2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kırmızı almadım canım zaten krem rengi benimki ama bence kırmızı da çok sevimli duruyor:)
Doğum dediğin zaten aynı fabrikadan çıkmış gibi bişey, aynı bebek şekerleri, aynı kapı süsleri, aynı lohusa gecelikleri, lohusa şerbeti.. Herşey birbirinin aynı, yapmıycaksan hiçbirini yapmamak lazım o zaman :) bence işin güzelliği bu ayırntılarda

Lohusayı al basmasın diyeymiş canım ne demekse ben de bilmiyorum :)

Canım benim darısı başına sağ salim alalım bebişleri kucağımıza inşallah.. Ya iğneleri kesmeme olayı beni yıktı, hele eşim benden çok üzüldü.. Ama bana doktorum bir süre daha dedi, pıhtılaşma sorunu olanlara sordum onlarda 4 hafta ile iki ay arası dedi, bence duruma göre bakacak ama en az 40 gün kullanırım gibi geliyor.. Sezeryan sonrası pıhtı atabiliyormuş vücut o da bizim için çok tehlikeli tabi.. Napalım buna da katlancaz artık..

yaa oykum bakalım emel hanım yapacakmı epıdural yasemın epıdural pek yapmıyomus karsıyms epıduraleeee

Hadi ya ben hiç duymamıştım bunu, ben sormadım daha, aslında sormayı da özellikle geciktiriyorum korkuyorum detayları konuşmaya, artık yarın sorarım.

bende vermem acikcasi gunah yani

Yani çok para , onu bebeğin hesabına yatırırım yani.. O kadar para vermem..

Bende de aynı şey oldu sabaha kadar öksürdüm, dikişlerim çok acıdı..

Araştırın canım ama şu antibiyortik işine de takılmayın bence, tecrübelerime istinaden söylüyorum, bazı hastalıklar için çok önemli antibiyotik, ben k.valdemle senelerce mücadele ettim benim doktor antibiyortik veriyormuşta falan filan, bayılttı beni ardan burdan duyduğu şeylerle, ama benim kzımın bademcik sorunu vardı va mutlaka kullnaması gerekiyordu , yoksa o iltihaplar kalbe bile vurabiliyor çok tehlikeli yani, ama ben kime antibiyortik kullanıyorum desem hepsi aaaaaaa bizim doktorumuz hiç antibiyotik vermiyor diyerek beni deli ediyorlardıi, hastalıktan hastalığa değişiypr durumlar bence ona taakılmayın..

Benim ablamda mesela a.biyotiğe çok karşı sağolsun doktoru da öyşe çocuk kulak iltihabı oldu, a.biyprik kullanmadılar şimdi iç kulağa vurdu olayı ve ameliyat olmak zorunda kalabilir çocuk duyamıyor.. Yani bunları çok iyi araştırın diye yazıyorum antibiyortiğe çok takılmayın en önemlisi doktorun teşhislerinin doğru olması..

yaa oykum bakalım emel hanım yapacakmı epıdural yasemın epıdural pek yapmıyomus karsıyms epıduraleeee

Bu arada aklıma geldi de, epidural normal doğuma genelde yanaşmıyor doktorlar ama sezeryanda ister hepsi bence, onu duymuş olabilir misin.. Epidural normal doğum sırasında ıkınmayı zorlaştırıyormuş ya..

hımmmm :) eskıden lagusayı yalnz bırakmazlarmıs ya 40 gun onun gıbı bısı heralde ozaman da bırılerı basıymus yaaa:)

Onu niye derler gerçekten annem de dedi geçen gün :))

Yok haklısın o kadar da diil canım,
Ben ama hemen soğuk alır da insan 37.5 derece ateşe antibiyotik yazarlar ya ona çok kızıyorum, sonra hiçbir işe yaramamaya başlıyorlar o antibiyotikler
İltihap falan durumunda , gerektiğinde tabii ki de kullanmalı, kullanmıycam diye helak edemem çocuğu da kendimi de Allah korusun...

kızlar bana müsade çok iş var bugün. annem geliyor. kahvaltı hazırlıyım.
sonra işlere koyulalım.
öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz

Bu arada aklıma geldi de, epidural normal doğuma genelde yanaşmıyor doktorlar ama sezeryanda ister hepsi bence, onu duymuş olabilir misin.. Epidural normal doğum sırasında ıkınmayı zorlaştırıyormuş ya..

