Ay aynı aynı ..
Bi de millet normal doğum yapıcam diye aylarca yogaya gidiyor, yok özel masajlar yırtılma olmasın diye, nefes egzersizleri falan... ben popomu kaldırmadım löpçük gibi oturdum
ahahah ay cok güldüm
ay allah hepimize hayırlısını nasip etsin ya
söyle bir aksam yatsak ertes sabah bir baksak bizim bebişler odalarında :)
banamı dedin canım ya gözüm korktu valla :26:tamam ben 30 mayısda sezeryana yatıyorum:26::26:
banamı dedin canım ya gözüm korktu valla :26:tamam ben 30 mayısda sezeryana yatıyorum:26::26:
Valla gü<elim bu şin şakası yok arkadaşın da dediği gibi sorun olabilir düşünsene doktora gidince heyecandan yükselen tansiyon doğum stresine dayanabilir mi sence..
25 inde çarşamba günü osmaniye yolcusudur abbas
neyse kızlar ben yavastan hazırlanım yaa cok heyecanlıyım umarım herseyı ıyıdır bebikimin nst ye baglancam yıne sancı cıkmasın dua edın bana aksam 5 te orda olcazz
neyse kızlar ben yavastan hazırlanım yaa cok heyecanlıyım umarım herseyı ıyıdır bebikimin nst ye baglancam yıne sancı cıkmasın dua edın bana aksam 5 te dr da olcazz
Valla gü<elim bu şin şakası yok arkadaşın da dediği gibi sorun olabilir düşünsene doktora gidince heyecandan yükselen tansiyon doğum stresine dayanabilir mi sence..
ay canım daha çok stres yaptım şimdi ah şu doğum olsada kurtulsam şu sorulardan dediğinz gibi artık doktorlarla ve ailemle istişare edip karar vericem hepimiz için hayırlısı olsun inş
neyse kızlar ben yavastan hazırlanım yaa cok heyecanlıyım umarım herseyı ıyıdır bebikimin nst ye baglancam yıne sancı cıkmasın dua edın bana aksam 5 te dr da olcazz[/QUOT
yok yok çıkmaz inşşşşşşşş
eski çalıştığım okulda bir bayan da yüksek tasiyona rağmen diretmiş normal diye, tam bebeğin kafası çıktıktan sonra bayılmış doğumda. ikisine bir şey olmamış allahtan ama çok büyük bir risk bence...
anacm ben şimdi bayılıcam tmm son 14 diyorum :26:
korkutmak için yazmadım canım da ömür boyu vicdan azabı ama. yine de doktorun daha iyi bilir ona güven bence...
doğru söylüyosun da ben çokda doktor gezdim 3 ünden 2 si sezeryan dedi biri normal yapabilirsin dedi o kadar ama bu hafta kesin kararı veririz artık inş vicdan azabı çekecek bi durum yaşamam
doğru söylüyosun da ben çokda doktor gezdim 3 ünden 2 si sezeryan dedi biri normal yapabilirsin dedi o kadar ama bu hafta kesin kararı veririz artık inş vicdan azabı çekecek bi durum yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?