yerim ben senin yaramaz kızını:) naptın bitrdin mi haırlıkları?? ege yaa sen de park yatak alacaktın nasıl yatak aldın içine. arkadaşım visko alma terletiyor dedi.
ben de araştırmadım da bir arkadaşım visko alma dedi. mekan iyi dedi. bu hafta alacağız, biraz araştırıp alsam iyi olacak. yoksa satıcının önerdiğini alırım:))
bebeğine gidiyordum bence canım telaşlanma bol bol su içmek lazım diye bilirim o durumlarda...benm gibi hamileliğinin son ayında bağırsaklarını bozan varmı acaba birbuçuk haftadır bozuk ya yemek yer yemez sancılanıyorum sonra tuvalet aynı kiloda kalmışım bu süper ama inş bebğim alıyodur sindirim problemim var galiba :44:
ben park yatak aldım kraft .. içine de pamuk olan yataklardan aldım oda kraft çok güzel kalın pamuk fermuarlı. park yatak alacaklara tavsiyem kumaş olanlardan alın ucuzlardan almayın hışır hışır ses çıkıyor kraft biraz pahalı ama süper:)
280 tl ye aldım ben 250 ye düştü. 60 da yatağına verdik ananesi aldı gerçi
ya ben park yatağın içine visko yatak almıştım.iyi diilmiymiş yani üzüldüm şimdi..
güle güle kullansın duru. aklımda olsun benim de. uyku seti alınıyor mu peki park yataklara. üff kaç kere baktım ama hiç incelememişim, ne dikkatsizim ya:))
benimki de kraft canım o zaman ben direk yine kraft tan alayım yatağı hem pamuklu..uyku setini ne yaptın?ben park yatak aldım kraft .. içine de pamuk olan yataklardan aldım oda kraft çok güzel kalın pamuk fermuarlı. park yatak alacaklara tavsiyem kumaş olanlardan alın ucuzlardan almayın hışır hışır ses çıkıyor kraft biraz pahalı ama süper:)
ya ben park yatağın içine visko yatak almıştım.iyi diilmiymiş yani üzüldüm şimdi..
benimki de kraft canım o zaman ben direk yine kraft tan alayım yatağı hem pamuklu..uyku setini ne yaptın?
bir aydır izmirdeyim canımaslıhankar izmire gitmiştin de mi sen? nasıl geçiyor izmir günleri???
uyku seti olmuyor sadeece yorganını kullanabiliyorum ben yan kenarlıklarını kullanamazsın. ben eylülün yorganını kullanacağım ince zaten.. bebiş üşür benim 10 günüm kaldı:) yaman nasıl
sağolasın cnm iyiyim... benimki nişan değildi... şıp şıp damlamıştı, ben de ne olduğunu anlayamamıştım... ama bi daha olmamıştı....iyi akşamlar canım nasılsın
ya benimde aklımdan geçiyodun okuduğum doğum hikayelernden birinde nişan olarak jel gibi bi akıntı gelmiş kadının birinde sendede olmuştu galiba acaba doğum yaptınmı diye düşünüyodum naptın nasıl oldun
sağolasın iyiyim çok şükür... oğluşumla meşgulum... baya bi yamulttu karnımı... şimdi de hışkırıyoiyiyiz canım sen nasılsın?
ben çıkayım artık kocacım leptobı bekliyor birazda o takılsın öpüldünüz kızlar byyyy
ben park yatak aldım kraft .. içine de pamuk olan yataklardan aldım oda kraft çok güzel kalın pamuk fermuarlı. park yatak alacaklara tavsiyem kumaş olanlardan alın ucuzlardan almayın hışır hışır ses çıkıyor kraft biraz pahalı ama süper:)
bir aydır izmirdeyim canımtam gaz alışveriş yaptım sonunda çoğu şeyi bitirdim hiç bir şey almamıştım geçen aya kadar:) burası çok güzel...iki gün önceye kadar havalar soğuk ve yağmurlu gidiyordu sonunda dün açtı bugün de sıcaktı yaz geldi artık sanırım izmire:)) ama deli sıcaklar yok durum budur
bir aydır izmirdeyim canımtam gaz alışveriş yaptım sonunda çoğu şeyi bitirdim hiç bir şey almamıştım geçen aya kadar:) burası çok güzel...iki gün önceye kadar havalar soğuk ve yağmurlu gidiyordu sonunda dün açtı bugün de sıcaktı yaz geldi artık sanırım izmire:)) ama deli sıcaklar yok durum budur
süper.. güle güle kullan...
kızlar yarın beşiğimiz gelecek... çekebilirsem onu ve diğer cicilerimizi çeker eklerim.... öptüm sizi iyi geceler... yorulduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?