aminn... neden erken alıyor ipek??sağolun kızlar hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah
37 hafta oluyo canım
sağolun kızlar hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah
37 hafta oluyo canım
sağolun kızlar hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah
37 hafta oluyo canım
ipekkkkkk seninle tarihimiz aynı gibiydi seninle sat ın neydi???
cok heyecanllllllllııııııı!!!!!!!!!!!
bende bu cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
inşallahhadi hayırlısı olsun inşallah... darısı bize..
aminn... neden erken alıyor ipek??
benim suyum az gibi bebek dönmedi zaten doktor beklemekten yana değilim dedi sorun olmaması içinneden 37 de alıyolar bi sorununmu var eğer sezeryan olursa benimde 30 mayısda olucak inş
ipekkkkkk seninle tarihimiz aynı gibiydi seninle sat ın neydi???
cok heyecanllllllllııııııı!!!!!!!!!!!
bende bu cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
Anam sen de mi tarih aldın kuşummm benim haberim yokkkk
hadi hayırlı olsunnnn
neden 37 de alıyolar bi sorununmu var eğer sezeryan olursa benimde 30 mayısda olucak inş
kızlar ya resim ekleyemiyorum bilen varsa anlatabilirmi
inşallah
benim suyum az gibi bebek dönmedi zaten doktor beklemekten yana değilim dedi sorun olmaması için
almak istiyo önümüzdeki hafta kesinleştiririm tarihi dedi
benim son sat 13 eylül
inşallah
benim suyum az gibi bebek dönmedi zaten doktor beklemekten yana değilim dedi sorun olmaması için
almak istiyo önümüzdeki hafta kesinleştiririm tarihi dedi
benim son sat 13 eylül
benimde 11 eylül .. feci sekilde senden kendime pay cıkartıyorum su ann :)
sitede sorun var sanırım canım bende ekleyemiyorum artık.. Bu arada seni yakaladım güzelim dün geçmişi okudum da sana yazmak istedim birtürlü de rastlaşamadım.. Sen tansiyon ilaçlarını içmiyor musun bacım?
yok almadım ki :) ama bu cumartesi catı muanesi falan yapacaktı belki sezeryan olucaksın su tarih de der :)
Seninde baya bir erken alıncak demek ki, benimki de 37+1 de alıncak ama bende problem çokkk, şeker, tansiyon,troid, kan pıhtılaşması vs.vs... şaka gibi
Seninde baya bir erken alıncak demek ki, benimki de 37+1 de alıncak ama bende problem çokkk, şeker, tansiyon,troid, kan pıhtılaşması vs.vs... şaka gibi
he sen kendin karar verdin yani :)
yaaa zinkerbel ben normal doğum normal doğum dedim şimdi feci tırsıyorum yaaa, kocama da bişey diyemiyorum
bi de ahkam kestim o kadar bi problemim yokken normal yapıcam ben dieee
bi de kafası büyük bu kuzunun iyice tırstımmm
ayyy canım benm inan o kadar bunaldımki bu durumdan haftasonu doktorda gene yükseldi tansiyonum ama evde 9 larda 10 larda doktorda ben seni riske atamam dedi normal doğum yapmamı tavsiye etmiyomuş sezeryan yapıcam dedi ben kabul etmedim tansiyon ilacınıda bu durumdayken almak istemedim büyük 16 üstüne çıkınca alıcakmışım ilacı ama benm ki yükselmiyorki
Channel bak face e yükledim beşiğin fotosunu bak istersen.. Bu arada o resim sorasında daha kurdelalar diklmemişti ama nasıl olmuş bak dedim..
al ıste sende bendensınn ben sımdı daha 37. haftada doktor catı muayenesı yapcakmıs ondna korkmaya basladımmm off okadar salak salak seyler duydum kı catıylada ılgılıı...he sen kendin karar verdin yani :)
yaaa zinkerbel ben normal doğum normal doğum dedim şimdi feci tırsıyorum yaaa, kocama da bişey diyemiyorum
bi de ahkam kestim o kadar bi problemim yokken normal yapıcam ben dieee
bi de kafası büyük bu kuzunun iyice tırstımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?