Canım bende ilk başlarda inat ettim ama doktorum dedi ki heyecanlanınca ya da burda yükselmesi de senin tansiyonunnun normal olmadığını gösterir, normal değil dedi ve bu ilaçlarında etki etmesi 10 günü buluyormuş canım, bence doktor verdiyse iç, tansiyon gebelikte çok önemli, hamilelikte büyükten ziyade küçük tansiyon önemliymiş benim gittiğim Prof. öyle demişti.. 9 u geçmemesi lazımmış.. Bence kullan derim ben, tansiyon gebelikte çok önemli gerçekten, benim kuzenimde hiç bir şey yoktu 1 günde fırladı tansiyonu, sonu çok kötü oldu.. Korkutmak istemem seni canım ama hazır kontrol altına alınabilirken al bence, zaten çok az zamanımız kaldı..
he sen kendin karar verdin yani :)
yaaa zinkerbel ben normal doğum normal doğum dedim şimdi feci tırsıyorum yaaa, kocama da bişey diyemiyorum
bi de ahkam kestim o kadar bi problemim yokken normal yapıcam ben dieee
bi de kafası büyük bu kuzunun iyice tırstımmm
yaaa zinkerbel ben normal doğum normal doğum dedim şimdi feci tırsıyorum yaaa, kocama da bişey diyemiyorum
bacım seninki şart alınması ne kadar çok sorunun var öyle
hepimize hayırlısı olsun
Canım bende ilk başlarda inat ettim ama doktorum dedi ki heyecanlanınca ya da burda yükselmesi de senin tansiyonunnun normal olmadığını gösterir, normal değil dedi ve bu ilaçlarında etki etmesi 10 günü buluyormuş canım, bence doktor verdiyse iç, tansiyon gebelikte çok önemli, hamilelikte büyükten ziyade küçük tansiyon önemliymiş benim gittiğim Prof. öyle demişti.. 9 u geçmemesi lazımmış.. Bence kullan derim ben, tansiyon gebelikte çok önemli gerçekten, benim kuzenimde hiç bir şey yoktu 1 günde fırladı tansiyonu, sonu çok kötü oldu.. Korkutmak istemem seni canım ama hazır kontrol altına alınabilirken al bence, zaten çok az zamanımız kaldı..
aynı beni anlatmışsn,özel bi hastaneye gittm dediki doktor biz normalden yanayız sezaryeni zorda kalmadıkça yapmıyoruz.oooo dedim tam bana göre bende epidural normal düşünüyorm zaten.aşağı nst ye yolladı,doğumhanenin kapısı açılıp kapandı içerden bi çığlık sesi ben dondum kaldm :18::18::18: başladım ağlamaya.ebe geldi yanıma dedim içerdeki hanım doğurdumu yok dedi henüz değil anestezi uzmanını bekliyoruz.bende aynı senin gibi düşündm, yukardaki normal doğum isteyen benim yerimde yeller esiyodu.bizimkininde başı büyük ama başı büyük bebekler daha kuvvetli olduklarından rahat yol açıp geliyolarmış,doktorum böle söledi.bakalım yine normal olsun istiyorum ama eskisi kadarda korkusuz değilmm.:18::18::18:
al ıste sende bendensınn ben sımdı daha 37. haftada doktor catı muayenesı yapcakmıs ondna korkmaya basladımmm off okadar salak salak seyler duydum kı catıylada ılgılıı...
ıcımden bı ses kızım bunlar senı nasılsa kesecek yaptırma catı felan ben dırek sezeryan ıstıyorum dıye sole dıo ama:):):):)
benimde hep düşüyoD
bu kadr çok düşünürsen korkarsın boşver düşünme herşeyi akışına bırak gitsin
al ıste sende bendensınn ben sımdı daha 37. haftada doktor catı muayenesı yapcakmıs ondna korkmaya basladımmm off okadar salak salak seyler duydum kı catıylada ılgılıı...
ıcımden bı ses kızım bunlar senı nasılsa kesecek yaptırma catı felan ben dırek sezeryan ıstıyorum dıye sole dıo ama:):):):)
ayy çilek sorma sorma
bende öle aslında ben genel anestezi ile sezeryan istiyormusum şimdi bu kadar iyi farkettim ahahaha
9 aydır herkes tebrik etti normal doğumda bu kadar ısrarcı olmamı falan ahahahaa
çilek benimkiside koca kafalı zaten üfffffffffff
ayyyyy nasıl yapıcaz bu işi bilmiyorum
Bırakamıyorumm dünürrrrr tırsıyorummmmmmm
Zor muymuş çatı muayenesi :18::18::18:
Ay aynı aynııı
Aferin kızım bak normal istiyorsun falan bi konuşmalar :)))
şimdi soranlara atıp tutamıyorum zaten normal mi yapacaksın diyenlere boynumu büküp inşallah diyorum,
kocam benden önce atlıyor normal normal diye ona ne oluyosa
Daha öncede mevzu olmuştu burda sırası gelmişken söylim dedim kızlar, çatı muayenesini neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz anlayamadım.. Doktor eliyle bakıyor sadece niye o kadar korktunuz bundan anlamadım, normalde smear alırken falan insanın canı daha çok acıyor niye takıldınız buna ya.. Korkutmayın birbirinizi.. Yaparsınız aslanlar gibi normal doğumda..
