sevibadecim kızım dönmüşş çok mutlu oldum rahat uyuyorum derken bu gece hiçç uyuyamadım safradan allahtan çamurlaşma saırılık belirtisi yok bir ay daha sabret dedi doktorum
bugün uyandığımda saat 11 di
ee tabii öle oluncada işlerde gecikiyo tabi,
çok kötü sardırdık bu gece yarılarına kadar nete yaa
ay aynen yaaa bebek ayaklarını uzatmış sağ tarafıma sokuşturmaya çalışıyo sanki yatağında yatıyo mübarek ohhyan yatamıyorum ben ya sağa dönsem ayakları var hemen vurmaya başlıyo sola dönsem kafası var rahatsız oluyo sanırım sırt üstüe yatılmıyo hep :26: yüzüstü yatmayı özledimmm
ay aynen yaaa bebek ayaklarını uzatmış sağ tarafıma sokuşturmaya çalışıyo sanki yatağında yatıyo mübarek ohhyan yatamıyorum ben ya sağa dönsem ayakları var hemen vurmaya başlıyo sola dönsem kafası var rahatsız oluyo sanırım sırt üstüe yatılmıyo hep :26: yüzüstü yatmayı özledimmm
hadi gözün aydın,
sen normal doğummu istiyorsun ki???
safraya ne iyi gelir bilmemki??
ama nane yağı koklamak galiba bulantıya iyi geliyomuş
evet dun uykum erken geldi dediydim ama sabahlar olmadı of of yine akşam oluyo
evet canım yaa zaten bütün dertler akşam azarmış...
çok kötüysen ablana gitseydin, belki önüne hazır bişiler gelince 1-2 lokma yiyebilirdin..
evet ya, sağ salim zamanında doğsunlarda kurtulalım ...ben epey bi çektim zaten sağ tarafımdan,
bebek dönünce biraz rahat ettim, geceleri falan uyumaya başladım...
2 gündür yine rahat vermiyo sağımdan allahım biran önce doğursakta kurtulsak
dün yedım mayonezi ketcabı sabaha kadar yandım bogazıma kadargecede kalktım kustum eee bo...k bogazlıgın sonu boyle olur ıste
aslında isterim toprağım ama bu safra izin vermeyecek dayanamıyom sancılarına bişe iyi gelmiyo canım taşlarım 5mm olmuşş bir sürü var
evdekıler euro kanald yı acın bızım oraları gosteryı
o yemekler neydı oyle
yaa toprağım sen bi önce dr unla, sonrada genel cerrahla konuşsan,
doğum sırasında o taşlarıda halledebilirlermi??
iki kere ameliyat olmaktan kurtulursun,
dr un antalyadamı??bu işi büyük yerlerde yaparlar..
:79:
kızlarrrrrr biz geldik
çok fenayım ama sormayın karnımdan fırlıcak gibi oğlum dönerken deşiyor deşiyor resmennnn
slmmmmmmmm nasılsınz biz geldik geçmişi okuyamıyorum gücüm yokbana anlatın önemli bi gelişme falan varmı biz bugn dokotrdaydık kızlar 3300 gr olmuş oğlum(inş doğru çıkar) doktor bey sezeryanda ısrar etti tansiyonum stresden yükseliyomuş ki gene doktora gidince yükseldi normal doğumla riske alamazmış beni bebk için sezeryan durumu yok bende o riski alıyorum dedim keşke normal doğum o kadar kolay olsa dedi beni ikna etmeye çalıştı ya yok ama ben kararlıym normal istiyorum hatta gün bile verdi 26 sından sonra alacakmış ya gıcık oldum gene uyuşamadım dokotrla resmen sezeryan manyağı olmuşlar
yaa sorma canım dönerken öyle bi acıdı ki yaş geldi gözümden :26:hoşgeldin nasılsın.bebişler artık rahat bırakmıyor di mi.karnımız şekilden şekle giriyor.
slmmmmmmmm nasılsınz biz geldik geçmişi okuyamıyorum gücüm yokbana anlatın önemli bi gelişme falan varmı biz bugn dokotrdaydık kızlar 3300 gr olmuş oğlum(inş doğru çıkar) doktor bey sezeryanda ısrar etti tansiyonum stresden yükseliyomuş ki gene doktora gidince yükseldi normal doğumla riske alamazmış beni bebk için sezeryan durumu yok bende o riski alıyorum dedim keşke normal doğum o kadar kolay olsa dedi beni ikna etmeye çalıştı ya yok ama ben kararlıym normal istiyorum hatta gün bile verdi 26 sından sonra alacakmış ya gıcık oldum gene uyuşamadım dokotrla resmen sezeryan manyağı olmuşlar
selam kızlar biz geldik nasılsınız.
:79:
kızlarrrrrr biz geldik
çok fenayım ama sormayın karnımdan fırlıcak gibi oğlum dönerken deşiyor deşiyor resmennnn
bugn onu konuştuk doktorla genel cerrahla konuştuk olurmuş aslında bizim için zor olur doğumdan hemen sonra ameliyata girmek dedi rahım yerien otursun ondan sonra dedi oda 2 ayı blur dedi bide bebeğe kıyamam yaa 40 ım çıksın hemde burdaki sıcakalr bir bitsin öle ramazan cıksın öle karar verdik safra ameliyatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?