selam kızlar görüşmeyeli 1 hafta oldu.benim bebeklerim doğdu.sezeryan ile pazartesi günü alındılar.iki kızım var.biri 3250 gr diğeri 2280 gr ağırlığında.isimleri gökçe ile ayça.en müsait zamanda resimlerini ekliycem.
selam kızlar görüşmeyeli 1 hafta oldu.benim bebeklerim doğdu.sezeryan ile pazartesi günü alındılar.iki kızım var.biri 3250 gr diğeri 2280 gr ağırlığında.isimleri gökçe ile ayça.en müsait zamanda resimlerini ekliycem.
slm ben yıne geldim bu gun son gırısım bı daha cok zor gırmem yarın saat 1 de yolculuk var rizeye son son bakıyorum :)
Herkese iyi akşamlaarrr!!!!:80:
iyi akşamlarrrr herkes geçmişi okuyor galiba
ben de bir bakayım dedim ama 3 gündür girmediğim için vazgeçtim
Bugün pek muhabeet yok galiba... ben bavulumu hazırladım içine hem pijama takımı hem de gecelik koydum ama geceliğim çok süslü:) NOrmal doğum yapacağım acaba pijama giysem rahatsız olur muyum merak ediyorum ilk doğumumda gecelik giymiştim ama bu seferki çok süslü rahat eder miyim bilmiyorum.:) siz ne yapacaksınız?
Bugün pek muhabeet yok galiba... ben bavulumu hazırladım içine hem pijama takımı hem de gecelik koydum ama geceliğim çok süslü:) NOrmal doğum yapacağım acaba pijama giysem rahatsız olur muyum merak ediyorum ilk doğumumda gecelik giymiştim ama bu seferki çok süslü rahat eder miyim bilmiyorum.:) siz ne yapacaksınız?
Ben biraz tembelim biriktirip biriktirip sonra okumaya kalkınca olmuyor tabi... bir ütü bir de kk forumu...bunları biriktirmemeyi öğrenemedimben çok düzenli okuyorum biriktirmiyorum
Ziyaretine gelen giden çok olursa hastaneye bence giy bişi olmaz:)ben sezaryen düşünüyorum 1 gecelik,1 pijama koycam.gecelik daha iyiymiş galiba ilk günler için.tabi sen daha iyi bilirsin.sürekli kanama kontrolü yapıyorlarsa gecelik daha iyi gibi.
sadece bir gece hastanede kalıyorsun ama işte ne sıklıkla geliyorlardı unuttum tabi gecelik kontroller için daha rahat neyse pijama giyerim herhalde süslüyü eve saklıyım kirlenmesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?