2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çekme sakın kız kafayı mı yedin

haziran anneleri topluca temizliğe sarıldı kendilerini alamıyorlar herkes de yeni bebege yuva kurma sendromu basladı ) böyle bir sendrom varmış yahu

benimde bütün işlerim bitti ablam sağolsun, bi mutfak kaldı... ona da diğer ablam gelecek önümüzdeki haftalarda... kızım sen erken doğurcaksın zorla doğurtcaksın kendini, ne diyim ben sna...
ne yapım merve kımse yardım etmıyor nasıl bıtecek bunca iş

bırak agır cekme dıcem ama ben koca buzdolabını cektımm

kız yardımcı tut nolcak ya sağlığından daha mı önemli? annemler yakın olmasına rağmen eşim temzlikçi tutayım diyor ben istemiyorum... senin ihtiyacın var birine... en azından sen başında durursun hatun işleri yapar ne biliym o kadar hastanelik oldun hala bişeyler yapma peşindesin... ben senin yerinde olsam akşama kadar yatarım bebeğim daha önemli, iş yerin dibine batsın... bugun ablam geldi, e haliyle evim pek iç açıcı değil valla hiiiiççç utanmadım normalde utanırdım bi yer temz olmasa... napayım temizlik yapıcam diye bebeğimi mi riske atayım? valla Esra yeter yani bi dur de kendine...

Bende kalkıştım kaynanam aşağıdan sesleri duymuş çaldırıyo beni elleme bişey diye bende bıraktım şimdi çıkar onun dırdırını dinleyemem sandalyeyi çektim bişey yok dedim bende

haziran anneleri topluca temizliğe sarıldı kendilerini alamıyorlar herkes de yeni bebege yuva kurma sendromu basladı ) böyle bir sendrom varmış yahu

sorma canım yaa temizlik manyaklığı tuttu hepimizi öyle bi sendrom mu varmış :44: ilk defa duydum...

ya merve gelen kadın sadece cama kapıya tuvalet banyoya ve koltuk takımlarına gelıo ne halı ellıyor ne mutfak eee kım yapacak bunlarııı zaten tutacam kadın halılarıda yıkatmaya verecem ama bu ıslerı ortadan kaldırmam lazım

anlaş birisiyle hepsini yapmak şartıyla tutarsın kadını... halıları yıkamaya ver zaten, yıkamaya vermen gibi bi olay olduğu halde mutfak halısını mı ne yıkamıştın şaşırıyorum valla bu cesaretine... yazık miniğine bu kadar eziyet etme... ben verdim bütün halıları 12 tane... ver gitsin elini bile sürme

Bende kalkıştım kaynanam aşağıdan sesleri duymuş çaldırıyo beni elleme bişey diye bende bıraktım şimdi çıkar onun dırdırını dinleyemem sandalyeyi çektim bişey yok dedim bende

benım yanımda yapacak kımsem yok canım annem ıkı haftaya gelecek e ozamana kadarda ısmı kalır dogum geldii surda ne kaldı annem gelır 2 gun surmez dogurrum sanırım

anlayısmı burdakı kadınları bogasım gelıo merve yok dıyolar yapamayız dıyolar dın ıman yok bunlarda dıom bıraz fazla vereyım yok dıyolar paraya doymus burdakıler adanada 50 tl ver evının duvarlarına varana kadar yapıyolar

benım yanımda yapacak kımsem yok canım annem ıkı haftaya gelecek e ozamana kadarda ısmı kalır dogum geldii surda ne kaldı annem gelır 2 gun surmez dogurrum sanırım

Benimde yok canım altımda kaynanam ama torun bakıyo 1.5 yaşında onun peşinden koşuyo görümcem çalışıyo annem de bana uzakta ve çalışıyo anca doğuma yakın izin alıpta gelir burda başka kimsem de yok ne yaparsam kar diye uğraşıyorum bende ..

hadi ben kactım eşimlede atıstım bıraz moralım bozuk ıyı geceler herkese tadım yok valla

off hadi yaa... neyse grşrz canım takma kafana bişey...

ben de kötüyüm kızlar çok fena dönüyor bebeğim ağlıyorum şuan acısından hadi öptüm sizi uzanıcam az ...

işte bende onun ıcın ugrasyorum ya annem gelecek arası fazla surmez hadi annem gırıstı işe diyelım o işin ıcındemı dogurayım o gelmeden halletmem lazım :26:

selamlar gece kuşları.. kızımın yatağını aldık bugun yerleştirdik ütüler bitti .haftaya çantayı hazırlayacağım.. bende gecelere terfi ettim heeee şaka gibi..

ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…