2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bı kırmızı tac alak bareee:):):))

sevgılı ablacım cok alakasız ama sen ıyı bır cılt doktoruda tavsıye edersın bana(esım ıcın):):):)

Al o zaman al canım ama kırmızı ne olursa olur illa taç olması gerekmez ki.. Canım hiç cilt doktoruna gitmedim ben, hayırdır geçmiş olsun eşinin nesi var ki, ama bir komşum Ataşehir Acıbadem e gidiyor cilt doktoru için..

ben ilk kez duydum canım bunu ama olabilir bence çok mantıklı

ben de duymadım.. canım benim doktor Kızıltoprak Fl.Nightingale de..

bı kırmızı tac alak bareee:):):))

sevgılı ablacım cok alakasız ama sen ıyı bır cılt doktoruda tavsıye edersın bana(esım ıcın):):):)

Ben sahildeki medamerikanda Zeynep Aydın Çam derim,
tek geçerim walla süper bi cilt doktoru
geçmiş olsun ne problemi var ki eşinin ?

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kız dünürrrrrrr merak ettik senüüüüüüüüüü

Ben sahildeki medamerikanda Zeynep Aydın Çam derim,
tek geçerim walla süper bi cilt doktoru
geçmiş olsun ne problemi var ki eşinin ?

Kız dünürrrrrrr merak ettik senüüüüüüüüüü

esımde uyuzluk varrr:) ya arkası kasınıyor sureklı kucuk kucuk kırmızılıklar var sırtında oyuzden bende doktor arastırıyorum ona

esımde uyuzluk varrr:) ya arkası kasınıyor sureklı kucuk kucuk kırmızılıklar var sırtında oyuzden bende doktor arastırıyorum ona

geçmiş olsun canım

cılek bız son p.sembe gunu tekrar rapor alıp ıse mı getırcezz ıse gelıceıgım gunlerı sayıyorum daaa:)

ay ben de aynı şeyi düşündüm sabah:) herhalde öyle yapıcaz, gelip de çalışacak halimiz yok :) yani son 11 güüüüüüüüünnnnnnn
sonra evde keyif yapıcaz kuşummmm

Geçmiş olsun canım, alerji gibi bişey herhalde... Kız fatma gelmiş hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..

genetık oykumcum benımkının kardesınde de varrrr ay ay yandı benım kız bunlara cekersee..

ay gecen gun hanı halalar la ılgılı yazdıgın seyı okudum cok guldum ama sen yoktun cvp yazamadım. oykum benım yegenımde aynı bana benzıyo annesıne pek benzemıyo benım yengo da sımdıı ıcınden dıyomudur uyus halasına benzedı bana hıc benzemedı dıee:):):)

ınsna basına gelınce anlıyomus valla kendı cocunun kendıne benzememesının ne demek oldugunu:):))):)

bı arastırsak sunu ya kızlar ne gusel olur

Ya benim bildiğim annemler mesela emekli sandığına bağlılar, onlar eğer özel hastaneye acil olarak giderlerse para ödemiyorlar artık öyle bişey çıktı.. Gidip ücret ödemeden muayene falan oluyorlar.. Doğum için de aynı mantık geçerli olabilir belki, ama sadece sgk anlaşmalı hastanelerde geçerlidir diye biliyorum..

ayyyy ne guzel yaa evde olmakkk ohh yan gel yatttt...enazından 2-3 hafta enerjı depolarız uykusuz geceler ıcın zuzum:):):)

selam kızlar 33.haftamızdayız.

zaman nasılda geçiyo sanki daha dün test yapmışım..

bugün kontrolüm var nstye giricem

bu arada ege yok doğum mu yaptı yoksa..

Diyorlardır belki güzelim,insan sinir olur tabi, ablamın oğlu da ona hiç benzemiyor eşi tatar o tarafa benziyor tıpa tıp, çekik gözlü falan ablam da uyuz oluyor, ben taşıyıcı annemiyim neyim diyor.. Abiminkilerde anne tarafı aynı, bir ben benzettim Aslı yı kendime ama huy, ağız tadı falan dersen aynı babası.. Sen böyle diye diye benzetçen zaten.. Kız insan çocuğu kime benzerse benzesin çoooook seviyor boşver takılma sen..

ya zaten bıcok hastanenın sgk anlasması var artık nerden ogrenebılırızkı paramız cebımızde kalsa fena olmaz

ya cnm ınsan kendı cocugunu ooo en guselı sanır okadar sever heralde sımdı oluyoz onlar ıcın baksan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…