2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kırk haftayı bulan çok az ki 37 den başlıyo doğumlar diğer topiklere de baktım mesela mayıs annesiyim diyenlerin çoğu ayın 15 ini bulmadan doğurdu şurda belki de 2 3 haftamız var insanlar ne rahatlar ya sanki daha aylarca kalıcak

aynen oyleee valla kendı bılır kendı temızler annemle ne yapım ay bıde bana bagırmazmı yapma etme dıee gıcık olyorum yaaaaaa eee kım yapacak ben yapmazsam

aynen oyleee valla kendı bılır kendı temızler annemle ne yapım ay bıde bana bagırmazmı yapma etme dıee gıcık olyorum yaaaaaa eee kım yapacak ben yapmazsam

Ayy halley yemez olaydım midem ağrıyo ya kusucam sanırım bende:18 üff kaynanam geldi az önce kucağında torun yine aşağıya in demeye getiriyo ben çocuk bakıcam tabi o işlerini yapıcak güvenmiyosan kendine bakmasaydın kardeşim derdi bana düştü doğurmadan çocuk sahibi oldum evi dağıtıp gittiler sinir şey yaaa

ben az once kusucam demıstım ve kustum o tür seyler bana cok yanma yapıyor yaa hele dun canım ketcap mayonez cektı azcık yedım ya allahım sabaha kadar yatamadım ve yıne kustum sabah az bır kahvaltı yaptım onuda kustum ne olcam bılmıyorum cocuk kasık kadar dogacak sanırım pazartesı gıdecez bakalım ne dıcek dr

Ağrıyla birlikte kusuyosan midende problem vardır sadece hamilelikten değil benim öyle doğumdan sonra baktırıcam mideme yanmayı anladık bu ağrı ne oluyosa ilaç ta fayda etmiyo :84:

Al bu sana ilk olmuşken
Ne acı ki son şarkım bu
Çok mu kolaydı yoksa zor mu
Bu sisli aşk, bu tutku

Oldu
Hani olmazdı?
Sondu
Sende gitmek yoktu
Doldu süre, bize bu bile çoktu
Bir hayaldi
Yok oldu

Sus doğru yalan ne farkeder
Bak bir aşk başlamadan böyle biter,
Kime
Kime kalır aşk?

Ver geri seni sevdiğimi
Bakma git, daha ne söylemeli
Yoksun artık bende ne acı, bitti

Yitti, yetti o günler, bana yetti
Çok, çok da mutlu etti
Birdi, bende yerin ah
Tekti
Bir çocuk bende tükendi!

"Yeter" demek yetmez ki bazen!
Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter
Güler yüzüme taptığım bir "sen"
Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer.

Düşer de hani bir gün olur da, Azrail bana güler
Bir yerde hani bir gün olur da, Azrail bana güler

GÖKHAN TÜRKMEN... BAYILIYORUM BU ADAMIN SARKILARINA

Son düzenleme:
Gitmek kolay ya sonrası?
Silebilir misin sende kalan dudaklarımın nemini
Atamazsın biliyorum sende solan yüreğimi

Ver bana düşlerimi
Ver bana eski gülüşlerimi
Yanarsın ah yanarsın
Verirsen bana kendini

AŞKIMI KOCİŞİMİ ÖZLEDIMM NE KADAR KIZSAMDA DAYANAMIOM ONA

Son düzenleme:
sabah yazmıştımya kızlar doktordan geldik safra spazmı geçirmişim yine doktor dayan dedi bişe cıkmadı cok şükür bu arada kızım dönmüşşşş

merhaba kızlar ben çok sık giremiyorum inş. tüm bebiş ve annelerimiz iyidir ben dün 37+0 dım doktora gittik nst de sancı çıktı ama açıklığım çok yokmuş doktor gönderdi heran bekliyorum benim gibi olan var mı acaba ben hiç sancı hissetmiyorum ama nst de görünüyor bide adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı var

slmm hos geldın acıklıga nasıl baktılar sanadamı alttan baktılar canımmm

o dediğin ağrılar bende 3 gündür var. ama dr kontrolüm haftaya ctsi. bi aksilik olmazsa haftaya kadar gitmiycem dra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…