evet yaaa erkek cok gııcık olyorum yaaaaa
Napıcan bacım başa gelen çekilirbana daha hiç bakmadı doktorcuk siftahı doğuma inş ama 37 hafta sonunda kontrolüm benim o zaman çatı muayenesi kesin yapacak
zonguldak tayım ama ılcesındeyım canımnerde yaşıyodun sen canım... seçme şansın olmadı sanırım.... bnmki de bayan... bi kere erken doğum sancısı yaşamıştım ya, 26.haftamda, o zaman bi aletle bakmıştı alttan.. onun dışında bakmadı daha... elle mi yapılıyo herkese, eldiveni var dimi
:94::94::94:
hos geldın canımmm sesmii cokmu bagırıyordu
hoşbuldk canm.son ses bağırıyodu ve canının çok yandığı belliydi:18::18::18:,
ebe geldi dedim içerdeki hanım doğum yaptımı yok dedi daha var,bende hem ağladım ona dua ettim hemde ççok korktum.bu gece hep onla uğraştım rüyamda.inşşş şimdi bebişi kucağında dünkü olanları çoktan unutmuştur.:86::86:
hoşbuldk canm.son ses bağırıyodu ve canının çok yandığı belliydi:18::18::18:,
ebe geldi dedim içerdeki hanım doğum yaptımı yok dedi daha var,bende hem ağladım ona dua ettim hemde ççok korktum.bu gece hep onla uğraştım rüyamda.inşşş şimdi bebişi kucağında dünkü olanları çoktan unutmuştur.:86::86:
yaşasın annem geliyor yolda akşama yanımda olacak kısmetse
sevindim cnm adına hadi bakalım en iyisi kendi annen nazınıda ceker herseyinede koşar gerisi yalan
kızlar bu sabah sancılandım cok fenaydı fındıklıdakı dr. götürmek istediler gitmedim geçer diye nitekimde geçti ama mahvoldum.şimdi iyiyim allaha şükürler olsun pazartesi hiç aklımdan çıkmıyo ya 18-19 saat otobüs çekilirmi ama kocişime kavuşucam seviniyorum onla avutuyorum goncagülümü çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbi ara dalmışım uykuya kocişim sessizce gelip yanıma yattı sarıldım ona ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh hasret ck fena bişey
bu arada burada manzara okadar güzelki anlatamam size daglarda çaylıkların araları hep sisli öbek öbek bakmaya doyamazsınız
dün aksam elvina uyumadı gece 1 e kadar uğraştık uyusun diye cok ağladı bende hamiş hamiş öldümmm resmen sabahda 5-30 da kalktım hava cok temiz istesende uyuyamıyosun burada
anam çenem düşdü
comely nerdesın kızsenhıc gelmes oldun
canım işden cıktım evde cadı kaynana bide azman gibi elvina var kızım okadar büyüdü okadar yaramazki yetişemiyorum ona dolayısı ilede bırak neti sacımı tarayamıyorum valla rizedeyım pazartesi ist dönücem 19 saat eyvahhhhhhhh
o halınde nasıl ızın verdı dr onca yola
valla ızın vermedıler ama kaynanamın babası cok fenaymıs yemeden ıcmeyı bırakmıs felçlı 12 senedir kızımın adını sayıklıyomus bende ölür diye korktum rabbıme duamı ettim kızımı aldım geldım zor oldu ama olsun dede elveda dıyo kızımagörünce sevindi adam
dönüşden korkuyorum sabh yıne fenalaştım sancım oldu gectı bıde cokkkk hareketlı karnımı yarıyo mubarek bı başladımmı 10 dk tekmelıyo dönüyo sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?