2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşuna hakkında hayırlısı olsun canım
sağolasın canım inş hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ya devamlı doktorum yok bu hafta kesn karar verdik bi doktora devam edicez artı doğum stresine girdim biliyosn dün hastanede sezeryanlıları falan gördm tam 12 tane sezeryan vardı bir saatde uçmuş bu doktorlar tansiyonumda sadecce doktorda yükseliyo 14 olmuşdu ama dokotrdan çıkınca hemşire 2 defa ölçtü 11 di bu kadar fark olabilirmi ilaçlık bi durumum olmadıını düşünüyorum ilaç verdide kullanmam genelde 9 veya 12 çıkıyo böyle canm ya çok çok tansiyonum yükselirse sezeryana alırlar ben peşinden koşucam yani

2 doktor sezeryan dedi 1 doktor normal yapabilirsin dedi sezeryan düşünenler olasılık üzerinden konuştu tansiyonum yükselebilirmş ama terside olabilir bakalım ben bekliycem normali

yok 2 kere yatcam canım doktora dedim sezeryandan sonra safra olsam dedim zorlanacağını söledi olur ama laproskopi olduğu için karın halen şiş olur buda bizim safra kesesine ulaşmamızı zorlaşıtırır dedi öle yani ben razıyım canım napimm safra ya cok dikkat etmek lazımmış gebelikte tetiklermiş gecen yiğenimin öğretmeni safrada taş var dayanamam hamileliğe diye aldırdı bebeğini

kızlar benim oğluşum bugun çok hareketli debelenmekten kramoplar giriyor karnıma çok acıyor dönerken... sizi bilmem ama zor bi son ay geçiriyorum :26:

kızlar benim oğluşum bugun çok hareketli debelenmekten kramoplar giriyor karnıma çok acıyor dönerken... sizi bilmem ama zor bi son ay geçiriyorum :26:

canım hepimiz bi şekilde zorlanıyoruz ben de dun geceden beri safra ağırısı cektim şimdide uykusuzluğu var ama gece uyuyabilmek için zar zor duruyorum inann suan sadece peskuvit ile duruyorum tekrar ağrı olurmu acaba diye napalım sabredeceğiz çok zor

valla canım ya annemler geldi bugun temizliğe, yardım edym dedim bi kalkıyorum 5 dk dinleniyorum 10 dk :s uzun süre ayakta kaldım bi de hemen baktım koyu akıntım gelmiş, ne zaman ayakta kalsam böyle oluyr... onlar bana otur dedikçe benim içim rahat etmedi... inşallah rahat atlatırız ya .

aman aman yapma sen boşver napalım bi şekilde atlatacağız bu zor gunleri hep geceçek rahata kavuşacağım diye sabrediyorum ben yoksa bilemiyorum yane rabbim böle yaşamak zorunda olanlara aci şifalar versin ne zor demi ay

zor valla... ya da biz nazlıyız tarlada çalışan kadınlar biri karnında biri sırtında aboo düşünmek bile istemiyorum :s

zor valla... ya da biz nazlıyız tarlada çalışan kadınlar biri karnında biri sırtında aboo düşünmek bile istemiyorum :s

bence onlar bizim cektiğimizi de cekmiyolar bence biz nazlıyızz ağrısız sancısız doğuranlar var pıt pıt ayy benim midem yanıyoo

merve ikimizden başka kımse yok bende cıkıyorm belki sonra gelirim yine

Son düzenleme:
Güya buzdolabını silicektim görümcemi geçirdik yürüyüş olsun diye halim kalmadı şimdi de dolabı yerine de çekemiyorum eşimde yok offf

Güya buzdolabını silicektim görümcemi geçirdik yürüyüş olsun diye halim kalmadı şimdi de dolabı yerine de çekemiyorum eşimde yok offf

bende yemekten sonra mutfaga daldım yıne mutfak dolabını felan döktum ne var ne yok hallettım valla mutfakla ısım bıtti şükür ama öldum yorgunluktan

bende yemekten sonra mutfaga daldım yıne mutfak dolabını felan döktum ne var ne yok hallettım valla mutfakla ısım bıtti şükür ama öldum yorgunluktan

benimde bütün işlerim bitti ablam sağolsun, bi mutfak kaldı... ona da diğer ablam gelecek önümüzdeki haftalarda... kızım sen erken doğurcaksın zorla doğurtcaksın kendini, ne diyim ben sna...

Bizim bide açık mutfak herşey göz önünde bardak bile bırakamıyorum etrafta buzdolabı da haliyle salonda şu an odanın ortasına doğru çekilmiş vaziyette eşimi bekliyo napiym çekemiycem yarın akşama silerim artık banane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…