2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba doktordan geldim şimdi)))doğum tarihimiz belli oldu erken gelmek istemezse 1 haziran da alıcak doktorummmmmmm))bu arada kafası bayağı aşağı inmi 25 e falan da gelmeye kalkarsa korkma dediii)))

kızlar meraba doktordan geldim şimdi)))doğum tarihimiz belli oldu erken gelmek istemezse 1 haziran da alıcak doktorummmmmmm))bu arada kafası bayağı aşağı inmi 25 e falan da gelmeye kalkarsa korkma dediii)))

ayyy masalllah canım yaaa ne guzel dogum tarıhının bellı olmasııı hadı gözunuz aydınn tedarikli ol ozaman 25 gelırse felan demıs dr un bır bıldıgı vardır kız benımkıde en son bayaa asagda kafası demıstı du bakalım pzrtesıde ben gıdecem ne dıcek

comely_08 goruusuruz cnm k.bakma yazamadım yıne kustum yaaa

aaaaaaaaa gozun aydın canım cok gecmıs olsun bende mıdemden cekıyorum yaaa
bende cok cekiyorum canım
gözünaydın canım. keyfi nasılmış kızının? kg si falan?

canım genel cerraha gittik kadın doğuma değil oda usg cekimine gönderdi ozaman radyoloji uzmanı söledi kilosunu falan demedi

oyy çok zor kusmak ben kusamıyorum bana uyku vermiyo böle tam dalacağım uykuya midemden safra çıkıyo elenti geliyo kalkıp oturuyorum ozaman daha gözüme uyku girmedi tam dalcam elenti geliyor nası bişe anlamadım neden böle oldum onuda anlamadım epeydir iyiydim tekrarladı

offf su perdelerımı yıkasamkı gercı MERVE hanımla SEVİBADE hanım duymasın :82:

esraaaaaaaaaa
bak gelirim oraya saçlarını yolarım kızzz akıllanmadınmı sen daha???
kocan indirsin taksın perdeleri sakın elleme bile...
annende gelince 2 günde bütün evi kaldırır merak etme...

bu aralar her sabah ellerimin acısıyla uyanıyorum. çok kötü uyuşuyorlar. eşim bile panikledi bu sabah elin darbe almış gibi şişmiş diye. sizde de var mı uyuşma???

birce benim ellerimde yaklaşık 2 aydır var,
bazen acısıyla uyanıyorum, özelliklede sabahları ellerimi kapatamıyorum hem şiş oluyo hem acıyo,
dr çinko, magnezyum, elevit..ne varsa verdi,
çinko hapım bitti 3 gündür bakalım eskisi gibi değilim iyiyim,
tekrar alıp almayacağıma 1-2 gün içinde karar veririm...

dusa gırıp cıktım ıyı geldı sankı bırazzz bu ne yaaa kusmaktan basım ayıkmaz oldu

dusa gırıp cıktım ıyı geldı sankı bırazzz bu ne yaaa kusmaktan basım ayıkmaz oldu

arkadaşım ne oldu ikinizede böyle,
melony kusura bakma şimdi gördüm..
kızlar temizlik yaptım o kadarrr yoruldumki
daha şimdi oturdum yerime,
yarın annem geliyo saat 9 da bincek 10 da burda nasipse,
onu almaya gidicez.

ay ne guzel hadı gozun aydın ne yaptın yıne yoruldun bu kadar bacımm

ay ne guzel hadı gozun aydın ne yaptın yıne yoruldun bu kadar bacımm

bişey yapmadım yahu bildiğin normal temizlik
ev süpürdüm sildim, toz aldım işte..
balkon yıkadım ama gel gör uçan kahverengi böceklerden kaynıyo
sizin orda da varmı, bahar geldi ya uçuyolar heryerden
merve delisi nerde acaba bugün ortalarda yok gelmedimi??

burası zonguldak sen bocek dıon bocege kurban olim heryer kömurr ıkı supurge salla balkon kapkara olyooo ve bıde yapısık yapısık yaglı komur zıft gıbı yapısıyor her yere ne perdemde hayır kaldı ne halımda bacım

Son düzenleme:

aliağada öyleymiş...
bana arkadaşlar ille gel lojmana otur diyolar,
aman gidermiyimm..
şimdi gittimde yine süpürdüm,sildim balkonu yapmasam olmuycak,
şimdi belki biraz otururuz balkonda, akşamda hava iyi olursa....
o kadar yoruldum ki duş alacak halim kalmadı,
abla-kardeş çıksalarda bi an önce bende girsem

ay ıkısı bırmı gırdı kurban olurum ben onlara bızde cok oynardık boyle evde leğen vardı ıcınde allahım allahım ne zevklı gelıo sımdı onlara sen cıkartmazsan cıkmazlarkı bılmen lazımm

Son düzenleme:
eşim yola gitti antalyaya geç gelcek bugun evde yanlızım kıslar kusura bakmayın yazıp cıkıyorum ama wınn kullanıyorum ondada sorun var sanırım düşüp duruyo düşüncede uykumaya gidiyorum ama uyuyamadım hala

evetttttt
abla kardeş giriyolar ablası kardeşinide yıkıyo, saatlerce oynuyolar sıcak suyla,
çok yoruldummmm
bide 2 gündür bebek ayağını sokuyo sağ tarafıma öff tam oldum ben şimdi..

sevibadecim kızım dönmüşş çok mutlu oldum rahat uyuyorum derken bu gece hiçç uyuyamadım safradan allahtan çamurlaşma saırılık belirtisi yok bir ay daha sabret dedi doktorum

bugün uyandığımda saat 11 di
ee tabii öle oluncada işlerde gecikiyo tabi,
çok kötü sardırdık bu gece yarılarına kadar nete yaa

evetttttt
abla kardeş giriyolar ablası kardeşinide yıkıyo, saatlerce oynuyolar sıcak suyla,
çok yoruldummmm
bide 2 gündür bebek ayağını sokuyo sağ tarafıma öff tam oldum ben şimdi..

ay aynen yaaa bebek ayaklarını uzatmış sağ tarafıma sokuşturmaya çalışıyo sanki yatağında yatıyo mübarek ohh yan yatamıyorum ben ya sağa dönsem ayakları var hemen vurmaya başlıyo sola dönsem kafası var rahatsız oluyo sanırım sırt üstüe yatılmıyo hep :26: yüzüstü yatmayı özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…