2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben senin yaramaz kızını:) naptın bitrdin mi haırlıkları?? ege yaa sen de park yatak alacaktın nasıl yatak aldın içine. arkadaşım visko alma terletiyor dedi.

ben park yatak aldım kraft .. içine de pamuk olan yataklardan aldım oda kraft çok güzel kalın pamuk fermuarlı. park yatak alacaklara tavsiyem kumaş olanlardan alın ucuzlardan almayın hışır hışır ses çıkıyor kraft biraz pahalı ama süper:)
280 tl ye aldım ben 250 ye düştü. 60 da yatağına verdik ananesi aldı gerçi

ben de araştırmadım da bir arkadaşım visko alma dedi. mekan iyi dedi. bu hafta alacağız, biraz araştırıp alsam iyi olacak. yoksa satıcının önerdiğini alırım:))

ya ben park yatağın içine visko yatak almıştım.iyi diilmiymiş yani üzüldüm şimdi..

ya gereksiz derken elbette bir odası olsaydı neler alırdım benim için gereksiz demek istedim evim 2 +1 öle olunca bebişimin odası yok oyuzden gereksşz dediimm

bebeğine gidiyordum bence canım telaşlanma bol bol su içmek lazım diye bilirim o durumlarda...

güle güle kullansın duru. aklımda olsun benim de. uyku seti alınıyor mu peki park yataklara. üff kaç kere baktım ama hiç incelememişim, ne dikkatsizim ya:))

güle güle kullansın duru. aklımda olsun benim de. uyku seti alınıyor mu peki park yataklara. üff kaç kere baktım ama hiç incelememişim, ne dikkatsizim ya:))

uyku seti olmuyor sadeece yorganını kullanabiliyorum ben yan kenarlıklarını kullanamazsın. ben eylülün yorganını kullanacağım ince zaten.. bebiş üşür benim 10 günüm kaldı:) yaman nasıl

benimki de kraft canım o zaman ben direk yine kraft tan alayım yatağı hem pamuklu..uyku setini ne yaptın?

benimki de kraft canım o zaman ben direk yine kraft tan alayım yatağı hem pamuklu..uyku setini ne yaptın?

kıslar funnybaby uyku setini öneririm süper oluyo ben gecen araştırdım yatak koruma yorgan kılıfı yorganı ayrı araştırın ayrıca taç dada çok güsel modeller var

aslıhankar izmire gitmiştin de mi sen? nasıl geçiyor izmir günleri???
bir aydır izmirdeyim canım tam gaz alışveriş yaptım sonunda çoğu şeyi bitirdim hiç bir şey almamıştım geçen aya kadar:) burası çok güzel...iki gün önceye kadar havalar soğuk ve yağmurlu gidiyordu sonunda dün açtı bugün de sıcaktı yaz geldi artık sanırım izmire:)) ama deli sıcaklar yok durum budur

uyku seti olmuyor sadeece yorganını kullanabiliyorum ben yan kenarlıklarını kullanamazsın. ben eylülün yorganını kullanacağım ince zaten.. bebiş üşür benim 10 günüm kaldı:) yaman nasıl

üff 3 haftayı geçti yamanımı görmeyeli(( iyidir herhalde. sürekli poposunu dikiyor, karnım hep yamuk:)) salı göreceğim inşallah, çok özledim. iyi oldu uyku setini söylediğin satıcılar hiç uyarmıyor:)

sağolasın cnm iyiyim... benimki nişan değildi... şıp şıp damlamıştı, ben de ne olduğunu anlayamamıştım... ama bi daha olmamıştı....
iyiyiz canım sen nasılsın?
sağolasın iyiyim çok şükür... oğluşumla meşgulum... baya bi yamulttu karnımı... şimdi de hışkırıyo
ben çıkayım artık kocacım leptobı bekliyor birazda o takılsın öpüldünüz kızlar byyyy

park yatağı kraftın hangi modeli olduğunu hatırlıyomusun.bende kraft aldım 504 modeli

süper.. güle güle kullan...

kızlar yarın beşiğimiz gelecek... çekebilirsem onu ve diğer cicilerimizi çeker eklerim.... öptüm sizi iyi geceler... yorulduk biz

ohh süper. bir sürü bebek mağazası var ne güzel, insan her şeyi almak istiyor orda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…