evet canım nerde ne var biliyorum alışveriş de kolay oluyor insan bilmediği yerde zor alışveriş yapıyor... Ama bavulu yaptım şimdi de sabırsızlanmaya başladım eşyalar yokken bu kadar değildi şimdi son ayı geçiremiyorum:)ohh süper. bir sürü bebek mağazası var ne güzel, insan her şeyi almak istiyor orda:)))
kıslar uyku bastı bende kaçar herkese iyi geceler
evet canım nerde ne var biliyorum alışveriş de kolay oluyor insan bilmediği yerde zor alışveriş yapıyor... Ama bavulu yaptım şimdi de sabırsızlanmaya başladım eşyalar yokken bu kadar değildi şimdi son ayı geçiremiyorum:)
ben de görmeyeli bir ay oldu benim de bu salı değil bir sonraki salı daha varüff 3 haftayı geçti yamanımı görmeyeli(( iyidir herhalde. sürekli poposunu dikiyor, karnım hep yamuk:)) salı göreceğim inşallah, çok özledim. iyi oldu uyku setini söylediğin satıcılar hiç uyarmıyor:)
evet ya ben de her gün biraz daha sabırsızlanıyorum. bir de topikte bebekler doğmaya başladı ya iyice heyecan bastı:)
ben de görmeyeli bir ay oldu benim de bu salı değil bir sonraki salı daha vardoktorum rahat geç çağırdı inşallah her şey yolundadır
neyse 2 günün kalmış ne güzel...benimki iki haftada bire düşürdü aslında ama denetim mi ne varmış 10 gün hasta bakmayacakmış ondan sarktı benim kontrol(
merve bodrumun bebeği ne oldu? ben geçmişi okuyamıyorum her gün de giremiyorum nete merak ettim
canım o da girmior buraya... bebeğim iyileşene kadr girmicem diye yazmıştı gitti gidiş o gidiş... delimavi48 arkdaşımızla samimi ama görüşüyorlar o bilir nasıl olduğunu... bende bilmiyorum...
ya bodrumun bebeği rahatsızdı onu biliyorum da doğdu mu yoksa hala anneciğinin karnında mı.ameliyat falan olması gerekecekti galiba dimi allah şifa versin
ben de bir kaç kez forumda sordum cevap veren olmadı demek bilen yok pek... İnşallah iyilerdir...canım o da girmior buraya... bebeğim iyileşene kadr girmicem diye yazmıştı gitti gidiş o gidiş... delimavi48 arkdaşımızla samimi ama görüşüyorlar o bilir nasıl olduğunu... bende bilmiyorum...
ben de bir kaç kez forumda sordum cevap veren olmadı demek bilen yok pek... İnşallah iyilerdir...
oohh ne güzel kızını göreceksin esra. epey sıklaştı senin kontroller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?