2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlarr :80:
iyi akşamlar canım nasılsın

ya benimde aklımdan geçiyodun okuduğum doğum hikayelernden birinde nişan olarak jel gibi bi akıntı gelmiş kadının birinde sendede olmuştu galiba acaba doğum yaptınmı diye düşünüyodum naptın nasıl oldun

iyiyiz canım sen nasılsın?

kramp şeklinde değil de kalçam çok tutuluyordu bir ara benim. yürürken öyle kalıyordum acısından. uzun süre ayakta kalma demişti doktorum bir de eşime her gün yarım saat masaj yap dedi.

kız Allah cezanı vermesin nerden buluyorsun bu lafları zuhauhauahuahua
selam ayaklarım şişti kızım fena canımı yakıyor kötüyüm ben siz nasılsınız
selam egecim aynı dertlerden bizlerde muzdaripiz :) senin zamanın az kaldı biz napalım kızzz günün bile belli maşallah... biz diken üstünde
evet canım son ay biraz can yakabiliyorlar ama ben mutlu oluyorum kuvvetli ki canımı yakabiliyor:)) Allah onları korusun..

aynen canım şükürler olsun :)

bacım fenAYIM ben yaa
kazı çalışması yapıyor bu kız ne var ne yok
bizde öyle :)) gerçi senin bebiş daha büyük daha acıtır :)

iyi akşamlar şekerim iyiyim sen nasılsın?

selam ayaklarım şişti kızım fena canımı yakıyor kötüyüm ben siz nasılsınız

yerim ben senin yaramaz kızını:) naptın bitrdin mi haırlıkları?? ege yaa sen de park yatak alacaktın nasıl yatak aldın içine. arkadaşım visko alma terletiyor dedi.

yerim ben senin yaramaz kızını:) naptın bitrdin mi haırlıkları?? ege yaa sen de park yatak alacaktın nasıl yatak aldın içine. arkadaşım visko alma terletiyor dedi.
kızlar ben de kızımın park yatağını inşallah oğluma kullanacağım odada yer yok o yüzden ona büyük yatak şifonyer falan alamıyorum inşallah daha sonra alırım ben de yatak ne koyacağım diye düşünüyordum sanırım onlara uygun yatak satılıyor tavsiyelerinizi beklerim çünkü hiç araştırmadım

park yatağı da annemler almıştı onlara gittiğimizde yatsın diye o zamanlar en alta battaniye falan seriyorduk şimdi sürekli yatacağı için yatak almak lazım içine

saolun kıslar bende çok sevdim cok cici olmuş neler vardı hatıra defterleri kapı susleri yastıklar ama almadım gereksiz diye

benim kısda tepiniyo şimdi içerde

ben de araştırmadım da bir arkadaşım visko alma dedi. mekan iyi dedi. bu hafta alacağız, biraz araştırıp alsam iyi olacak. yoksa satıcının önerdiğini alırım:))

benm gibi hamileliğinin son ayında bağırsaklarını bozan varmı acaba birbuçuk haftadır bozuk ya yemek yer yemez sancılanıyorum sonra tuvalet aynı kiloda kalmışım bu süper ama inş bebğim alıyodur sindirim problemim var galiba :44:

ben de araştırmadım da bir arkadaşım visko alma dedi. mekan iyi dedi. bu hafta alacağız, biraz araştırıp alsam iyi olacak. yoksa satıcının önerdiğini alırım:))
tamam aklımda olsun peki içine uyku seti nasıl alacaksınız? ben bir kaç tane gördüm içi elyaf pamuklu olanları var mı acaba yoksa yaptırayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…