2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay aynı aynı ..

Bi de millet normal doğum yapıcam diye aylarca yogaya gidiyor, yok özel masajlar yırtılma olmasın diye, nefes egzersizleri falan... ben popomu kaldırmadım löpçük gibi oturdum

ahahah ay cok güldüm

ay allah hepimize hayırlısını nasip etsin ya
söyle bir aksam yatsak ertes sabah bir baksak bizim bebişler odalarında :)

banamı dedin canım ya gözüm korktu valla :26:tamam ben 30 mayısda sezeryana yatıyorum:26::26:

evet canım hem arkadaşta ben doktoruma çok güveniyorum falan deyip durdu sonrasında 1 aydan fazla hastenede kaldılar.iyice araştır başka doktora sor.ben arkadaşıma demiştim ihmal etme diye dinlemedi şimdi diyor nasıl hata yaptım hem kendimi hem bebeğimi riske atmışım diye

Valla gü<elim bu şin şakası yok arkadaşın da dediği gibi sorun olabilir düşünsene doktora gidince heyecandan yükselen tansiyon doğum stresine dayanabilir mi sence..

ay canım daha çok stres yaptım şimdi ah şu doğum olsada kurtulsam şu sorulardan dediğinz gibi artık doktorlarla ve ailemle istişare edip karar vericem hepimiz için hayırlısı olsun inş

neyse kızlar ben yavastan hazırlanım yaa cok heyecanlıyım umarım herseyı ıyıdır bebikimin nst ye baglancam yıne sancı cıkmasın dua edın bana aksam 5 te dr da olcazz

Son düzenleme:
Valla gü<elim bu şin şakası yok arkadaşın da dediği gibi sorun olabilir düşünsene doktora gidince heyecandan yükselen tansiyon doğum stresine dayanabilir mi sence..

eski çalıştığım okulda bir bayan da yüksek tasiyona rağmen diretmiş normal diye, tam bebeğin kafası çıktıktan sonra bayılmış doğumda. ikisine bir şey olmamış allahtan ama çok büyük bir risk bence...

ay canım daha çok stres yaptım şimdi ah şu doğum olsada kurtulsam şu sorulardan dediğinz gibi artık doktorlarla ve ailemle istişare edip karar vericem hepimiz için hayırlısı olsun inş

Canım valla seni korkutmak istemem ama cidden çok tehlikeli onun için uyarmak istedim.. Kendini tehlikeye atma derim ben...

selam kızlar nasılsınız... beşiğimiz gelmedi malesef... daha boyası yapılıyomuş... bu boya kokusu zararlı olur mu çocuğa kızlar???

korkutmak için yazmadım canım da ömür boyu vicdan azabı ama. yine de doktorun daha iyi bilir ona güven bence...

doğru söylüyosun da ben çokda doktor gezdim 3 ünden 2 si sezeryan dedi biri normal yapabilirsin dedi o kadar ama bu hafta kesin kararı veririz artık inş vicdan azabı çekecek bi durum yaşamam

doğru söylüyosun da ben çokda doktor gezdim 3 ünden 2 si sezeryan dedi biri normal yapabilirsin dedi o kadar ama bu hafta kesin kararı veririz artık inş vicdan azabı çekecek bi durum yaşamam

Yok canım illa bişey olcak diye birşey yok.. Olmaz inşalllah hayırlısıyla , ilaçla zaten düzene sokarlar bence, normal doğumda olsa zaten ayık olcağın için düzene sokmaları da kolay olur bence.. Korkma bence..

kızlar size bi soru sorucam ben bu haftalarda çok stresliyim hatta bugn çok kötüyüm ağlamak istiyorum mutlu değilim bazılarına göre doğum öncesi depresyonmuş tamam bebeğimi dört gözle bekliyorum ama çok stresliyim ya herşei sorun eder oldum ben böyle değildimki daha güçlüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…