aman ben esıme kalsaydım bebegın esyaalarını ben doguma gıderken oda annemle alısverıse cıkardııerken erken hep erken adam sanırım 40 hafta bıtınce gelecek sanıyor valla benım ıcımde hıc oyle demıyor :26:
Kırk haftayı bulan çok az ki 37 den başlıyo doğumlar diğer topiklere de baktım mesela mayıs annesiyim diyenlerin çoğu ayın 15 ini bulmadan doğurdu şurda belki de 2 3 haftamız var insanlar ne rahatlar ya sanki daha aylarca kalıcak
aynen oyleee valla kendı bılır kendı temızler annemle ne yapım ay bıde bana bagırmazmı yapma etme dıee gıcık olyorum yaaaaaa eee kım yapacak ben yapmazsam
Ayy halley yemez olaydım midem ağrıyo ya kusucam sanırım bende:18 üff kaynanam geldi az önce kucağında torun yine aşağıya in demeye getiriyo ben çocuk bakıcam tabi o işlerini yapıcak güvenmiyosan kendine bakmasaydın kardeşim derdi bana düştü doğurmadan çocuk sahibi oldum evi dağıtıp gittiler sinir şey yaaa
ben az once kusucam demıstım ve kustum o tür seyler bana cok yanma yapıyor yaa hele dun canım ketcap mayonez cektı azcık yedım ya allahım sabaha kadar yatamadım ve yıne kustum sabah az bır kahvaltı yaptım onuda kustum ne olcam bılmıyorum cocuk kasık kadar dogacak sanırım pazartesı gıdecez bakalım ne dıcek dr
Ağrıyla birlikte kusuyosan midende problem vardır sadece hamilelikten değil benim öyle doğumdan sonra baktırıcam mideme yanmayı anladık bu ağrı ne oluyosa ilaç ta fayda etmiyo :84:
sabah yazmıştımya kızlar doktordan geldik safra spazmı geçirmişim yine doktor dayan dedi bişe cıkmadı cok şükür bu arada kızım dönmüşşşş
sabah yazmıştımya kızlar doktordan geldik safra spazmı geçirmişim yine doktor dayan dedi bişe cıkmadı cok şükür bu arada kızım dönmüşşşş
merhaba kızlar ben çok sık giremiyorum inş. tüm bebiş ve annelerimiz iyidir ben dün 37+0 dım doktora gittik nst de sancı çıktı ama açıklığım çok yokmuş doktor gönderdi heran bekliyorum benim gibi olan var mı acaba ben hiç sancı hissetmiyorum ama nst de görünüyor bide adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı var
merhaba kızlar ben çok sık giremiyorum inş. tüm bebiş ve annelerimiz iyidir ben dün 37+0 dım doktora gittik nst de sancı çıktı ama açıklığım çok yokmuş doktor gönderdi heran bekliyorum benim gibi olan var mı acaba ben hiç sancı hissetmiyorum ama nst de görünüyor bide adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı var
slmm hos geldın acıklıga nasıl baktılar sanadamı alttan baktılar canımmm
ayy güldürdün beni nasıl bakcaklarya başka.yeni bi yöntem çıktıda ben mi bilmiyorum? sana baktılarmı canım
baktılarda ne bılm yaaa offf ben utanıyorum ya sancım olmustu oyle baktılar :26::26: ben yıne gırecem nst ye yınemı bakacaklar :26:
sancın çıkarsa bakarlar canım. niye utanıyon kız. erkek mi dr un? ondan mı utanıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?