ooooooof anam ooooooooof.. zaman geçmeliiiiiiiiiii............
Bizim bide açık mutfak herşey göz önünde bardak bile bırakamıyorum etrafta buzdolabı da haliyle salonda şu an odanın ortasına doğru çekilmiş vaziyette eşimi bekliyo napiym çekemiycem yarın akşama silerim artık banane....
ne yapım merve kımse yardım etmıyor nasıl bıtecek bunca işbenimde bütün işlerim bitti ablam sağolsun, bi mutfak kaldı... ona da diğer ablam gelecek önümüzdeki haftalarda... kızım sen erken doğurcaksın zorla doğurtcaksın kendini, ne diyim ben sna...
Bizim bide açık mutfak herşey göz önünde bardak bile bırakamıyorum etrafta buzdolabı da haliyle salonda şu an odanın ortasına doğru çekilmiş vaziyette eşimi bekliyo napiym çekemiycem yarın akşama silerim artık banane....
çekme sakın kız kafayı mı yedin
ne yapım merve kımse yardım etmıyor nasıl bıtecek bunca iş
bırak agır cekme dıcem ama ben koca buzdolabını cektımm
ne yapım merve kımse yardım etmıyor nasıl bıtecek bunca iş
bırak agır cekme dıcem ama ben koca buzdolabını cektımm
haziran anneleri topluca temizliğe sarıldı kendilerini alamıyorlar herkes de yeni bebege yuva kurma sendromu basladı) böyle bir sendrom varmış yahu
Oy senin avatarını yerim bençekmem kız doğururum onu çekersem
ya merve gelen kadın sadece cama kapıya tuvalet banyoya ve koltuk takımlarına gelıo ne halı ellıyor ne mutfak eee kım yapacak bunlarııı zaten tutacam kadın halılarıda yıkatmaya verecem ama bu ıslerı ortadan kaldırmam lazım
Bende kalkıştım kaynanam aşağıdan sesleri duymuş çaldırıyo beni elleme bişey diyebende bıraktım şimdi çıkar onun dırdırını dinleyemem sandalyeyi çektim bişey yok dedim bende
anlaş birisiyle hepsini yapmak şartıyla tutarsın kadını... halıları yıkamaya ver zaten, yıkamaya vermen gibi bi olay olduğu halde mutfak halısını mı ne yıkamıştın şaşırıyorum valla bu cesaretine... yazık miniğine bu kadar eziyet etme...ben verdim bütün halıları 12 tane... ver gitsin elini bile sürme
benım yanımda yapacak kımsem yok canım annem ıkı haftaya gelecek e ozamana kadarda ısmı kalır dogum geldii surda ne kaldı annem gelır 2 gun surmez dogurrum sanırım
hadi ben kactım eşimlede atıstım bıraz moralım bozuk ıyı geceler herkese tadım yok valla
hadi ben kactım eşimlede atıstım bıraz moralım bozuk ıyı geceler herkese tadım yok valla
Benimde yok canım altımda kaynanam ama torun bakıyo 1.5 yaşında onun peşinden koşuyo görümcem çalışıyo annem de bana uzakta ve çalışıyo anca doğuma yakın izin alıpta gelir burda başka kimsem de yok ne yaparsam kar diye uğraşıyorum bende ..
selamlar gece kuşları.. kızımın yatağını aldık bugun yerleştirdik ütüler bitti .haftaya çantayı hazırlayacağım.. bende gecelere terfi ettim heeee şaka gibi..
ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?