selamlar gece kuşları.. kızımın yatağını aldık bugun yerleştirdik ütüler bitti .haftaya çantayı hazırlayacağım.. bende gecelere terfi ettim heeee şaka gibi..
ne var ne yok
Günaydınnn bizde kızımla ufak tefek bişeler atıştırdık canım bişey istemiyo yaw eşimlede limoniyiz canım sıkkın sabah sabah
hayırdır ne oldu kıss
pazar pazar arayı bozma hava gusel sanki cıkın gesiin boşa harcamayın bu gunu
günaydınn hava çok güzel burda hiç evde kahvaltı yapasım yok kacamda uyuyo hala karışmak istemedim sürekli erken kalktı garibim ikna edersem dışarı çıkmak istiyorum sonunda yağmur yok güneş var antepde
Aman boşver allahın pısırık öküzünü hava hakikaten güneşli süper anneme gideyim bende bugün bari
öle deme öle deme kocişe anlaşılan baya canını sıkmışş neyse bakalım düzelir ama adamı da evde bırakıp da gitme gerçi aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama
Valla şeytan diyo git ama gitmiycem gelsin de dışarda şimdi somurta somurta gideriz artık neyse kızlar akşama görüşürüz
ayırırsa çıkın valla bebk olunca bunlar kısıtlanıcak zaten bu fırsatı değerlendirmek lazımçıkın walla ya ne gusel benim adam 7/24 çalıştığı için biz bir yere gidemiyoruz
eğer öğleden sonra ayırısa 2 saatini ayıracak bana
Valla şeytan diyo git ama gitmiycem gelsin de dışarda şimdi somurta somurta gideriz artık neyse kızlar akşama görüşürüz
Eki Görüntüle 195061 Eki Görüntüle 195062 Eki Görüntüle 195063 Eki Görüntüle 195064
kızlar kızımın magnetleri nası olmuşşşş
çok tatlılar.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
selam kızlar görüşmeyeli 1 hafta oldu.benim bebeklerim doğdu.sezeryan ile pazartesi günü alındılar.iki kızım var.biri 3250 gr diğeri 2280 gr ağırlığında.isimleri gökçe ile ayça.en müsait zamanda resimlerini ekliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?