yok bacım ben suan 35+5 ımbıde normal dogurcam bakalım ne zaman gelecek yaaaa :26::26::26:
benımde belım cok agrıyorrr
dun yaptım bende temızlık vallahı bugunde dıyorum perdelerımı yıkasam surda ne kaldıkı
inşallah arkadaşım Allahın izniyle tez vakitte sağsalim gelir inan kendimden doğum hazırlıklarından herşeyden geçtim yerinin ii olduğunu görevinin ne olduğunu öğrensem biraz rahatlayacağım Allaha emanet artık yarabbim akıl ruh ve beden sağlığıyla dönmeyi nasip etsin kardeşime ve bütün herkese ben kardeşim oraya dağıtılmadan önce de dua ederdim oradakiler için hep koru yarabbim diye bi tek kardeşim yok orda ama can olunca farklı sağol desteğin için annemler beni götürmediler havalimanına yolda bana bişey olur diye bekliyorum onları
kıslar ben çıkıyorum hoşçakalın kendinize ii bakın
İşte bende dün iki camın perdelerini yııkadım camları sildim astım ama çok yoruldum diğer odaların tavanları boyanıcak diye bekliyorum mutfak temizlenicek halılar bu akşam yıkamaya gidicek koltuklar silinmedi yıkanmadı offff bide erken demiyolar mı kim gelip ne zaman yapcaksa allah allah kendi işimi kendim yapıyorum
cok zor senın o yasadıklarını bırebır yasadım benallah yardımcınız olsun kardesımede hayırlı tezkereler nasıp etsın yerı rahat olur nasıl rahat olur dogu dıye rutbelıler pek fazla cökmezler ustunee tabı ev rahatlıgı gıbıde olmass orasıda var keske buraya düşseydi ay cok yardımcı olurduk hem esım hem ben vallahı yemegını bıle verırdım allah rızası ıcın eşim de cok rahat ettırırdı ama ne yapalım hayırlısı bakalımmm allah canına bır zarar zıyan vermeden gelır ınsallah hiç uzme kendını
kıslar ben çıkıyorum hoşçakalın kendinize ii bakın
ben vallahı bulasık makınasını mutfak duvarlarını camasır makınasını buz dolabını fırını set ustu ocagıı cıfledım ayrıca mutfak halısını yıkadım bır gunde yaptım bunları aksamına sancım tuttu dr zor yetıstıkfazla yorma kendını aman aman gelır felan erken derler heppp boyle yapıyolar annem de benı bekle dıo daha 2 haftaya gelecek o zaman kadar dogurmıcagım ne malummm deli karıı
günaydın kıslar az önce bi trafik kazası atlattım elim ayağım hala titriyor bi bakayım dedim topiğe
Hiççbaksana millet patır patır doğurmaya başladı illa 40 haftada doğcak sanki annem çalışıyo bide uzakta kaynanam da görümcemin çocuğuna bakıyo alt katımda bana yarardan ziyade dağınıklık sağolsun zaten onunla temizlik yaparsam ben sinir olurum istemiyorumda eşime dedim bana akşamdan akşama yardım edicen bigün bi oda bigün bi oda yapıcaz başka çare yok tamam dedi bakalım bu akşam mutfağı halledicez inş aklımda durdukça deli oluyorum
slm herkeseee.off herkes ayrı dertten ev işi.bence bi an önce bitip artık dinlenmeliyiz rahat rahat ya..gece yatıyorum gözüm perdelerde hadi erken olsa evin hali diye diye moralim bouzluyr.bende bugün ve yarın bitirmeye çalışacğaım en geç sonraki hafta tamene bitmnesi gerek bi rahat nefes alabilmem için:18:
ev işiiiiioff skıldım valla yaaa benım perdeler de ha babam bır uctan bır ucaaa masallah sınırım bozuluyor baktıkca
Ne zormuş yalnızken doğum yapmak vallahi kimse anlamıyo insanın halindenpsikolojim bozuldu :84:
Sinirlendim halley yiycem
hello arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz güzel gecsiiiiin
aklıma geldi
aranızda erkek bebek bekleyen anneler tabi :) bebegi sünnet ettirmeyi düsünen var mı hastanede
biz öyle yapacağız Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?