2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohh süper. bir sürü bebek mağazası var ne güzel, insan her şeyi almak istiyor orda:)))
evet canım nerde ne var biliyorum alışveriş de kolay oluyor insan bilmediği yerde zor alışveriş yapıyor... Ama bavulu yaptım şimdi de sabırsızlanmaya başladım eşyalar yokken bu kadar değildi şimdi son ayı geçiremiyorum:)

evet ya ben de her gün biraz daha sabırsızlanıyorum. bir de topikte bebekler doğmaya başladı ya iyice heyecan bastı:)

ben de görmeyeli bir ay oldu benim de bu salı değil bir sonraki salı daha var doktorum rahat geç çağırdı inşallah her şey yolundadır

merve bodrumun bebeği ne oldu? ben geçmişi okuyamıyorum her gün de giremiyorum nete merak ettim

canım o da girmior buraya... bebeğim iyileşene kadr girmicem diye yazmıştı gitti gidiş o gidiş... delimavi48 arkdaşımızla samimi ama görüşüyorlar o bilir nasıl olduğunu... bende bilmiyorum...

canım o da girmior buraya... bebeğim iyileşene kadr girmicem diye yazmıştı gitti gidiş o gidiş... delimavi48 arkdaşımızla samimi ama görüşüyorlar o bilir nasıl olduğunu... bende bilmiyorum...

ya bodrumun bebeği rahatsızdı onu biliyorum da doğdu mu yoksa hala anneciğinin karnında mı.ameliyat falan olması gerekecekti galiba dimi allah şifa versin

ya bodrumun bebeği rahatsızdı onu biliyorum da doğdu mu yoksa hala anneciğinin karnında mı.ameliyat falan olması gerekecekti galiba dimi allah şifa versin

evet canım bebeği rahatsız ( eğer 34 haftasını doldurduysa ve gelişimini tamamlamışsa doktor alacağını söylemişti yoksa biraz daha bekleyecekti... bilmiyorum valla hiç... doğumdan sonra hemen ameliyata alacaklar bebeği ((

ben de bir kaç kez forumda sordum cevap veren olmadı demek bilen yok pek... İnşallah iyilerdir...

ben de bir kaç kez forumda sordum cevap veren olmadı demek bilen yok pek... İnşallah iyilerdir...

bilmediklerinden cvp vermemişlerdir canım... çok merak ediyorsan delimavi48 arkadaşımıza msj atabilirsin... gerçi bi gelişme olsa gelir yazardı arkadaşı... off Allah yardımcısı olsun ne diyelim

slmmm kızlar ben geldımmmm agda yaptım mis gıbı oldum ama öldum ya egıle egıle anam agladııı bu son yapısım daha yapamam sanırım kuaforede gıdemıyorum yarın dr a gıdecez bakalım

oohh ne güzel kızını göreceksin esra. epey sıklaştı senin kontroller..

öyle canım ama sancılanıp gıtmek hıcte hosuma gıtmıyor 15 gune bır olsun saglıklı saglıklı gıtmek en guzelı normal kontrolumuz yarın dı ama ondan oncede gıtmek zorunda kaldımmm hayırlısı bakalım ama kızımı görmek hosuma gıtmıyorda degıl tabııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…