2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydın
bugun sabaha kadar uyumadım safram tuttu yine doktora gitcem bugun tahlil yaptırcam umarım bir sorun cıkmaz dua edin sabaha kadar bir bardak içtiğim suyun hesabını veremedim çok kötüydüm dayanammıyorum artık

geçmiş olsun canım. hayırlı haberlerle gel.

sağol canım gerçekten çok korktum moralim pek ii değildi belki de ondan dikkatim eksikti bugün uğurladık kardeşimi uçağa bindi az önce sen nasılsın?

ayy hadı ya allah kavustursun ınsallah hıc bozma moralını lutfen herkes gıdıyor ben 15 ay bıle degıl 2 bucuk yıla yakın bekledim eşimi cukurca gıbı yerde 1 bucuk ay ssını duymadım ne ses ne goruntu sen düşün bıse olmaz ınsallah rabbım esırgesın cok zor bılıyorum allah yardımcınız olsun ama ne yapalım hayırlı ugurlu olsun tez vakıtte gelır ınsallah

Son düzenleme:
36 haftamıza girmişizz bebekpoyraz sende 37 maşallah şu bir iki hafta da geçsin doğurayım artık ay 40 hafta çok uzun yaw dün temizlik yaptım şimdi sol bacağım belim ağrıyo hareket ettikçe daha temizlikler bitmedi off

yok bacım ben suan 35+5 ım bıde normal dogurcam bakalım ne zaman gelecek yaaaa :26::26::26:

inşallah arkadaşım Allahın izniyle tez vakitte sağsalim gelir inan kendimden doğum hazırlıklarından herşeyden geçtim yerinin ii olduğunu görevinin ne olduğunu öğrensem biraz rahatlayacağım Allaha emanet artık yarabbim akıl ruh ve beden sağlığıyla dönmeyi nasip etsin kardeşime ve bütün herkese ben kardeşim oraya dağıtılmadan önce de dua ederdim oradakiler için hep koru yarabbim diye bi tek kardeşim yok orda ama can olunca farklı sağol desteğin için annemler beni götürmediler havalimanına yolda bana bişey olur diye bekliyorum onları

benımde belım cok agrıyorrr

dun yaptım bende temızlık vallahı bugunde dıyorum perdelerımı yıkasam surda ne kaldıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…