2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hep düşüyo D

ayy çilek sorma sorma
bende öle aslında ben genel anestezi ile sezeryan istiyormusum şimdi bu kadar iyi farkettim ahahaha
9 aydır herkes tebrik etti normal doğumda bu kadar ısrarcı olmamı falan ahahahaa

çilek benimkiside koca kafalı zaten üfffffffffff
ayyyyy nasıl yapıcaz bu işi bilmiyorum

Ben normal yapmadım ama hep istedim yapmak, etrafımdaki arkadaşlarımda çok kolay yaptı doğum, valla ilk olsa bende denerdim.. Korkma bence..

bacım seninki şart alınması ne kadar çok sorunun var öyle

Buna rağmen aslında doktor daha da bekliycekti de tansiyondan korkuyor..

hepimize hayırlısı olsun

Evet canım hayırlısı olsun..

aynı beni anlatmışsn,özel bi hastaneye gittm dediki doktor biz normalden yanayız sezaryeni zorda kalmadıkça yapmıyoruz.oooo dedim tam bana göre bende epidural normal düşünüyorm zaten.aşağı nst ye yolladı,doğumhanenin kapısı açılıp kapandı içerden bi çığlık sesi ben dondum kaldm :18::18::18: başladım ağlamaya.ebe geldi yanıma dedim içerdeki hanım doğurdumu yok dedi henüz değil anestezi uzmanını bekliyoruz.bende aynı senin gibi düşündm, yukardaki normal doğum isteyen benim yerimde yeller esiyodu.bizimkininde başı büyük ama başı büyük bebekler daha kuvvetli olduklarından rahat yol açıp geliyolarmış,doktorum böle söledi.bakalım yine normal olsun istiyorum ama eskisi kadarda korkusuz değilmm.:18::18::18:

ya inan ağlıycam artık çok canım sıkılıyo bu duruma ben normali o kadar çok istedimki anlatamam napıcamı bilmiyorum ilacı zaten büyük 16 küçükde 8 in üstüne çıkınca içecekmişim ya sence doktorda yükseliyo diye sezeryan yapmam şartmı normalde nasıl bi risk oluyo bunları doktorla konuşmalıyım da seninde fikrini alayım

ay güldüm cünkü senin yazında kendimi gördüm
allah ım ben cok kof um aslında iki gündür oram buram ağrıyor diye ağladım falan düsünün
ayol benim neyime normal doğum
aramızda normal doğum yapanda yok ki gaz versin bir güzel

geçen yıl bursada özel bir hastanede doğum yapan bir arkadaşım vardı.nasıl takip olduysa bilyorum ama kız preeklemsi olmuş doktoru hiç farketmemiş,bir gece mide ağrısından hastanenin aciline gidiyor orda hemşireler tansiyonunu ölçüyor çok yüksek çıkıyor.o gece apar topar sezeryana aldılar.kızın bir gözünde görme problemi oldu halada devam ediyor.gebelikte çok kilo almıştı şişmişti biz fazla kilo alıyorsun dediğimizde kızıyordu.sonrasında bebekte birsürü sıkıntı çıktı karaciğeri problemli ilça kullnmak zorunda kaldılar.bence doktoruna güveniyorsan ilaçlarını düzenli kullan

Daha öncede mevzu olmuştu burda sırası gelmişken söylim dedim kızlar, çatı muayenesini neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz anlayamadım.. Doktor eliyle bakıyor sadece niye o kadar korktunuz bundan anlamadım, normalde smear alırken falan insanın canı daha çok acıyor niye takıldınız buna ya.. Korkutmayın birbirinizi.. Yaparsınız aslanlar gibi normal doğumda..

benimde hep düşüyo D

Ama düşmesi kötü değilki.. Normali zaten 9/6 ....falanmış gebelikte.. Benim hep 12/8 di doktor onun için taktı bana, üst sınırmış hamilelik için 12/8 ... Tansiyon düşük olurmuş hamileyken tabi sende bilirsin bunları ama..

bu kadr çok düşünürsen korkarsın boşver düşünme herşeyi akışına bırak gitsin

Bırakamıyorumm dünürrrrr tırsıyorummmmmmm

Zor muymuş çatı muayenesi :18::18::18:

Ay aynı aynııı
Aferin kızım bak normal istiyorsun falan bi konuşmalar :)))
şimdi soranlara atıp tutamıyorum zaten normal mi yapacaksın diyenlere boynumu büküp inşallah diyorum,
kocam benden önce atlıyor normal normal diye ona ne oluyosa

bu pazar bir mevlüde gittik orada da aynı muhabet oldu
ama kızlardan birisi gelip
tebrik ederim normal doğurucakmıssın helal olsun dedi durup dururken
evet ama dedim her normal doğuranın sonu sezeryan oluyormus ona güveniyorum ben dedim ahahaha
yavaaş yavaş eşiminde kulağını doldurmaya basladım böylece :)

slmmm saglık ocagına gıttım geldım bebısın kalbi 160 atyodu dr bıraz yuksek ama karnın gergın bebek sıkıstıgı ıcın olabılır dedı 5 te randevum var dr a gıdecemm eşimi beklıommm

aaaa sımır gıbıyse bısı yok cnm ya ben yaptırıstım bı kere o bana kolayy.. ne blm ark anlattıda anlattı gercı o sever abartmayıda bılmeynce ıste:)

benim kocamda sezeryan diye atlıyor.çok korkuyor ya doğum kanalında kalırsa çocuk diye zaten sende kondisyon yok diyor en iyisi sezeryan yapalım dedi

benımde ıste tek guvencem nasılsa bunlar benı sezeryan yapcaklarrr dıorum hatta esımı bıle kandırdım doguma gırme konusunda :)

Valla benimde arkadaşım doğum hemşiresi o da tam tersi iri bebekler daha güçlü oluyor daha çabuk doğuyor diyor.. Ben onun yalancısıyım..

Canım 12/8 bile hamilelikte yüksek bence.. Normal doğum için birşey diyemem bilmiyorum ama no olur ihmal etme, bebek içinde çok tehlikeli onun için ısrar ediyorum bebeğin başına gelenleri söyleyip seni korkutmak istemem ama doktorunun 16/8 i beklemesi bile saçma bence.. Bence konuş uzun uzun ve lütfen doktoruna güven, sezeryan diyorsa da ısrarcı olma bence, Allah korusun ya bir komplikasyon olsa ne yapçaksın vicdan yaparsın... Bu arada başka doktorlara da sor istersen ..

banamı dedin canım ya gözüm korktu valla :26:tamam ben 30 mayısda sezeryana yatıyorum:26::26:

Ay aynı aynı ..

Bi de millet normal doğum yapıcam diye aylarca yogaya gidiyor, yok özel masajlar yırtılma olmasın diye, nefes egzersizleri falan... ben popomu kaldırmadım löpçük gibi oturdum

çarşamba başka bi doktora gidicem ondada devamlı kalıcam inş artık onla karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…