biz de ilk hafta yaptırmayı düşünüyoruz. doktorla konuşmadım gerçi. okuduğum kadarıyla herkes memnun yenidoğan sünnetinden.
Ne zormuş yalnızken doğum yapmak vallahi kimse anlamıyo insanın halindenpsikolojim bozuldu :84:
kızlr en guzelı yenıdogan sunnetii kesınlıkle benım kardesıme yaptrdılar derı taze oldugu ıcın hemencık ıyılesıyor annemler hastnede kestırdı cocugu eve gelıp yemek felan ıste davet verdıler bence hemen yaptırın bıran once kurtulsunlar
selam fıstıklar,
ben de düşünüyodum hemen olsun diyordum ama 3.ayından sonra önerdiler. bebekler için doğum bi travma oluyor zaten, emmeyi öğreniyor dünyayın öğreniyor, bi de onu hissetmesin dediler. bunu söyleyenler yine eğitimdeki uzmanlar. o yüzden 3.ayı beklemeyi dşünüyorum ben..
kızlar bizde dün kontrole gittk,o sırada biri doğum yapıyodu ben sesini duyunca dayanamadım ağladım:18:
kıız kocan evdeyken yap, eşin assın perdeleri, Allahım deli etcek bu karılar beni yaaofff su perdelerımı yıkasamkıgercı MERVE hanımla SEVİBADE hanım duymasın :82:
bu aralar her sabah ellerimin acısıyla uyanıyorum. çok kötü uyuşuyorlar. eşim bile panikledi bu sabah elin darbe almış gibi şişmiş diye. sizde de var mı uyuşma???
en azından yalnızsın tepende hiç bişe yaptırmayan bişeyde yapmayanlar yok
sağol canım, soracağım gidince.canım şişlik olur ama ellerde yüzde olursa danışılmalı diye okudum kağan kocatepenin sayfasında..ellerde uyuşma olursa doktorunuza danışın diyordu. bence bi sor mutlaka..geçmiş olsun...
bu aralar her sabah ellerimin acısıyla uyanıyorum. çok kötü uyuşuyorlar. eşim bile panikledi bu sabah elin darbe almış gibi şişmiş diye. sizde de var mı uyuşma???
kıız kocan evdeyken yap, eşin assın perdeleri, Allahım deli etcek bu karılar beni yaa
canım şişlik olur ama ellerde yüzde olursa danışılmalı diye okudum kağan kocatepenin sayfasında..ellerde uyuşma olursa doktorunuza danışın diyordu. bence bi sor mutlaka..geçmiş olsun...
herifi bır bulabılsem canını okicamama adam olaydan berimi gelıyor yıne olay olmus cektı gıttı
Benimki de akşam 9.30da geldi işten bu akşam da arkadaşının sözüne araba lazımmış oraya gidecek bu adamlarla iş mi yapılır bulursan yap
Kalpar tunel sendromu mu ne oluyomuş hamilelikte oluyo diye biliyorum ama doktoruna sor preeklampsi filan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?