anaaaaaaaaaaaam yesn onu merve annesii
burak da heyecanlandı tekmeledi senin kızı görünce
ayyyyyy sıkıldım niye kimse yok yaaaaaaaaa seviiiiiiiiiiii nerdesinnnnn??????:84: esraaaaaaaaaa hadi kontrolden gel artık bacımmmmmmmm merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiii :84::84:
bız geldıkkkkkkkkkkkk
oo gece nöbetçileri poyraz la sevi gelmişbende bi yandan bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum bi yandan sizinle konuşuyorum minnak minnak hepsi baya zamanımı alıcak
selam biz geldik kızlar birşey sorucam bu facebook ta nasıl görüşüyorsunuz.2011 haziran anneleri diye girdim ama orda konuşma falan yok nasıl oluyor.
çok zaman alıyor ama çok zevkliiiii. ağzım açık ütüledim benyıkanırken de oturup izledim bir süre
iki tane çıkıyor aratınca, grup yazana istek gönderiyorsun.
evet ya sorma asarken bittim kıyafetlerine koklaya koklaya astımbugün eşim çamaşırları toplıyım diye çıktı balkona görünce oy nası güzeller minik minik diyo toplattırmadım ben toplıycam elleme diye az öncede aradı bebeğimizi düşünüyodum kendi kendime gülümsediğimi farkettim gören deli sanacak diyo daha doğmadan bu kadar üzerlerine titriyosak doğunca nolacak merak ediyorum
..................................................................................................................................
bu arada kızlar bişy sorcam ne kadar kıyafet aldınız (bir buçuk makina çıktı) benim gözüme az göründüde kıyafetleri ilk 3 ay için biraz daha alsammı yoksa yetermi ? hoş ben yine dayanamam alırım
son 10 geceeeeee
2011 haziran anneleri diye yazıyorum di mi büyüteçi de tıkladım olmadı ne yapsam ki.aramayı yaptığın yerde büyüteç var ya ona basarsan diğeri de çıkar sanırım
evet ya şimdiden deliriyoruz:)) makineye atarken de asarken de öpüp koklamaktan işimi uzatmıştım epey:)) ben 3 makine yıkadım. ama koyuları ayırdım, onlar bir makinelik değildi. benim de daha alasım var da çok çabuk büyüyorlar ilk aylar abartırsak çoğunu hiç giyemeyecekler.
özledinizmi beniii
:80::80::80::80::80:
hoşgeldin, pazar günü annem geldi, giremedim,
kontrolünmü vardı esra??
başka ne değişiklikler var???
sevii gözünaydın, kavuştun anneciğine. daha rahatsındır artık...
son 10 geceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?