Kızlarrrrrrrrrrrrrr konuşunnnnnnnnnnnnnnnnn eşim maç yorumlarını izliyor ben survivor ve kk takibindeyim:)canım sıkıldııııı...belim ağrıyooooooooo kızlar yaaa bir de bu ara hep kalça ağrısı çekiyorum kramp giriyor yürüyemiyorum
benim de bazen alttan iğne batıyor gibi oluyoryaaa döndü kafası aşağıda heralde elleriyle kurcalıoo..
selam kızlar görüşmeyeli 1 hafta oldu.benim bebeklerim doğdu.sezeryan ile pazartesi günü alındılar.iki kızım var.biri 3250 gr diğeri 2280 gr ağırlığında.isimleri gökçe ile ayça.en müsait zamanda resimlerini ekliycem.
benim de bazen alttan iğne batıyor gibi oluyor
iyi akşamlar kızlarr :80:
yaaaa alta alta vuruo miniğimmm çok acıyoooooooo
hoşgeldin canım sana de iyi akşamlar!!nasılsın?
doğru canım ya sanırım magnezyum verecekti karıştırdım ben onları... kramp olmuyor diyince vermedi olursa aç yatma dedi.(ondan eminim) şimdi çok hızlı kilo alıyormuş ve gelişiyormuş bebek, kalsiyumu ondan verdi sanırımaynısı bana da çok sık oluyor yaa dr a sorucam gidince..
kramp için benim drum magnezyum verdi.onu içeyim belki iyi gelir,sütü şimdi içiyorum..
bugun düne göre daha iyiyim dün benim oğluş ağlattı beni döne döne :) bugun de yorgunluk var ama napalım son ayımız olacak o kadar:) sen nasılsınn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?