2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım aynen anlattığın sebepten ben de hala hazırlayamadım. oysa herşey hazır. sadece çantaya koyacağım. aşmamız lazım bu psikolojiyi.

aaa 37 oldumu senın yaa az kalmıs bence toparla cantanı ne olur ne olmaz.
cantaya kendın ıcın neler koydun ben bır turlu kafamda toparlayamıyorum kendım ıcın koyacaklrımı

daha boş çanta ama 2 gecelik 2 pijama takımı aldım atlet kilot kalın ped ezirme sütyeni terlik taç falan aldım işte ama koymadım daha

cilek ya bende anlamiyorum ki ama gece karnimi bicak kesio gibi keskin bir aci vardi
bir sure sonra gecti ama canim acidi galiba sanci o
bende bilmiorum yoksa
ama doktora demicem diyince hastaneye cagiriyor hemen
yine olursa diyecegim boyle plan yaptim :)))

günaydın canım aynen anlattığın sebepten ben de hala hazırlayamadım. oysa herşey hazır. sadece çantaya koyacağım. aşmamız lazım bu psikolojiyi.
ben de tek benim paranoyak sanıyordum rahatladımseni duyunca. evet yaklaşıyor doğum ama sanrım doğum korkularım gittikçe açığa açıkıyor engel olamıyorum:18:.bu arada bebeğimin gelmesini de sabırsızlıkla bekliyorum bu ne yaman çelişki anne...:

kızlarrrr gunaydınnn.

cnm ben p.sembeden berı dıs agrısı cekıyorum en sonunda dayanamadım haftasonu yaptırdım oyuzden cumada evde kıvranıyodummmm..

oykummm bu c.tesı kontrolum var sıfada( gecen haftaydı ama karısıklık olmus onumuzdekı haftaya kaldı) senı kızınla gorebılırmmmmm:)))):)

ıkızımmmmm naberrr cnm ya bendede daha sancı felan hıcbısı yok merak etme bız bunları sonradan takıp ettıgımız ıcın heralde daha bısı anlamıyoruzzz..

aksam ege vardı nette sana cok selamı var cnm senınle karsılasamadıgı ıcın senı co0k ozlemıssss haberın olsun sekercım

hadi hayırlısı canım, çok şükür az kaldı. heyecanını paylaşıyorum. güzel haberini alıcaz cuma günü.
çok mutluyum

Ay hayırlısı bakalım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah..

herkesın zamanı yaklastı telaslar arttı. son hazırlıklar yapılıyor bende bu hafta artık hastane cantamı hazırlayım dıyorum.

Eeee artık hazırla canım ne kadar zamanın kalmış ki

Valla bende tarih belli olunca bir rahatlama oldu tabi ama kafam çok meşgul, tv ye bile boş boş bakıyorum doğuma kilitlendim birde erkenden yatıyorum bol bol uyuyorum hem güç topluyorum hem de zaman geçiyor böylelikle..

Odaları sordum seçme şansımız yokmuş bende eşim yanımda olunca ısrarcı olmadım, süiti karşılamıyormuş gerçekten, 2 günlük farkta 500 TL diyince zaten düşünmüyordum iyice düşünemez oldum... Çok pahalı bence, birde gelen zaten anneyi bebeği görmeye mutlaka odaya giriyor, çokta gerekli değil.. Ben cuma moral bozukluğuyla çıkınca soramadım, pazar eşimle gidince sorduk o olunca da pek bişi soramadım aslında.. Geceleri bende tutuluyordum, bacaklarım kalçalarımdan ayrılcak gibi oluyordu doktor magnezyumu bırakıp, kalsiyum ilacını 2 taneye çıkardı, çok şükür rahatladım bende..

Belki de seninki de beklemez 30 Mayısı, Maşallah bebişine benimki hiç kilo almamış, doktorda diyor ki bebek çaba sarf ediyor ama ilaçlardan kilo alamıyor.. 2850 de takıldı bakalım.. Gerçi belli olmaz ölçümler farklı olabiliyor..

