bende yemekten sonra mutfaga daldım yıne mutfak dolabını felan döktum ne var ne yok hallettım valla mutfakla ısım bıtti şükür ama öldum yorgunluktan
selamlar gece kuşları.. kızımın yatağını aldık bugun yerleştirdik ütüler bitti .haftaya çantayı hazırlayacağım.. bende gecelere terfi ettim heeee şaka gibi..
ne var ne yok
Güle güle kullansın inş. Şu hazırlıklar bitse zaten rahatlıycaz ama bitmiyo
esraaaaaaaaaaa
bide mutfak indirdim diyooooo
allahım yaa akıllanmıycanmı kızım sen
ver yarım yevmiye daha sildir bi kadına,
çocuğundan senden önemlimi mutfak dolabı???
selam ege bende şimdi girdim en var ne yok diye,
bitirmişsin işleri...
valla bitmiyor işler. artık yeter sanki bebeler olunca iş olmuycakmış gibi deli deli saldırdım. şişti heryerrim.. hadi kaçtım ben uykum var yorgunum. öptüm hepiciğinizi....
neden sessiz ya kimse giremiyomu ne girselerde konuşmuyolarki
neden sessiz ya kimse giremiyomu ne girselerde konuşmuyolarki
çok yorgunum volveron, yarın saat 8 de kalkıcaz yatsam iyi olacak aslında,
annemi almaya gidicez hava alanına,
bugünde bütün iş-temizlik yoruldumm
Bebeler ağırlaştıkça topik sessizleştidoğursak ta rahatlasak bende çıkayım herkese iyigeceler
Bebeler ağırlaştıkça topik sessizleştidoğursak ta rahatlasak bende çıkayım herkese iyigeceler
iyi geceleeeer kızlar bende çıkaym o zaman
kimseler yok bu akşam, benimde canım sıkkın eşim sıfatını taşıyan salakla tartıştım uyku filan kalmadıbugün kimselerin keyfi yok galiba ...
bende bugün kızım için alışveriş yaptım.galiba fazla yoruldum.uyku tutmadı midem de yanıyo acayip rahatsız hissediyorum kendimi yaa..
ee kocan uyuyomu?
gitti yattı salakaman naparsa yapsın nasılsa burnundan getiririm yarın verem etti beni ...Benimde bugün kızımın odasının perdeleri duvar bordürleri emzirme ürünleri ve bebek şekerleri geldi çok güzeller çok begendim ...Ama hala çok eksik var Umarım doğuma kadar tamamlayabilirim ...
getir valla burnundan..
güle güle kullansın bebeşin.sağlıklı günlerde kullansın inşallah..
ben alışverişe daha geçen hafta başladım işte ama haftaya fln tamamlarım. ama son ana bıraktığım için biraz yorucu oluyo.bak bugün 12 de çıktık evden akşam 8 de geldik.ayakta duramıyorum şimdi. hatta bi ara doğucam sandım.öyle bi baskı hissettimki alt tarafta..birazda ondan uyuyamadım:18:
saol canım güzel günlerde kullanır inşallah ...Çok yormasaydın kendini diycem ama dediğin gibi alışveriş bitmiyo, son haftalardayız artık zor oluyor herşey bende herşeyi sona bıraktım yetişmiycek diye korkuyorum doğuda olmamızın da etkisi var tabi her zaman şehir dışına çıkamadıgımdan kalıyor herşey...Bebeğin ihtiyacıda bitmiyo birini tamamladım diyorum biri eksik kalıyor ...Daha evin büyük temizliği beni bekliyor yardım edende olmayınca zor oluyo gerçekten herşeyi tek başına yapmak ...Bende bugün baskı hissediyodum doğacak mı acaba dedim hatta bi araZamanında doğar inşallah bebişler erken gelmesinler aman :)
bende herşeyi tek yapıyorum valla.aynen benimde temizlik duruyo bi kadın bulamadım bi türlü koskoca afyonda.iznede 25inde ayrılıcam o zamana kadar bi tane bulabilsem keşke
sen nerde yaşıyosun? doğumun nası olacak belli mi?
erken gelmesinler sıpalar azcık daha sabretsinler yaa
gunaydın canımgünaydın melony,
ben de uyandım oğluşumla yapıcaz biz de
kardeşimin tus sınavı var, dualarınızı beklerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?