2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözünüz aydın rabbim iyi gunlere analı babalı büyütsün maşallah kızlarına

darısı başımıza

gözünaydın yeliscim. sağlıklı ve güzel bir ömürleri olsun inşallah... merakla bekliyoruz resimlerini:)

Canım benim maşallah Allah analı babalı büyütsün, isimleri de çok güzelmiş canım.. Kendine iyi bak, bekleriz resimleri canım..

Gozunuz aydın canım.Allah analı babalı buyutsun cok uzun ve saglıklı omurlerı olsun inşallahhhh. Darısı bızlerın basına.

Allah analı babalı büytsün gözünüz aydın canım darısı bizim başımıza inşallah... biz bir bebekle nasıl başa çıkıcaz diye düşünürken sen iki bebekle :)) Allah güç kuvvet versin ...

Yeliscimm maşaallah yaa haftasına göre kiloları süper,bir de ikiz bebiş olmalarına rağmen:)MAŞAALLAHHHHHHHHHHHH ALLAH nazarlardan saklasın,sağlıkla büyüsünler inşallahhh

Aiyy kızlar survivor ı izliyorum ve ağlıyorumanneleriyle telefonda konuşuyorlar ağlıyorlar, herkesin hassas noktası annesi,bizde anne olucaz bizim kuzularımız da annesinin sesini duyunca ağlıcakaiyyy bugün çok duygusalım ben yaa ağlıcak yer arıyorum:43

Bugün pek muhabbet yok galiba... ben bavulumu hazırladım içine hem pijama takımı hem de gecelik koydum ama geceliğim çok süslü:) NOrmal doğum yapacağım acaba pijama giysem rahatsız olur muyum merak ediyorum ilk doğumumda gecelik giymiştim ama bu seferki çok süslü rahat eder miyim bilmiyorum.:) siz ne yapacaksınız?

Son düzenleme:

Ziyaretine gelen giden çok olursa hastaneye bence giy bişi olmaz:)ben sezaryen düşünüyorum 1 gecelik,1 pijama koycam.gecelik daha iyiymiş galiba ilk günler için.tabi sen daha iyi bilirsin.sürekli kanama kontrolü yapıyorlarsa gecelik daha iyi gibi.

Ziyaretine gelen giden çok olursa hastaneye bence giy bişi olmaz:)ben sezaryen düşünüyorum 1 gecelik,1 pijama koycam.gecelik daha iyiymiş galiba ilk günler için.tabi sen daha iyi bilirsin.sürekli kanama kontrolü yapıyorlarsa gecelik daha iyi gibi.

sadece bir gece hastanede kalıyorsun ama işte ne sıklıkla geliyorlardı unuttum tabi gecelik kontroller için daha rahat neyse pijama giyerim herhalde süslüyü eve saklıyım kirlenmesin:))

sadece bir gece hastanede kalıyorsun ama işte ne sıklıkla geliyorlardı unuttum tabi gecelik kontroller için daha rahat neyse pijama giyerim herhalde süslüyü eve saklıyım kirlenmesin:))

Bence de :)ben de güzel bir pijamam var onu eve saklıyorum:)hastaneye götürmücem

Kızlarrrrrrrrrrrrrr konuşunnnnnnnnnnnnnnnnn eşim maç yorumlarını izliyor ben survivor ve kk takibindeyim:)canım sıkıldııııı...belim ağrıyooooooooo kızlar yaaa bir de bu ara hep kalça ağrısı çekiyorum kramp giriyor yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…