Günaydın canımmm ben de giremedim haberim yok yani havadislerden
Ne dedi doktor? Nasılmış güzel kızın :))

iyi çok şükür. sancı çıktı nst de ama hazırlık kasılmalarıymış.

günaydın zinkerbel. ağrılarıma magnezyum iyi geliyor. ama yarın itibariyle bırakıyorum.
sadece demir ilacıyla eleviti içicekmişim.

masallaahhhhhhhh
fmgciimmm cati muanesi falan yaptimi
normal dogummu senin
nasil dusunuosun hani epidural mi degil mi

çatı muayenesi yapmıyor canım sezeryan olacak benim.
epidural olacak. zaten doktorum öyle olacak dedi. bana seçim şansı bırakmadı
umarım ameliyatın ortasında uyutun beni diye bağırmam.
eğer izin alabilirsek eşim de girecek doğuma. çok heyecanlıyız.

Oy maşallaaaahhhhh

ayyy az kaldı çilekçim hayırlısıyla kucağııza alsak artık.

cumartesı gunu bı yakınımız dogum yaptı yenı ona zıyarete gıttım bebısı cok tatlıydı yaa kendımı daha yakın hıssetım doguma bebısıme.
aklıma gelen herseyı sormaya calıstım ona.
hastanede kendın ıcın bol pantolon al batabılıyo dedı.
sımdıden gogus uclarına krem veya yag sur ılk gunleer emzırırıken cok canını acıtıyo dedı.
hastane hasta bezı verıyormu dıye sordum bız kızımla aynı bezı kullanıyoruz dedı.
bende dıyorum acaba kendıme en ucuzundan bebek bezımı alsam yoksa kızımla aynı markayımı kullansak?bılemedım.

ayyy cok heyecanliiiiii
bende magnezyum ve calsiyum iciyorum ama demek daha cok agricak onlar. sayesinde boyle ((

sayili gun gecer agrilar bebekler gelir hepsi biter :))))

aaa evet ben de göğüs ucu pedi ile kremi almıştım öylece duruyor sürüyüm şimdiden o zaman bak çantaya bunları da koyalım.bir de rezene çayı duymuştum onu da koyalım hatta şimdideniçenler varmış bebeğin gazı için

Geçmiş olsun canım, bende dedim bu kızlar nerde.. Karakan doğumunu falan anlatmıştı çok duygulandım sizi aradı gözlerim sizde gördünüz mü diye.. Bu arada ben cuma doğum yapçam ya pazar günü taburcu olcam doktorlar taburcu etmek içinde hastanedelerdi, Yasemin hanımı da gördüm serviste... Ben cumartesi orda olcam valla eşini de al gel, hem odalara falanda bakmış olursunuz hemde bebekimi görürsün, tabi beni de, valla beklerim komşum hem tanışırız..

ayy bosver o zaman oykumcum dedigin gibi gereksiz hani ekstra bisi cikmazsa hos olurdu da boylesi anlamsiz

Bi kaç hafta sonra başlarız biz de kasılma var diye :) Ay ben de feciiii özleidm Egeyi yaaaa.. gelse artık, gececi oldu
Ben hala fosur fosur uyuduğum için gece falan giremiyorum tabii
Sana da çook geçmiş olsun
kurtuldun sonunda şu dişinden :)))

Ay evet hayırlısı ile , vaktinde zamanında, sağlıkla gelsinler artıkkkk...
Epidural sezeryan çok güzel ama, sonrası çok rahat bebeğini falan görüyorsun, sonrasında ayılma derdi yok.. bi tek o an zor tabii ama hemen bitiyor zaten, sen anlamadan bebeği alıveriyorlar diyorlar

canimmm cok gecmis olsun (

selinsuuuuu tacı nerden aldın ya ben soyle guzel bı lohusa tacı bulamadımmm

canım ben lohusa tacı diye aramamıştım gittim tokacıya yandan kurdelalı kırmızı bir taç gördüm çok beğendim onu aldım .hem lohusa tacı diye özel bir taç var mı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ama kırmızısını

anlattığın ağrılar bende de var canım. ben doktoruma anlatınca hazırlık kasılmaları önemli değil diyor.
doğum sancısını anlamak için kasılma olduktan sonra. 2-3 bardak sıvı alıp sol tarafına dönük yatacakmışsın. bu sürede eğer ağrın şiddetlenirse, belli aralıklarla olmaya başlarsa,bu aralık gittikçe kısalırsa ve kasılmanın süreleri uzarsa doğum sancısıdır dedi. diğer düzensiz kasılmalardan korkmamalıymışız.

yok korkma canım. anne olacağız biz. kim takar doğum ağrılarını.
ben sadece erken gelmesini istemiyorum. :)

bu ölçümlere pek güvenmiyorum öyküm.
hem sağlıklı olsun kilo sorun değil bence. senin kuzunda alır bu hafta. anneyi üzmez o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…