2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısı olsun inşallah... darısı bize..
inşallah
aminn... neden erken alıyor ipek??

neden 37 de alıyolar bi sorununmu var eğer sezeryan olursa benimde 30 mayısda olucak inş
benim suyum az gibi bebek dönmedi zaten doktor beklemekten yana değilim dedi sorun olmaması için
almak istiyo önümüzdeki hafta kesinleştiririm tarihi dedi
ipekkkkkk seninle tarihimiz aynı gibiydi seninle sat ın neydi???

cok heyecanllllllllııııııı!!!!!!!!!!!
bende bu cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek

benim son sat 13 eylül

neden 37 de alıyolar bi sorununmu var eğer sezeryan olursa benimde 30 mayısda olucak inş

kızlar ya resim ekleyemiyorum bilen varsa anlatabilirmi

sitede sorun var sanırım canım bende ekleyemiyorum artık.. Bu arada seni yakaladım güzelim dün geçmişi okudum da sana yazmak istedim birtürlü de rastlaşamadım.. Sen tansiyon ilaçlarını içmiyor musun bacım?

inşallah

benim suyum az gibi bebek dönmedi zaten doktor beklemekten yana değilim dedi sorun olmaması için
almak istiyo önümüzdeki hafta kesinleştiririm tarihi dedi

benim son sat 13 eylül

Seninde baya bir erken alıncak demek ki, benimki de 37+1 de alıncak ama bende problem çokkk, şeker, tansiyon,troid, kan pıhtılaşması vs.vs... şaka gibi

ayyy canım benm inan o kadar bunaldımki bu durumdan haftasonu doktorda gene yükseldi tansiyonum ama evde 9 larda 10 larda doktorda ben seni riske atamam dedi normal doğum yapmamı tavsiye etmiyomuş sezeryan yapıcam dedi ben kabul etmedim tansiyon ilacınıda bu durumdayken almak istemedim büyük 16 üstüne çıkınca alıcakmışım ilacı ama benm ki yükselmiyorki

yok almadım ki :) ama bu cumartesi catı muanesi falan yapacaktı belki sezeryan olucaksın su tarih de der :)

he sen kendin karar verdin yani :)
yaaa zinkerbel ben normal doğum normal doğum dedim şimdi feci tırsıyorum yaaa, kocama da bişey diyemiyorum
bi de ahkam kestim o kadar bi problemim yokken normal yapıcam ben dieee
bi de kafası büyük bu kuzunun iyice tırstımmm

bu kadr çok düşünürsen korkarsın boşver düşünme herşeyi akışına bırak gitsin

Canım bende ilk başlarda inat ettim ama doktorum dedi ki heyecanlanınca ya da burda yükselmesi de senin tansiyonunnun normal olmadığını gösterir, normal değil dedi ve bu ilaçlarında etki etmesi 10 günü buluyormuş canım, bence doktor verdiyse iç, tansiyon gebelikte çok önemli, hamilelikte büyükten ziyade küçük tansiyon önemliymiş benim gittiğim Prof. öyle demişti.. 9 u geçmemesi lazımmış.. Bence kullan derim ben, tansiyon gebelikte çok önemli gerçekten, benim kuzenimde hiç bir şey yoktu 1 günde fırladı tansiyonu, sonu çok kötü oldu.. Korkutmak istemem seni canım ama hazır kontrol altına alınabilirken al bence, zaten çok az zamanımız kaldı..

Channel bak face e yükledim beşiğin fotosunu bak istersen.. Bu arada o resim sorasında daha kurdelalar diklmemişti ama nasıl olmuş bak dedim..

al ıste sende bendensınn ben sımdı daha 37. haftada doktor catı muayenesı yapcakmıs ondna korkmaya basladımmm off okadar salak salak seyler duydum kı catıylada ılgılıı...

ıcımden bı ses kızım bunlar senı nasılsa kesecek yaptırma catı felan ben dırek sezeryan ıstıyorum dıye sole dıo ama:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…