2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyy sıkıldım niye kimse yok yaaaaaaaaa seviiiiiiiiiiii nerdesinnnnn??????:84: esraaaaaaaaaa hadi kontrolden gel artık bacımmmmmmmm merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiii :84::84:

özledinizmi beniii
:80::80::80::80::80:

bız geldıkkkkkkkkkkkk

hoşgeldin, pazar günü annem geldi, giremedim,
kontrolünmü vardı esra??

başka ne değişiklikler var???

oo gece nöbetçileri poyraz la sevi gelmiş bende bi yandan bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum bi yandan sizinle konuşuyorum minnak minnak hepsi baya zamanımı alıcak

selam biz geldik kızlar birşey sorucam bu facebook ta nasıl görüşüyorsunuz.2011 haziran anneleri diye girdim ama orda konuşma falan yok nasıl oluyor.

çok zaman alıyor ama çok zevkliiiii. ağzım açık ütüledim ben yıkanırken de oturup izledim bir süre

evet ya sorma asarken bittim kıyafetlerine koklaya koklaya astım bugün eşim çamaşırları toplıyım diye çıktı balkona görünce oy nası güzeller minik minik diyo toplattırmadım ben toplıycam elleme diye az öncede aradı bebeğimizi düşünüyodum kendi kendime gülümsediğimi farkettim gören deli sanacak diyo daha doğmadan bu kadar üzerlerine titriyosak doğunca nolacak merak ediyorum
..................................................................................................................................

bu arada kızlar bişy sorcam ne kadar kıyafet aldınız (bir buçuk makina çıktı) benim gözüme az göründüde kıyafetleri ilk 3 ay için biraz daha alsammı yoksa yetermi ? hoş ben yine dayanamam alırım

evet ya şimdiden deliriyoruz:)) makineye atarken de asarken de öpüp koklamaktan işimi uzatmıştım epey:)) ben 3 makine yıkadım. ama koyuları ayırdım, onlar bir makinelik değildi. benim de daha alasım var da çok çabuk büyüyorlar ilk aylar abartırsak çoğunu hiç giyemeyecekler.

ben çok aldığımı sanıyodum her çıkışımda ellerim dolu poşetlerle dönüyodum çünkü, ama yıkayınca az geldi gözüme , bende 3 makine yıkadım ama penye battaniyeleri altaçması polar battaniyeleri bi makine koyular bir açıklar bir makine çıktı ama toplasan bi buçuk makinelik ancak kıyafet vardır benim gardrop dolusu kıyafetim varken bebeğiminkilerin az olması suçlu hissettirdi kendimi bi iki çıktıgımda daha alırım yeter sanırım dediğin gibi çabuk büyüyolar ama insan heves ediyo işte hele bebek kıyafetlerini görünce kendimi tutamıyorum ben

özledinizmi beniii
:80::80::80::80::80:

hoşgeldin, pazar günü annem geldi, giremedim,
kontrolünmü vardı esra??

başka ne değişiklikler var???

evet canım ben kılo almamısım bebıs 15 gunde 700 gr almıs 2700 geldı boyuda 49 cm ama sancım cıktı yıne dr da artık gelırse yapacak bıse yok dedı hazırlıklı ol dedı hazrlık yapyom bendee cantamızı hazırladım :26::26: sen nasılsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…