cileeekkk bende oradan aldimmmmmmmmm
Ay evet hayırlısı ile , vaktinde zamanında, sağlıkla gelsinler artıkkkk...
Epidural sezeryan çok güzel ama, sonrası çok rahat bebeğini falan görüyorsun, sonrasında ayılma derdi yok.. bi tek o an zor tabii ama hemen bitiyor zaten, sen anlamadan bebeği alıveriyorlar diyorlar
heeeeeeeeeeeeyt demi anne olcaz ağrılar vız gelir tırıs gider
İstanbulda mıydın canım sen? Coquet' de süper taçlar var, seçerken zorlanıyorsun
iyi çok şükür. sancı çıktı nst de ama hazırlık kasılmalarıymış.
günaydın zinkerbel. ağrılarıma magnezyum iyi geliyor. ama yarın itibariyle bırakıyorum.
sadece demir ilacıyla eleviti içicekmişim.
çatı muayenesi yapmıyor canım sezeryan olacak benim.
epidural olacak. zaten doktorum öyle olacak dedi. bana seçim şansı bırakmadı
umarım ameliyatın ortasında uyutun beni diye bağırmam.
eğer izin alabilirsek eşim de girecek doğuma. çok heyecanlıyız.
ayyy az kaldı çilekçim hayırlısıyla kucağııza alsak artık.
ayy bosver o zaman oykumcum dedigin gibi gereksiz hani ekstra bisi cikmazsa hos olurdu da boylesi anlamsiz
anlattığın ağrılar bende de var canım. ben doktoruma anlatınca hazırlık kasılmaları önemli değil diyor.
doğum sancısını anlamak için kasılma olduktan sonra. 2-3 bardak sıvı alıp sol tarafına dönük yatacakmışsın. bu sürede eğer ağrın şiddetlenirse, belli aralıklarla olmaya başlarsa,bu aralık gittikçe kısalırsa ve kasılmanın süreleri uzarsa doğum sancısıdır dedi. diğer düzensiz kasılmalardan korkmamalıymışız.
yok korkma canım. anne olacağız biz. kim takar doğum ağrılarını.
ben sadece erken gelmesini istemiyorum. :)
bu ölçümlere pek güvenmiyorum öyküm.
hem sağlıklı olsun kilo sorun değil bence. senin kuzunda alır bu hafta. anneyi üzmez o.
Geçmiş olsun canım, bende dedim bu kızlar nerde.. Karakan doğumunu falan anlatmıştı çok duygulandım sizi aradı gözlerim sizde gördünüz mü diye.. Bu arada ben cuma doğum yapçam ya pazar günü taburcu olcam doktorlar taburcu etmek içinde hastanedelerdi, Yasemin hanımı da gördüm serviste... Ben cumartesi orda olcam valla eşini de al gel, hem odalara falanda bakmış olursunuz hemde bebekimi görürsün, tabi beni de, valla beklerim komşum hem tanışırız..
Bi kaç hafta sonra başlarız biz de kasılma var diye :) Ay ben de feciiii özleidm Egeyi yaaaa.. gelse artık, gececi oldu
Ben hala fosur fosur uyuduğum için gece falan giremiyorum tabii
Sana da çook geçmiş olsun
kurtuldun sonunda şu dişinden :)))
ayy kurtuldum buılseydım daha once gıderıdm cnm yaaa...
egenın de hazırlıkları bıtmıs sadece mısafır ıcın felan hazırlıklar kalmıs pasta borek:)
Ay evet hayırlısı ile , vaktinde zamanında, sağlıkla gelsinler artıkkkk...
Epidural sezeryan çok güzel ama, sonrası çok rahat bebeğini falan görüyorsun, sonrasında ayılma derdi yok.. bi tek o an zor tabii ama hemen bitiyor zaten, sen anlamadan bebeği alıveriyorlar diyorlar
canimmm cok gecmis olsun(
Günaydın arkladaşalar, evet çilek ya son 4 gün valla heyecan bastı bana da, pazar günü yine doktorcumla buluştum hastanede, kadın sağolsun pazar demedi sabahın 8 inde arayıp çağırdı gene.. Nst te bağladı, iyiymiş, bişey çıkmadı, ha bu arada pazar günü gitme sebebim de , cuma kontrolde pek iç içaçıcı değildi durum, bebek kilo almamıştı, suyum biraz azalmıştı yine pimpiriklendi doktorcum, pazarda çağırdı, yarın tekrar gitçem ve sonra cuma son... Eşime diyor ki doktorum, hanımınız bütün hamileliğini burda geçirdi maşallah, eşimde diyorki eeee artık bize madalya verirsiniz..Çok güldük ya.. Artık bitiyor herşey hayırlısıyla, pazar son hazırlıkları da yaptık, doktoruma ve hemşiresine hediyesini aldık bakalım, herşey hazır artık.. Bir arkadaşımızda anakucağı ve pusetini getirdi, onları yıkadık haftasonu pırıl pırıl oldu, herbişey hazır yani kızlar...
