…