evet canım eksikler tamamlanıyor. herşey hazır sayılır ama bir türlü hastane çantasını hazırlamaya elim varmıyor sanki hazırlarsam hemen doğum başlıakmış gibi garip bir duygu var çok saçma ama böyle çanta bir tarafta eşyalar bir tarafta:26: ama işin şakası yok 37.haftama girdim bu düşünceyi kafamdan atıp hazırlamam lazım
aaa 37 oldumu senın yaa az kalmıs bence toparla cantanı ne olur ne olmaz.
cantaya kendın ıcın neler koydun ben bır turlu kafamda toparlayamıyorum kendım ıcın koyacaklrımı
Aman dur sancılanma şimdi ne gerek var paniğee :)
Nasıl bişey sancı nerden anladın sanvcılandığını
Ben çok ruhsuzum ya anlamam diye korkuyorumm
Sen hazırla bence yavaştan çantanı, ne olur ne olmaz..
Oy maşallaaaahhhhh
ben de tek benim paranoyak sanıyordum rahatladımseni duyunca. evet yaklaşıyor doğum ama sanrım doğum korkularım gittikçe açığa açıkıyor engel olamıyorum:18:.bu arada bebeğimin gelmesini de sabırsızlıkla bekliyorum bu ne yaman çelişki anne...:günaydın canım aynen anlattığın sebepten ben de hala hazırlayamadım. oysa herşey hazır. sadece çantaya koyacağım. aşmamız lazım bu psikolojiyi.
Günaydın arkladaşalar, evet çilek ya son 4 gün valla heyecan bastı bana da, pazar günü yine doktorcumla buluştum hastanede, kadın sağolsun pazar demedi sabahın 8 inde arayıp çağırdı gene.. Nst te bağladı, iyiymiş, bişey çıkmadı, ha bu arada pazar günü gitme sebebim de , cuma kontrolde pek iç içaçıcı değildi durum, bebek kilo almamıştı, suyum biraz azalmıştı yine pimpiriklendi doktorcum, pazarda çağırdı, yarın tekrar gitçem ve sonra cuma son... Eşime diyor ki doktorum, hanımınız bütün hamileliğini burda geçirdi maşallah, eşimde diyorki eeee artık bize madalya verirsiniz..Çok güldük ya.. Artık bitiyor herşey hayırlısıyla, pazar son hazırlıkları da yaptık, doktoruma ve hemşiresine hediyesini aldık bakalım, herşey hazır artık.. Bir arkadaşımızda anakucağı ve pusetini getirdi, onları yıkadık haftasonu pırıl pırıl oldu, herbişey hazır yani kızlar...
Bu arada Çilek ve channel cuma günü siz nerelerdeydiniz bakim, buluşup KK nü mü kırdınız?
Aman dur sancılanma şimdi ne gerek var paniğee :)
Nasıl bişey sancı nerden anladın sanvcılandığını
Ben çok ruhsuzum ya anlamam diye korkuyorumm
Sen hazırla bence yavaştan çantanı, ne olur ne olmaz..
Oy maşallaaaahhhhh
hadi hayırlısı canım, çok şükür az kaldı. heyecanını paylaşıyorum. güzel haberini alıcaz cuma günü.
çok mutluyum
herkesın zamanı yaklastı telaslar arttı. son hazırlıklar yapılıyor bende bu hafta artık hastane cantamı hazırlayım dıyorum.
Günaydın canımmm ben de giremedim haberim yok yani havadislerden
Ne dedi doktor? Nasılmış güzel kızın :))
Ben eğitimdeydim canım 2 gün o yüzden giremedim..
