2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız.... ben evdeyim.... tv, net acık da ev işi.... yemekleri yapıyom yapıyom bitiriyom... kocişe acık bişi kaldı... yine yapmam lazım bi de banyo temizlik yaptım, anam ne zorlandım

evet yaaa erkek cok gııcık olyorum yaaaaa

nerde yaşıyodun sen canım... seçme şansın olmadı sanırım.... bnmki de bayan... bi kere erken doğum sancısı yaşamıştım ya, 26.haftamda, o zaman bi aletle bakmıştı alttan.. onun dışında bakmadı daha... elle mi yapılıyo herkese, eldiveni var dimi

zonguldak tayım ama ılcesındeyım canım 3 tane dr var burda ıyı olan hepsıde erkek bayana gıtmeyı denedım hıc iyi degıldı yani hiç bılgısı yoktu eldıvenle bakılıyor ama elle cok gıcık memleketımde olsammm bi sürü dr var

uyus karııııı

Son düzenleme:
hos geldın canımmm sesmii cokmu bagırıyordu

hoşbuldk canm.son ses bağırıyodu ve canının çok yandığı belliydi:18::18::18:,
ebe geldi dedim içerdeki hanım doğum yaptımı yok dedi daha var,bende hem ağladım ona dua ettim hemde ççok korktum.bu gece hep onla uğraştım rüyamda.inşşş şimdi bebişi kucağında dünkü olanları çoktan unutmuştur.:86::86:

oyyy :18::18::18: yazık ya offf

bız ne yaparız kım bılırr ben epidural dusunuyorum o kadar cekermıyım kı acıyı

yaşasın annem geliyor yolda akşama yanımda olacak kısmetse

sevindim cnm adına hadi bakalım en iyisi kendi annen nazınıda ceker herseyinede koşar gerisi yalan

kızlar bu sabah sancılandım cok fenaydı fındıklıdakı dr. götürmek istediler gitmedim geçer diye nitekimde geçti ama mahvoldum.şimdi iyiyim allaha şükürler olsun pazartesi hiç aklımdan çıkmıyo ya 18-19 saat otobüs çekilirmi ama kocişime kavuşucam seviniyorum onla avutuyorum goncagülümü çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bi ara dalmışım uykuya kocişim sessizce gelip yanıma yattı sarıldım ona ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh hasret ck fena bişey

bu arada burada manzara okadar güzelki anlatamam size daglarda çaylıkların araları hep sisli öbek öbek bakmaya doyamazsınız

dün aksam elvina uyumadı gece 1 e kadar uğraştık uyusun diye cok ağladı bende hamiş hamiş öldümmm resmen sabahda 5-30 da kalktım hava cok temiz istesende uyuyamıyosun burada

anam çenem düşdü

comely nerdesın kızsen hıc gelmes oldun

selam arkadaşlar mutlu haftasonlarııı
istanbul da süper bi yaz havası var bugün maşallah...eşimle çıkıp yürüdük ama çok kasılmam oldu nedense...
bebişin son eksiklerini aldık, bana da hasta bezi felan aldık işte...sezaryen ihtimaline karşı kullanmak gerekebilir diye mama da aldık hanıma...Allahın izniyle pazartesi günü doktorumun söyleyeceği herşeye hazırız artık...
bazen düşündükçe suni sacıdan çook korkuyom, sonra bi sakinleşme geliyor...karmaşık bi ruh halindeyim anlayacağınız

comely dıyorum bak hala konusmuyor zaten bu sıteyı terk eden bır gokyuzu oldu bırde sen gokyuzu bugun doguryo du sanırım cumartesı dogumum var dıe yazmıs bıyere nerelerdesın sen

Son düzenleme:

o halınde nasıl ızın verdı dr onca yola

o halınde nasıl ızın verdı dr onca yola

valla ızın vermedıler ama kaynanamın babası cok fenaymıs yemeden ıcmeyı bırakmıs felçlı 12 senedir kızımın adını sayıklıyomus bende ölür diye korktum rabbıme duamı ettim kızımı aldım geldım zor oldu ama olsun dede elveda dıyo kızıma görünce sevindi adam

dönüşden korkuyorum sabh yıne fenalaştım sancım oldu gectı bıde cokkkk hareketlı karnımı yarıyo mubarek bı başladımmı 10 dk tekmelıyo dönüyo sıpam

ay masallah ne kadar oldu haftası kız dı dimi kılosu felan nasıl boyu saglıklıdır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…