kız ne düzenibizde boya yaptık hemde kışın ortasında
tamam canım kendine ve bebişine iyi bak
özletme
doğumgünün kutlu olsun bitanemmmmmm
bende seni sordum bugün birceye
canım sen nasılsın birce? oğluşun nasıl?ege hanımlar gelmiş ama gidiyor galiba. işlerini yoluna koy artık, özletiyorsun kendini
ayın 13. ünde 38+6 oluyorum yanılmıyosam canım, en geç 14 üne alırım dedi.39 bitimi yani... zaten ultrason ölçümlerine göre 5-6 gün geriden geliyo benim prensesim teyzesi :)
maşşallah kızzz,eh senden de 2500 gr bebik beklenmezdi. ben 167 yimbıdık kaldım yanında
benimde sezeryen ama gün vermedi daha.bebiş küçük ya bekletebildiğimiz ana kadar bekleteceğiz dedi.2 hafta sonra kontrol var o zamna günde verir heralde
sezeryan olacaklara sordum zaten kızsata göre hangi güne denk gelecek ameliyatınız dedim , bana kalsa ne kadar geç olursa o kadar iyi bebek için ama 39 bitene kadar bekletir doktor heralde en fazla daha fazla bekletirsem bide doğarsa buralarda rezil olurum valla hastanede yok o yüzden büyük ihtimal 16 hazirana tarih verir heralde (39. haftanın bittiği gün) yoksam bi gün sonramı olsa 40 tan gün alsın en azından
kız deme öyle bünyeyle alakalı değil ki yemekle içmekle alakalı bi de bebeğinde herhangi sorun olmamasıyla alakalı, sağol gene de şekerim inşallah hepimizin bebişleri tombik tombik sağlıkla doğarlar
sağlıkla gelsinler de canım,büyürler...benim bebekimde minikboyu haftasına göre ilerde ama öyle kilolu bi bebiş olmıycak galiba haftasına göre normal çıkıyo yada 100 gr. filan ilerde çıkıyodu narin zayıf bi kız olcak heralde doğsunda besleriz biz onları sağlıklı olsunlar da varsın bi hafta geri olsun nolcak :) haziranda patır patır dökülcek bebekler topikte
bu arada henüz karar vermedim ama doğum için mersine gidebilirim gidersem en çok doğumdan sonra size an be an herşeyi yazamıycagıma üzülecem hep doğumu yapıp en kısa zamanda pc başına koşup size haber vermeyi hayal etmiştimgidersem ancak iyileşip dışarı çıkınca haber verebilecem
heeeanladım canım,
sezeryeni 37- 38 de alıyolar diye biliyorum ben,
ama tam bilenler söylesin yaw
genetik merve genetik :82::82:
yemekle içmekle olurmu
canım çok sağol, teşekkür ederim:)
işyerinde bu hafta hiç giremedim, net sıkıntılı bizim orda..
canım sen nasılsın birce? oğluşun nasıl?
neyse kızlar ben çıkıyorum benim koca gelir birazdan çay faslı olur bi çay demliyim anca çay içiyoruz zaten başka da bişey yapmıyoruz
hadi öptüm sizi kendinize iyi bakınnnnnnnnnn :79:
çok bilmiş sevi senitamam sen ne dersen o genetikmiş ezgicim sevi öyle diyor
hadi ben kaçtımmmmmmm :83:
sağlıkla gelsinler de canım,büyürler...
ne yapcan o sıcakta mersinde, pişik etcen bebişi... hazirana çok kişi kalmıyo doğum için...
bende doğumdan sonra 4-5 gün kaynanamda kalcam, topiğe gelememeve geldikten sonra ancak...
canım sen nasılsın birce? oğluşun nasıl?
niye sustunuz
bakın ziyaretçiler bile sizden daha hevesli
siz yatmaya gidin şu anda tammm 4 ziyaretçi var
benim uykum yok daha duşa girecem bu saattegeç uyandım bugün şimdide eser yok uykudan kocada yok zati gececi bugün kendileri , ben ve bebekim başbaşayız doğsunda yalnızlığımı gidersin biraz ya herif çoğu zaman geceye gidiyo kızımla yatarım bende koyun koyuna
amannnn pişman olursun öle dediğine
koyun koyuna pek akıllı uslu yatmıyolar genelde ıngaaaaaa ıngaaa sesleri
sende delleniyosun haliyle tek başına
adam evde olsadaaaaa az ona atsam topu diyosun
bi gün tam 9 saat kollarımdan inmemişti bade....
babası gelmeden 3 dakka öncede uyudu,
sinirden zırr zırr ağlamıştım eşim eve gelince
amannn hep benmi yazıcam bea
gidiyorum bennn :79::79::79::79::79:
hadi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?