Ama düşmesi kötü değilki.. Normali zaten 9/6 ....falanmış gebelikte.. Benim hep 12/8 di doktor onun için taktı bana, üst sınırmış hamilelik için 12/8 ... Tansiyon düşük olurmuş hamileyken tabi sende bilirsin bunları ama..
Bırakamıyorumm dünürrrrr tırsıyorummmmmmm
Zor muymuş çatı muayenesi :18::18::18:
Ay aynı aynııı
Aferin kızım bak normal istiyorsun falan bi konuşmalar :)))
şimdi soranlara atıp tutamıyorum zaten normal mi yapacaksın diyenlere boynumu büküp inşallah diyorum,
kocam benden önce atlıyor normal normal diye ona ne oluyosa
bu pazar bir mevlüde gittik orada da aynı muhabet oldu
ama kızlardan birisi gelip
tebrik ederim normal doğurucakmıssın helal olsun dedi durup dururken
evet ama dedim her normal doğuranın sonu sezeryan oluyormus ona güveniyorum ben dedim ahahaha
yavaaş yavaş eşiminde kulağını doldurmaya basladım böylece :)
aaaa sımır gıbıyse bısı yok cnm ya ben yaptırıstım bı kere o bana kolayy.. ne blm ark anlattıda anlattı gercı o sever abartmayıda bılmeynce ıste:)
aynı beni anlatmışsn,özel bi hastaneye gittm dediki doktor biz normalden yanayız sezaryeni zorda kalmadıkça yapmıyoruz.oooo dedim tam bana göre bende epidural normal düşünüyorm zaten.aşağı nst ye yolladı,doğumhanenin kapısı açılıp kapandı içerden bi çığlık sesi ben dondum kaldm :18::18::18: başladım ağlamaya.ebe geldi yanıma dedim içerdeki hanım doğurdumu yok dedi henüz değil anestezi uzmanını bekliyoruz.bende aynı senin gibi düşündm, yukardaki normal doğum isteyen benim yerimde yeller esiyodu.bizimkininde başı büyük ama başı büyük bebekler daha kuvvetli olduklarından rahat yol açıp geliyolarmış,doktorum böle söledi.bakalım yine normal olsun istiyorum ama eskisi kadarda korkusuz değilmm.:18::18::18:
ya inan ağlıycam artık çok canım sıkılıyo bu duruma ben normali o kadar çok istedimki anlatamam napıcamı bilmiyorum ilacı zaten büyük 16 küçükde 8 in üstüne çıkınca içecekmişim ya sence doktorda yükseliyo diye sezeryan yapmam şartmı normalde nasıl bi risk oluyo bunları doktorla konuşmalıyım da seninde fikrini alayım
geçen yıl bursada özel bir hastanede doğum yapan bir arkadaşım vardı.nasıl takip olduysa bilyorum ama kız preeklemsi olmuş doktoru hiç farketmemiş,bir gece mide ağrısından hastanenin aciline gidiyor orda hemşireler tansiyonunu ölçüyor çok yüksek çıkıyor.o gece apar topar sezeryana aldılar.kızın bir gözünde görme problemi oldu halada devam ediyor.gebelikte çok kilo almıştı şişmişti biz fazla kilo alıyorsun dediğimizde kızıyordu.sonrasında bebekte birsürü sıkıntı çıktı karaciğeri problemli ilça kullnmak zorunda kaldılar.bence doktoruna güveniyorsan ilaçlarını düzenli kullan
geçen yıl bursada özel bir hastanede doğum yapan bir arkadaşım vardı.nasıl takip olduysa bilyorum ama kız preeklemsi olmuş doktoru hiç farketmemiş,bir gece mide ağrısından hastanenin aciline gidiyor orda hemşireler tansiyonunu ölçüyor çok yüksek çıkıyor.o gece apar topar sezeryana aldılar.kızın bir gözünde görme problemi oldu halada devam ediyor.gebelikte çok kilo almıştı şişmişti biz fazla kilo alıyorsun dediğimizde kızıyordu.sonrasında bebekte birsürü sıkıntı çıktı karaciğeri problemli ilça kullnmak zorunda kaldılar.bence doktoruna güveniyorsan ilaçlarını düzenli kullan
ay güldüm cünkü senin yazında kendimi gördüm
allah ım ben cok kof um aslında iki gündür oram buram ağrıyor diye ağladım falan düsünün
ayol benim neyime normal doğum
aramızda normal doğum yapanda yok ki gaz versin bir güzel
Valla benimde arkadaşım doğum hemşiresi o da tam tersi iri bebekler daha güçlü oluyor daha çabuk doğuyor diyor.. Ben onun yalancısıyım..
Canım 12/8 bile hamilelikte yüksek bence.. Normal doğum için birşey diyemem bilmiyorum ama no olur ihmal etme, bebek içinde çok tehlikeli onun için ısrar ediyorum bebeğin başına gelenleri söyleyip seni korkutmak istemem ama doktorunun 16/8 i beklemesi bile saçma bence.. Bence konuş uzun uzun ve lütfen doktoruna güven, sezeryan diyorsa da ısrarcı olma bence, Allah korusun ya bir komplikasyon olsa ne yapçaksın vicdan yaparsın... Bu arada başka doktorlara da sor istersen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?