sağolasın canım inş hepimizin hakkında hayırlısı olsunmaşallah oğluşunahakkında hayırlısı olsun canım
yaa sorma canım dönerken öyle bi acıdı ki yaş geldi gözümden :26:
hey maşallahhhnazar değmesin oğluşa... tansiyonun kaç çıktı ki? neyi stres yapıorsun? ilaç falan vermedi mi sana doktorun? eğer normale adapte olmuşsan peşinden git de tansiyonu da yabana atma derim cnm...
iyiyiz canım sen nasılsın??
hoşgeldin..
sığmaz oldular artık onlarda ne yapsın
yok ben doğum esnasında dedim, hani bazı ameliyatlar o şekilde yapılabiliyo ya...
iki kere anestezi almamış olursun, iki kere masaya yatmazsın inşallah..
anam maşşallahh3.300 mü
bugün doğsa koskoca bi bebek maşallah..
canım dr ısrar ediyosa vardır bi bildiği, inat etme sende
kaç dr değiştirdin hepsimi aynısını söylüyo??
eeeeee siz anlatın ya merak ettim bugün varmıydı bi gelişme
bende yeni açtım sayılır, bilmiyorumki
neyse kızlar ben kaçiim oturdukça ağırlık basıcak, bi duş aliiim,
sonra görüşürüz
iyiyiz canım sen nasılsın??
hoşgeldin..
sığmaz oldular artık onlarda ne yapsın
yok ben doğum esnasında dedim, hani bazı ameliyatlar o şekilde yapılabiliyo ya...
iki kere anestezi almamış olursun, iki kere masaya yatmazsın inşallah..
anam maşşallahh3.300 mü
bugün doğsa koskoca bi bebek maşallah..
canım dr ısrar ediyosa vardır bi bildiği, inat etme sende
kaç dr değiştirdin hepsimi aynısını söylüyo??
kızlar benim oğluşum bugun çok hareketli debelenmekten kramoplar giriyor karnıma çok acıyor dönerken... sizi bilmem ama zor bi son ay geçiriyorum :26:
canım hepimiz bi şekilde zorlanıyoruz ben de dun geceden beri safra ağırısı cektim şimdide uykusuzluğu var ama gece uyuyabilmek için zar zor duruyorum inann suan sadece peskuvit ile duruyorum tekrar ağrı olurmu acaba diye napalım sabredeceğiz çok zor
valla canım ya annemler geldi bugun temizliğe, yardım edym dedim bi kalkıyorum 5 dk dinleniyorum 10 dk :s uzun süre ayakta kaldım bi de hemen baktım koyu akıntım gelmiş, ne zaman ayakta kalsam böyle oluyr... onlar bana otur dedikçe benim içim rahat etmedi... inşallah rahat atlatırız ya .
aman aman yapma sen boşver napalım bi şekilde atlatacağız bu zor gunleri hep geceçek rahata kavuşacağım diye sabrediyorum ben yoksa bilemiyorum yane rabbim böle yaşamak zorunda olanlara aci şifalar versin ne zor demi ay
zor valla... ya da biz nazlıyız tarlada çalışan kadınlar biri karnında biri sırtında aboo düşünmek bile istemiyorum :s
ooooooof anam ooooooooof.. zaman geçmeliiiiiiiiiii............
Güya buzdolabını silicektim görümcemi geçirdik yürüyüş olsun diye halim kalmadı şimdi de dolabı yerine de çekemiyorum eşimde yok offf
bende yemekten sonra mutfaga daldım yıne mutfak dolabını felan döktum ne var ne yok hallettım valla mutfakla ısım bıtti şükür ama öldum yorgunluktan
bende yemekten sonra mutfaga daldım yıne mutfak dolabını felan döktum ne var ne yok hallettım valla mutfakla ısım bıtti şükür ama öldum yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?