2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet doktorum daha rahat dediği için güveniyorum ona.
ayılma sorunları yok ayrıca doğum sonrası uzun süre ağrı hissetmeyeceksin dedi.
dayanacağım artık.

heeeeeeeeeeeeyt demi anne olcaz ağrılar vız gelir tırıs gider

evet aynen öyleeeee

Son düzenleme:

Ya ben hiç epidural düşünmüyordum ya karakan anlatınca çok özendim eşime de anlattım o da çok istiyor epidural olmamı, hatta dedi ki epidural yaparsan bende girerim, bakalım ben doktorumla bunu hiç konuşmadım salı gidince konuşcam.. Ne der acaba, kocama da bir şevk geldi anlayamadım, bende de korku morku kalmadı Fmg.. Çok enteresan..

ayy bosver o zaman oykumcum dedigin gibi gereksiz hani ekstra bisi cikmazsa hos olurdu da boylesi anlamsiz

Evet ya 500 çok para veremem ben, vermem daha doğrusu.. Ama fark olmasaydı araştırmak gerekirdi tabi..

Evet ölçümler birebir aynı olmuyor zaten ama napalım ben onu beslerim dışarda, sütüm de ilkindeki gibi çok olursa o zaman tamam.. Kızlar siz çocuk doktoru araştırdınız mı ... Yani onu hazır edin derim, doğumda bir çocuk doktoru giriyor ameliyata ilk kontrolü de o yapıyor ama siz yinede araştırın ben o doktoru beğenmemiş değiştirmiştim... İlk 5 günde falan kontrole götürmek gerekiyor bebikleri çünkü..

okudum ben onu sonra cnm bende cok duygulandımmmm... oykum ben senı bıle gorsem aglarım yaaa:):):):) nasıldı yasemın cnm???

ınsallah cnm cok buyuk bı aksılık olmassa ugramayı dusunuyorummmm:)

canimmm cok gecmis olsun (

cnm benım saol

ayy canım ya ne güzel sağlıcakla al yavrunu kucağına bizim henüz günü belli değil ama sanki çook var gibi geliyo bana bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime..canım iğneyi doğumdan sonra kaç hafta kullanıcaz bir bilgin varmı?

yaa oykum bakalım emel hanım yapacakmı epıdural yasemın epıdural pek yapmıyomus karsıyms epıduraleeee

bende vermem acikcasi gunah yani

eşin de girsin epidural yap bence. ben anesteziden daha çok çekiniyorum yaaa.
eltim ayıldıktan sonra çok öksürmüştü anestezi yüzzünden. dikişler izin vermedi öksürmesine. zor bir olay.
hem böyle saniyelikte olsa kızlarımızı görürüz.
ilk ağlamasını duymak mükemmel olacak bence.
allah dayanma kudreti versin.

çocuk doktorunu belirlemek lazım bence de. ben aynı hastaneden bir doktor seçeceğim doğum sonrası ilk kontrolünü de o yapar. sonra sürekli aynı kişi takip eder diye düşünüyorum.

Valla gel bence çekinme arkadaşım, benim eşim çok sıcakkanlıdır söylerim onada tanışırız hem.. Bu arada senin Yasemin çekmişti eşofmanlarını üstüne hastaneye giriyordu.. Kokoş seninki güzelim, benimki de paspal... Hele bir sarı hırkası var doktorumun hastanede giydiği yeşil bir kıyafeti varya onun üstüne birde onu giyiyor Alllahım tam bir facia oluyor..

İstanbulda mıydın canım sen? Coquet' de süper taçlar var, seçerken zorlanıyorsun

Ya kızlar naçizane kendi fikrim bu ama takmasanız şu taçları olmaz mı ya, aynı fabrikadan çıkmış gibi olmuyor mu ya.. :26::26::26: Ben ilkinde de takmadım annem zorla nazar boncuklu kızmızı bişey takmıştı geceliğime bunda da bileklik almış nazar boncuklu kırmızı ipli.. Yani illa kırmızı bişay olcaksa başka bişi olmaz mı taç dışında

cileeekkk bende oradan aldimmmmmmmmm

Kırmızı mı aldın sen de canım ordan?

evet doktorum daha rahat dediği için güveniyorum ona.
ayılma sorunları yok ayrıca doğum sonrası uzun süre ağrı hissetmeyeceksin dedi.
dayanacağım artık.

evet aynen öyleeeee

Dayanırsın canım yaa hiiiç hissetmezsin bile

Ben de onu araştırıyordum şimdi :) antibiyotik kullanımına karşı bir çocuk doktoru istiyorum ben

ayyy cok guldurdun benı oykumm ben gordumde sarı hırka yoktu yaaa:):):) bende esıme c.tesı dıorum bu oykumun doktoru kadın acayıp ıyı feln dedım:) eee dıyo nıe ona gıtmedık bız nebılım dedım:):):):)

ya oykum kırmızının anlamı nekı???
sımdı peme gecelık aldık kırmızı tac bıraz bana garıp gelıyo ben bi tane pembe aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…