2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kramp olmasın diye doktorum kalsiyum verdi bir de aç yatma dedi... bu hamilelikte çok şükür kramp olmadı daha gerçi kalsiyumu aksatarak içiyorum pek sevmiyorum tadını...senin de kramplar sabah oluyorsa gece yatmadan bir bardak süt içip yat bakalım bir faydası olacak mı

oyy maşallah doğdular demek, kilolarıda çok iyi ikiz olmalarına ragmen en kısa zamanda ekle resimleri yeliscim çok merak ediyorum

kızlar nasılsınız... var mı haberler??? ben bugün eşimi bebek arabası bakmaya götürdüm... kk.da bayanlar söğütözünde özelcan bebe var yazmışlar... malesef ben onu çukurambar diye hatırladım... veee bulamadık tabi ki ama yine de bi yere baktık... ben baby2go proton modelini beğendim... bi de kanguru bakcam bi ara... n de olsa yaz bebesi gezeriz oğlumla

aynısı bana da çok sık oluyor yaa dr a sorucam gidince..
kramp için benim drum magnezyum verdi.onu içeyim belki iyi gelir,sütü şimdi içiyorum..
doğru canım ya sanırım magnezyum verecekti karıştırdım ben onları... kramp olmuyor diyince vermedi olursa aç yatma dedi.(ondan eminim) şimdi çok hızlı kilo alıyormuş ve gelişiyormuş bebek, kalsiyumu ondan verdi sanırım

oyy kıslar bu nihat doğan öldürcek benii

Eurovision'dan elendik,
İstanbul'u 3'e bölüyoruz ,
İnternetimiz yasaklı ,
Çikola...tamız puskevitimizde yok ,
Biz bunu Nihat Dogan'a nasıl açıklayacağız
Adam ülkeyi bize emanet etmişti..

yine kustum bu akşam ben yaa artık doğurmak istiyom doğuranlara imreniyom artıkkkk:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…