2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam verdim kimse görmedi heralde

sohbet koyulaşmış anlaşılan arasıra giriyorum yenilikleri kaçırıyorum konu dışı kalıyorum belkide neyse
herkese iyi sohbetler..

öykum hadi gozun aydın canım kavusuyorsun kuzunaaa

bu arada sancım var dıeee annem erken gelıyorrr kardesımın okulundan ızın alacaklar umarım bır sorun cıkmaz

Ben sahildeki medamerikanda Zeynep Aydın Çam derim,
tek geçerim walla süper bi cilt doktoru
geçmiş olsun ne problemi var ki eşinin ?

Kız dünürrrrrrr merak ettik senüüüüüüüüüü
geldim... kızzz...napiyiiimmm...
Geçmiş olsun canım, alerji gibi bişey herhalde... Kız fatma gelmiş hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..

çalışıyorum yaa napiyim bu hafta son yaa bişiler kalmasın arkamda..gece hiç uyuyamıyorum ben artık dön dön başım döndü gece

selam verdim kimse görmedi heralde

sohbet koyulaşmış anlaşılan arasıra giriyorum yenilikleri kaçırıyorum konu dışı kalıyorum belkide neyse
herkese iyi sohbetler..

ne alakası var yaa küsüp gi,diyorsunuz.. muhabbete sizde katılın ne var ki...

gunaydın kızlarr..
yorgun bı geceden sonra (
sabah ezanında bır uyandım ayyy sonra uyuyamadım bı turlu sağa solada donemıyorum sıskoluktan:))
oylee kocamın horultusunu dınledım:))
yelıssın kızları olmus gokce ayca var mı baska bı haber??

aa olmuşmu hadi onunda gözü aydın darısı bize...

bu arada 35 deyim ama benimoğlan daha dönmedi.... her dk kontroldeyim:

bende sevınıyordum ohh catlak olmadı falan fılan gobegımın alt kısmına bı ayna tutup baktım kı kırmızı kırmızı olmus sımdı odaya gıdıp gelıp yaglanıyoorum:))

aynen benimde göbeğimin altı yanlarım bacağımın iç kısımları bu kdr oldugunu bilmiyordum

gunaydın fıstık. ya sen ne sıskosuu resımde face de super gozukuyodun masallah dedım valla canım sanaaa:)))

aa olmuşmu hadi onunda gözü aydın darısı bize...

bu arada 35 deyim ama benimoğlan daha dönmedi.... her dk kontroldeyim:
fatma sana soeldımmı solucektım bızım yan odadakı kızın 38.haftada donmussss haberın olsun bekle bakam

ya sen hiç kilo da almadın nasıl çatladın yaa
çatlak mı onlar emin misin? kırmızılar mı?
çatlak canım yaaa bilmezmiyim hiç kırmızı kırmızı bide ne iğrenç görünüyrlar yaa uffffffffff:84:
bak sen yaramaza ınatcı cocuk basının dıkıne gıdıyor:)))
anasına çekti bu çocuk yaa

beklios anacım bakalım.. ama hiç döneceğe benzemiyo kafası kaldırıp duruyo

kızlar dün haberlerde de görmüşsünüzdür dün buraya kar yagdı yaaaaaaaaaaa

sanada gunaydın cnm nasılsın?
15 kılo aldım ama benım karnım kocaman ve asagı dogru bende anlamadım nereye alındı bu kılolar ama goguslerımde karnım bırde bel kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…