Hayırlısı ile kucağına al hadi 20sinde inşallah
sabah kalkınca sen geldin aklıma bu hafta doğuracak Öyküm nasıl bir duygudur acaba diye :)
benim daha 39 günüm var say say bitmeeezzz
gunaydinnnnn herkesin gunu guzel gecsinnnn
oykum senin icin heyecanliyim ya 4 gun sana nasil gecer bilmem, sifaya sordun mu oda ve kuaforu
fmg sana ne dedi doktor
benim kemiklerim tum vucudum agriyor ya gecede galiba sanci oldu sonra gecti
hayirkisi ile gecse su haftalar
aaa bir bebeğimiz daha oldu demek ki. ömürlü olsun çok sevindim.
durumları iyi değil mi?
sen artık moralini bozma öykümcüm. bittti, mükemmel atlattın bütün badireleri :)
kendinle gurur duymalısın. sen çok güçlü bir annesin. allah tamamına erdirsin inşallah.
bizim haberler güzel. kızım 3300 gr olmuş.
doktorum artık gelmek isterse engellemeyiz. hazırlıklarını tamamla dedi.
bakalım bekleyecek mi 30 mayısı :)
Günaydın canımmm ben de giremedim haberim yok yani havadislerden
Ne dedi doktor? Nasılmış güzel kızın :))
gunaydinnnnn herkesin gunu guzel gecsinnnn
oykum senin icin heyecanliyim ya 4 gun sana nasil gecer bilmem, sifaya sordun mu oda ve kuaforu
fmg sana ne dedi doktor
benim kemiklerim tum vucudum agriyor ya gecede galiba sanci oldu sonra gecti
hayirkisi ile gecse su haftalar
masallaahhhhhhhh
fmgciimmm cati muanesi falan yaptimi
normal dogummu senin
nasil dusunuosun hani epidural mi degil mi
Oy maşallaaaahhhhh
iyi çok şükür. sancı çıktı nst de ama hazırlık kasılmalarıymış.
günaydın zinkerbel. ağrılarıma magnezyum iyi geliyor. ama yarın itibariyle bırakıyorum.
sadece demir ilacıyla eleviti içicekmişim.
çatı muayenesi yapmıyor canım sezeryan olacak benim.
epidural olacak. zaten doktorum öyle olacak dedi. bana seçim şansı bırakmadı
umarım ameliyatın ortasında uyutun beni diye bağırmam.
eğer izin alabilirsek eşim de girecek doğuma. çok heyecanlıyız.
ayyy az kaldı çilekçim hayırlısıyla kucağııza alsak artık.
cumartesı gunu bı yakınımız dogum yaptı yenı ona zıyarete gıttım bebısı cok tatlıydı yaa kendımı daha yakın hıssetım doguma bebısıme.
aklıma gelen herseyı sormaya calıstım ona.
hastanede kendın ıcın bol pantolon al batabılıyo dedı.
sımdıden gogus uclarına krem veya yag sur ılk gunleer emzırırıken cok canını acıtıyo dedı.
hastane hasta bezı verıyormu dıye sordum bız kızımla aynı bezı kullanıyoruz dedı.
bende dıyorum acaba kendıme en ucuzundan bebek bezımı alsam yoksa kızımla aynı markayımı kullansak?bılemedım.
kızlarrrr gunaydınnn.
cnm ben p.sembeden berı dıs agrısı cekıyorum en sonunda dayanamadım haftasonu yaptırdım oyuzden cumada evde kıvranıyodummmm..
oykummm bu c.tesı kontrolum var sıfada( gecen haftaydı ama karısıklık olmus onumuzdekı haftaya kaldı) senı kızınla gorebılırmmmmm:)))):)
kızımmmmm naberrr cnm ya bendede daha sancı felan hıcbısı yok merak etme bız bunları sonradan takıp ettıgımız ıcın heralde daha bısı anlamıyoruzzz..
aksam ege vardı nette sana cok selamı var cnm senınle karsılasamadıgı ıcın senı co0k ozlemıssss haberın olsun sekercım
Ay hayırlısı bakalım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah..
Eeee artık hazırla canım ne kadar zamanın kalmış ki
Valla bende tarih belli olunca bir rahatlama oldu tabi ama kafam çok meşgul, tv ye bile boş boş bakıyorum doğuma kilitlendim birde erkenden yatıyorum bol bol uyuyorum hem güç topluyorum hem de zaman geçiyor böylelikle..