Bu arada Çilek ve channel cuma günü siz nerelerdeydiniz bakim, buluşup KK nü mü kırdınız?
yok canım konyadayım ama ne bılyıım ıste gonlume gore bulamadım bısey.
Ya ben hiç epidural düşünmüyordum ya karakan anlatınca çok özendim eşime de anlattım o da çok istiyor epidural olmamı, hatta dedi ki epidural yaparsan bende girerim, bakalım ben doktorumla bunu hiç konuşmadım salı gidince konuşcam.. Ne der acaba, kocama da bir şevk geldi anlayamadım, bende de korku morku kalmadı Fmg.. Çok enteresan..
Evet ya 500 çok para veremem ben, vermem daha doğrusu.. Ama fark olmasaydı araştırmak gerekirdi tabi..
Evet ölçümler birebir aynı olmuyor zaten ama napalım ben onu beslerim dışarda, sütüm de ilkindeki gibi çok olursa o zaman tamam.. Kızlar siz çocuk doktoru araştırdınız mı ... Yani onu hazır edin derim, doğumda bir çocuk doktoru giriyor ameliyata ilk kontrolü de o yapıyor ama siz yinede araştırın ben o doktoru beğenmemiş değiştirmiştim... İlk 5 günde falan kontrole götürmek gerekiyor bebikleri çünkü..
yok canım konyadayım ama ne bılyıım ıste gonlume gore bulamadım bısey.
Ya ben hiç epidural düşünmüyordum ya karakan anlatınca çok özendim eşime de anlattım o da çok istiyor epidural olmamı, hatta dedi ki epidural yaparsan bende girerim, bakalım ben doktorumla bunu hiç konuşmadım salı gidince konuşcam.. Ne der acaba, kocama da bir şevk geldi anlayamadım, bende de korku morku kalmadı Fmg.. Çok enteresan..
Evet ya 500 çok para veremem ben, vermem daha doğrusu.. Ama fark olmasaydı araştırmak gerekirdi tabi..
Evet ölçümler birebir aynı olmuyor zaten ama napalım ben onu beslerim dışarda, sütüm de ilkindeki gibi çok olursa o zaman tamam.. Kızlar siz çocuk doktoru araştırdınız mı ... Yani onu hazır edin derim, doğumda bir çocuk doktoru giriyor ameliyata ilk kontrolü de o yapıyor ama siz yinede araştırın ben o doktoru beğenmemiş değiştirmiştim... İlk 5 günde falan kontrole götürmek gerekiyor bebikleri çünkü..
okudum ben onu sonra cnm bende cok duygulandımmmm... oykum ben senı bıle gorsem aglarım yaaa:):):):) nasıldı yasemın cnm???
ınsallah cnm cok buyuk bı aksılık olmassa ugramayı dusunuyorummmm:)
cnm benım saol
İstanbulda mıydın canım sen? Coquet' de süper taçlar var, seçerken zorlanıyorsun
cileeekkk bende oradan aldimmmmmmmmm
evet doktorum daha rahat dediği için güveniyorum ona.
ayılma sorunları yok ayrıca doğum sonrası uzun süre ağrı hissetmeyeceksin dedi.
dayanacağım artık.
evet aynen öyleeeee
canım kaç tanehastane çıkışı koymak lazım çantaya sence
Valla gel bence çekinme arkadaşım, benim eşim çok sıcakkanlıdır söylerim onada tanışırız hem.. Bu arada senin Yasemin çekmişti eşofmanlarını üstüne hastaneye giriyordu.. Kokoş seninki güzelim, benimki de paspal... Hele bir sarı hırkası var doktorumun hastanede giydiği yeşil bir kıyafeti varya onun üstüne birde onu giyiyor Alllahım tam bir facia oluyor..
Ya kızlar naçizane kendi fikrim bu ama takmasanız şu taçları olmaz mı ya, aynı fabrikadan çıkmış gibi olmuyor mu ya.. :26::26::26: Ben ilkinde de takmadım annem zorla nazar boncuklu kızmızı bişey takmıştı geceliğime bunda da bileklik almış nazar boncuklu kırmızı ipli.. Yani illa kırmızı bişay olcaksa başka bişi olmaz mı taç dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?