kızlar gunaydın
bugun sabaha kadar uyumadım safram tuttu yine doktora gitcem bugun tahlil yaptırcam umarım bir sorun cıkmaz dua edin sabaha kadar bir bardak içtiğim suyun hesabını veremedim çok kötüydüm dayanammıyorum artık
günaydın kıslar az önce bi trafik kazası atlattım elim ayağım hala titriyor bi bakayım dedim topiğe
günaydın kıslar az önce bi trafik kazası atlattım elim ayağım hala titriyor bi bakayım dedim topiğe
geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu
yol çalışması vardı önümdeki aniden durdu ben de ona vurmamak için kırdım ama çok korktum gerçekten
aman canım çok dikkat edin geçmiş olsun tekrar
artık yavaş yavaş bırakın araba kullanmayı
ben çıkıyorum kızlar biraz temizlik yapiyim
kendinize iyi bakın görüşürüz
sağol canım gerçekten çok korktum moralim pek ii değildi belki de ondan dikkatim eksikti bugün uğurladık kardeşimi uçağa bindi az önce sen nasılsın?delimavi gecmıs olsun canım ay sabah sabah dıkkat et allah korusun :26:
sağol canım gerçekten çok korktum moralim pek ii değildi belki de ondan dikkatim eksikti bugün uğurladık kardeşimi uçağa bindi az önce sen nasılsın?
36 haftamıza girmişizzbebekpoyraz sende 37 maşallah şu bir iki hafta da geçsin doğurayım artık ay 40 hafta çok uzun yaw dün temizlik yaptım şimdi sol bacağım belim ağrıyo hareket ettikçe daha temizlikler bitmedi off
ayy hadı ya allah kavustursun ınsallah hıc bozma moralını lutfen herkes gıdıyor ben 15 ay bıle degıl 2 bucuk yıla yakın bekledim eşimi cukurca gıbı yerde 1 bucuk ay ssını duymadım ne ses ne goruntu sen düşün bıse olmaz ınsallah rabbım esırgesın cok zor bılıyorum allah yardımcınız olsun ama ne yapalım hayırlı ugurlu olsun tez vakıtte gelır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?