acaba onumu hatırlıyorum cnm bı vıdeosunda ızlemıstı ama dedıgınde olabılırrr..

senın cocuk doktorun kım oykuuum??

oykummmm yanlız degılsın bende doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullancakmısım ıgnelerı bazen ıgne yaptıktan sonra oturup aglayasım gelıyo ama bunada sukur napalım katlancaz ben aynı zamanda aspırınde ıcıyorum.ınsallah dogumuda kolayca atlatırız

Yasemin de iyidir canım olumsuz bişey duymadım hiç, benim frekansıma çok uygundu doktorum iyi de ilgilendi Allah için iyi oldu, ama sevmeyenlerde vardır muhakkak..

Al basmasın diye derler, ama ben pek takmadım 40 gün yanlızda kaldım bişey olmadı ama inanıyorsanız yapın, bir arkadaşım fena korkmuş mesela onda işe yaramış..

Evet bak hiç o açıdan bakmamıştım arkadaşım doğru diyorsun bebek şekeri mekeri yapmayaydık o zaman.. Ya sadece taç bana garip geliyordu da bütün resimlerde falan oluyor onun için dedim,, yoksa haklısın o zman hiçbirini yapmamak lazım..

hımmmm :) eskıden lagusayı yalnz bırakmazlarmıs ya 40 gun onun gıbı bısı heralde ozaman da bırılerı basıymus yaaa:)

Çocuk doktoru çok önemli iyi araştırın diye dedim.. Mesela benim doktorum kzıımın bademcikleri alındığından beri antibiyotik vermedi hatta bana kızıyor niye zırt pırt getiriyorsun diye, bişeyi yok çocuğun diyor, yani ilk seneler çok antibiyotik veren doktor damgası yedi şimdi de tam tersi oldu., o zamanlar bende acaba gerek varmı diye çok sorgulamıştım halbuki..

bencede az allahım naıl bı toplumda yasıyoruz ıste...
ya o karabasan basması 40 gun hanı kan kaybetcez ya tansıyonumuz felan duser dıe heralde yalnız bırakmıyorlarr sıye dusunuyom bennnnn:)

yarı deli gibi bişey olucaz desenee
ben zaten pek akıllı sayılmam :)

kızlrrrrrrr günaydınn)))son 16 günümmmmm)))))

günaydınnnnnn ohh ne güzeeelll :)))) darısı başımızaaa

Demek ki gerçekten gerekliymiş de vermiş, işte ben böylesini istiyorum :)
kimdi doktor öyküm , Anadolu yakasında mı :)

kızlar bıse sorucam dogum ıcın hastanenın acılınden gırıs yapıldıgında dogum parasını sıgortadan gerı alma gıbı bı durum varmıs sanırım bu konuda bılgısı olan varmı

acaba onumu hatırlıyorum cnm bı vıdeosunda ızlemıstı ama dedıgınde olabılırrr..

senın cocuk doktorun kım oykuuum??

Bence onu hatırlıyor olabilirsin normal doğumda istemiyorlar çünkü.. Ben Florance Nightingale e götürüyorum kızımı Ramazan Kodakoğlu doktoum, bunu da oraya götürmeyi düşünüyorum ama Şifa da da yedek olsun istiyorum sadece aşı için falan götürürüm diye ama karar veremedim.. Ceyda hanım bira hoşuma gitti gibi ama..

Ay o iğneler başımızın belası arkadaşım, ben sonuna kadar hep göbekten yaprım sen nerden yaptın.. Coraspini bana 26. haftada kestirdi doktorum yanlız coraspini hatırlattın mı doktoruna ne zaman kesçek baya büyümüş bebiş çünkü..

bencede az allahım naıl bı toplumda yasıyoruz ıste...
ya o karabasan basması 40 gun hanı kan kaybetcez ya tansıyonumuz felan duser dıe heralde yalnız bırakmıyorlarr sıye dusunuyom bennnnn:)

Korkulu rüya falan görüyormuşlari halusülasyon falan filan derler ben inanmadım onlara olmadı da, ama bir arkadaş çok korkuyordu geceleri, rüya falan görüyordu, o taktı kırmızıları düzeldi.. Doğru da olablilir..

bı kırmızı tac alak bareee:):):))

sevgılı ablacım cok alakasız ama sen ıyı bır cılt doktoruda tavsıye edersın bana(esım ıcın):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…