2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

MERVE hanım ıyı aksamlar bıle demeden cıktın unutmıcam bunu.. sancıyıda cocuga baglıyor hemen benımkıde acıtyo ne yapım allah benım gıbı sancı vermesın bıde burak'ıma acıtyo dıooo deli karııı vur oglum vur canını oku o deli ananın

neyse ben kactım kızlar herkese ıyı geceler cok yoruldum su agda yuzunden ustumde 1000 ton yük var gıbı agırlık cöktü yorgunluktan öpüyorum hepinizi görüşürüz yarın

Son düzenleme:
Hepinizi cok ozledim. Annem cuma gunu Turkiye'den geldi hamdolsun. Gelir gelmez bebegin kiyafetlerini yikadi, kurumasini bekledi. yarin utu yapacak. Anneler ne fedakar. Onu 4 aydir gormemistim dolayisi ile cumadan beri cok dolu gecti gunlerimiz. Anne-kiz kaynastik da kaynastik. Ama aklim sizde olmasina ragmen bir turlu buraya gelip de kontrole demedim nasilsiniz diye. Aranizda dogum yapan var mi bilemem ama ben bu sabah doguruyorum sandim.Cok farkli bir agri geldi ayaktayken, kasildim kaldim. tuhafti.
Sali gunu doktor kontrolum var. Araliklarla sizi ziyarete calisirim. Hepinizi sevgi ile kucakliyorum.
Allaha emanet olun.
♥

günaydın bayanlar :)
kızımla biz geldik...
cuma giremedim doktordaydım. var mı havadis?
herkes iyi değil mi?

günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli malum doğum yaklaşıyor alışverişler sıklaştı o yüzden pek ziyaret edemiyorum.ara ara geliyorum

İnşallah bişey çıkmaz canım, beklesin kuzu biraz daha

Herkese iyi haftalarrrrrrrrrr

Öykümmmm son 4 günnn :) çoook heyecanlııııııı

Günaydın arkladaşalar, evet çilek ya son 4 gün valla heyecan bastı bana da, pazar günü yine doktorcumla buluştum hastanede, kadın sağolsun pazar demedi sabahın 8 inde arayıp çağırdı gene.. Nst te bağladı, iyiymiş, bişey çıkmadı, ha bu arada pazar günü gitme sebebim de , cuma kontrolde pek iç içaçıcı değildi durum, bebek kilo almamıştı, suyum biraz azalmıştı yine pimpiriklendi doktorcum, pazarda çağırdı, yarın tekrar gitçem ve sonra cuma son... Eşime diyor ki doktorum, hanımınız bütün hamileliğini burda geçirdi maşallah, eşimde diyorki eeee artık bize madalya verirsiniz.. Çok güldük ya.. Artık bitiyor herşey hayırlısıyla, pazar son hazırlıkları da yaptık, doktoruma ve hemşiresine hediyesini aldık bakalım, herşey hazır artık.. Bir arkadaşımızda anakucağı ve pusetini getirdi, onları yıkadık haftasonu pırıl pırıl oldu, herbişey hazır yani kızlar...

Bu arada Çilek ve channel cuma günü siz nerelerdeydiniz bakim, buluşup KK nü mü kırdınız?

kızımla biz geldik...
herkes iyi değil mi?

Günaydın canım, naber senden haber var mı, cuma bende kontrole gittim, biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyiz bakalım..

Herkesin haberi var mı kızlar yeliss den de haber geldi, doğurmuş maşallah, dün yazmış.. Karakan da cuma yazdı..

hadi hayırlısı canım, çok şükür az kaldı. heyecanını paylaşıyorum. güzel haberini alıcaz cuma günü.
çok mutluyum

herkesın zamanı yaklastı telaslar arttı. son hazırlıklar yapılıyor bende bu hafta artık hastane cantamı hazırlayım dıyorum.

kızımla biz geldik...
herkes iyi değil mi?

Günaydın canımmm ben de giremedim haberim yok yani havadislerden
Ne dedi doktor? Nasılmış güzel kızın :))

Ben eğitimdeydim canım 2 gün o yüzden giremedim..
Hayırlısı ile kucağına al hadi 20sinde inşallah
sabah kalkınca sen geldin aklıma bu hafta doğuracak Öyküm nasıl bir duygudur acaba diye :)
benim daha 39 günüm var say say bitmeeezzz

gunaydinnnnn herkesin gunu guzel gecsinnnn

oykum senin icin heyecanliyim ya 4 gun sana nasil gecer bilmem, sifaya sordun mu oda ve kuaforu

fmg sana ne dedi doktor
benim kemiklerim tum vucudum agriyor ya gecede galiba sanci oldu sonra gecti
hayirkisi ile gecse su haftalar

herkesın zamanı yaklastı telaslar arttı. son hazırlıklar yapılıyor bende bu hafta artık hastane cantamı hazırlayım dıyorum.

evet canım eksikler tamamlanıyor. herşey hazır sayılır ama bir türlü hastane çantasını hazırlamaya elim varmıyor sanki hazırlarsam hemen doğum başlıakmış gibi garip bir duygu var çok saçma ama böyle çanta bir tarafta eşyalar bir tarafta:26: ama işin şakası yok 37.haftama girdim bu düşünceyi kafamdan atıp hazırlamam lazım

aaa bir bebeğimiz daha oldu demek ki. ömürlü olsun çok sevindim.
durumları iyi değil mi?

sen artık moralini bozma öykümcüm. bittti, mükemmel atlattın bütün badireleri :)
kendinle gurur duymalısın. sen çok güçlü bir annesin. allah tamamına erdirsin inşallah.

bizim haberler güzel. kızım 3300 gr olmuş.
doktorum artık gelmek isterse engellemeyiz. hazırlıklarını tamamla dedi.
bakalım bekleyecek mi 30 mayısı :)

masallaahhhhhhhh
fmgciimmm cati muanesi falan yaptimi
normal dogummu senin
nasil dusunuosun hani epidural mi degil mi

Aman dur sancılanma şimdi ne gerek var paniğee :)
Nasıl bişey sancı nerden anladın sanvcılandığını
Ben çok ruhsuzum ya anlamam diye korkuyorumm

Sen hazırla bence yavaştan çantanı, ne olur ne olmaz..

Oy maşallaaaahhhhh

aaa 37 oldumu senın yaa az kalmıs bence toparla cantanı ne olur ne olmaz.
cantaya kendın ıcın neler koydun ben bır turlu kafamda toparlayamıyorum kendım ıcın koyacaklrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…