Odaları sordum seçme şansımız yokmuş bende eşim yanımda olunca ısrarcı olmadım, süiti karşılamıyormuş gerçekten, 2 günlük farkta 500 TL diyince zaten düşünmüyordum iyice düşünemez oldum... Çok pahalı bence, birde gelen zaten anneyi bebeği görmeye mutlaka odaya giriyor, çokta gerekli değil.. Ben cuma moral bozukluğuyla çıkınca soramadım, pazar eşimle gidince sorduk o olunca da pek bişi soramadım aslında.. Geceleri bende tutuluyordum, bacaklarım kalçalarımdan ayrılcak gibi oluyordu doktor magnezyumu bırakıp, kalsiyum ilacını 2 taneye çıkardı, çok şükür rahatladım bende..
Belki de seninki de beklemez 30 Mayısı, Maşallah bebişinebenimki hiç kilo almamış, doktorda diyor ki bebek çaba sarf ediyor ama ilaçlardan kilo alamıyor.. 2850 de takıldı bakalım.. Gerçi belli olmaz ölçümler farklı olabiliyor..
kızlarrrr gunaydınnn.
cnm ben p.sembeden berı dıs agrısı cekıyorum en sonunda dayanamadım haftasonu yaptırdım oyuzden cumada evde kıvranıyodummmm..
oykummm bu c.tesı kontrolum var sıfada( gecen haftaydı ama karısıklık olmus onumuzdekı haftaya kaldı) senı kızınla gorebılırmmmmm:)))):)
ıkızımmmmm naberrr cnm ya bendede daha sancı felan hıcbısı yok merak etme bız bunları sonradan takıp ettıgımız ıcın heralde daha bısı anlamıyoruzzz..
aksam ege vardı nette sana cok selamı var cnm senınle karsılasamadıgı ıcın senı co0k ozlemıssss haberın olsun sekercım
iyi çok şükür. sancı çıktı nst de ama hazırlık kasılmalarıymış.
günaydın zinkerbel. ağrılarıma magnezyum iyi geliyor. ama yarın itibariyle bırakıyorum.
sadece demir ilacıyla eleviti içicekmişim.
çatı muayenesi yapmıyor canım sezeryan olacak benim.
epidural olacak. zaten doktorum öyle olacak dedi. bana seçim şansı bırakmadı
umarım ameliyatın ortasında uyutun beni diye bağırmam.
eğer izin alabilirsek eşim de girecek doğuma. çok heyecanlıyız.
ayyy az kaldı çilekçim hayırlısıyla kucağııza alsak artık.
kızlarrrr gunaydınnn.
ıkızımmmmm naberrr cnm ya bendede daha sancı felan hıcbısı yok merak etme bız bunları sonradan takıp ettıgımız ıcın heralde daha bısı anlamıyoruzzz..
selinsuuuuu tacı nerden aldın ya ben soyle guzel bı lohusa tacı bulamadımmm
selinsuuuuu tacı nerden aldın ya ben soyle guzel bı lohusa tacı bulamadımmm
cilek ya bende anlamiyorum ki ama gece karnimi bicak kesio gibi keskin bir aci vardi
bir sure sonra gecti ama canim acidi galiba sanci o
bende bilmiorum yoksa
ama doktora demicem diyince hastaneye cagiriyor hemen
yine olursa diyecegim boyle plan yaptim :)))
ben de tek benim paranoyak sanıyordum rahatladımseni duyunca. evet yaklaşıyor doğum ama sanrım doğum korkularım gittikçe açığa açıkıyor engel olamıyorum:18:.bu arada bebeğimin gelmesini de sabırsızlıkla bekliyorum bu ne yaman çelişki anne...:
Ay hayırlısı bakalım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah..
Belki de seninki de beklemez 30 Mayısı, Maşallah bebişinebenimki hiç kilo almamış, doktorda diyor ki bebek çaba sarf ediyor ama ilaçlardan kilo alamıyor.. 2850 de takıldı bakalım.. Gerçi belli olmaz ölçümler farklı olabiliyor..
İstanbulda mıydın canım sen? Coquet' de süper taçlar var, seçerken zorlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?