iyi akşamlar canım nasılsıniyi akşamlar kızlarr :80:
kızlar nasılsınız... var mı haberler??? ben bugün eşimi bebek arabası bakmaya götürdüm... kk.da bayanlar söğütözünde özelcan bebe var yazmışlar... malesef ben onu çukurambar diye hatırladım... veee bulamadık tabi kiama yine de bi yere baktık... ben baby2go proton modelini beğendim... bi de kanguru bakcam bi ara... n de olsa yaz bebesi gezeriz oğlumla
oralarda EGE mi var bana mı öyle geliyor
kızlar nasılsınız... var mı haberler??? ben bugün eşimi bebek arabası bakmaya götürdüm... kk.da bayanlar söğütözünde özelcan bebe var yazmışlar... malesef ben onu çukurambar diye hatırladım... veee bulamadık tabi kiama yine de bi yere baktık... ben baby2go proton modelini beğendim... bi de kanguru bakcam bi ara... n de olsa yaz bebesi gezeriz oğlumla
Kızlarrrrrrrrrrrrrr konuşunnnnnnnnnnnnnnnnn eşim maç yorumlarını izliyor ben survivor ve kk takibindeyim:)canım sıkıldııııı...belim ağrıyooooooooo kızlar yaaa bir de bu ara hep kalça ağrısı çekiyorum kramp giriyor yürüyemiyorum
oyy kıslar bu nihat doğan öldürcek benii
Eurovision'dan elendik,
İstanbul'u 3'e bölüyoruz ,
İnternetimiz yasaklı ,
Çikola...tamız puskevitimizde yok ,
Biz bunu Nihat Dogan'a nasıl açıklayacağız
Adam ülkeyi bize emanet etmişti..
yine kustum bu akşam ben yaa artık doğurmak istiyom doğuranlara imreniyom artıkkkk:84::84::84::84::84:
selam egecim aynı dertlerden bizlerde muzdaripiz :) senin zamanın az kaldı biz napalım kızzz günün bile belli maşallah... biz diken üstündeselam ayaklarım şişti kızım fena canımı yakıyor kötüyüm ben siz nasılsınız
evet canım son ay biraz can yakabiliyorlar ama ben mutlu oluyorum kuvvetli ki canımı yakabiliyor:)) Allah onları korusun..
bizde öyle :)) gerçi senin bebiş daha büyük daha acıtır :)bacım fenAYIM ben yaa
kazı çalışması yapıyor bu kız ne var ne yok
iyi akşamlar canım nasılsın
ya benimde aklımdan geçiyodun okuduğum doğum hikayelernden birinde nişan olarak jel gibi bi akıntı gelmiş kadının birinde sendede olmuştu galiba acaba doğum yaptınmı diye düşünüyodum naptın nasıl oldun
selam ayaklarım şişti kızım fena canımı yakıyor kötüyüm ben siz nasılsınız
yaa magnetlerimi görmediniz mii
yaa magnetlerimi görmediniz mii
gördüm canım ya çok güzel olmuşyaa magnetlerimi görmediniz mii
bizde öyle :)) gerçi senin bebiş daha büyük daha acıtır :)
iyi akşamlar şekerim iyiyim sen nasılsın?
kız Allah cezanı vermesin nerden buluyorsun bu lafları zuhauhauahuahua
kızlar ben de kızımın park yatağını inşallah oğluma kullanacağım odada yer yok o yüzden ona büyük yatak şifonyer falan alamıyorum inşallah daha sonra alırım ben de yatak ne koyacağım diye düşünüyordum sanırım onlara uygun yatak satılıyor tavsiyelerinizi beklerim çünkü hiç araştırmadımyerim ben senin yaramaz kızını:) naptın bitrdin mi haırlıkları?? ege yaa sen de park yatak alacaktın nasıl yatak aldın içine. arkadaşım visko alma terletiyor dedi.
hmmmmmmmmmmm o da güzelgördüm canım ya çok güzel olmuş
hamileyim diyebilirim bu herşeyi açıklar sanırım
faceden buluyom kıs ama çok komik napiimmm
kızlar ben de kızımın park yatağını inşallah oğluma kullanacağım odada yer yok o yüzden ona büyük yatak şifonyer falan alamıyorum inşallah daha sonra alırım ben de yatak ne koyacağım diye düşünüyordum sanırım onlara uygun yatak satılıyor tavsiyelerinizi beklerim çünkü hiç araştırmadım
kızlar ben de kızımın park yatağını inşallah oğluma kullanacağım odada yer yok o yüzden ona büyük yatak şifonyer falan alamıyorum inşallah daha sonra alırım ben de yatak ne koyacağım diye düşünüyordum sanırım onlara uygun yatak satılıyor tavsiyelerinizi beklerim çünkü hiç araştırmadım
tamam aklımda olsun peki içine uyku seti nasıl alacaksınız? ben bir kaç tane gördüm içi elyaf pamuklu olanları var mı acaba yoksa yaptırayım diyorumben de araştırmadım da bir arkadaşım visko alma dedi. mekan iyi dedi. bu hafta alacağız, biraz araştırıp alsam iyi olacak. yoksa satıcının önerdiğini alırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?