bana bugün dairede sordular bende çiçek alsa yeter dedim ama sonradan da şeytan aklıma girdi ne istesem bişi istesem mi diye düşünmeye başladım
İnsana moral olur lohusa lohusa iyi olur düşünürse...
evet kesinlikle..ama süpriz olursa moral olur sanırım
akşam üstü kontrolüm vardı.herşey normalmiş çok şükür haftaya tekrar gidicem.arkadaşım bugün doğum yapmış epidural sezeryan çok iyi geçmiş oldukçada rahattı.bebişi 3500 gr doğmuş.doktoru 4 bulur demiş ama 500 gr yanılma olmuş.eşide doğuma girmiş çok mutluydu.benide heyen bastı 3 hafta vardı aramızda
biz geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuzum 49 cm olmus ben hıc kılo almamısım 2700 geldiiiii 15 gunde 700 gr almıs bebikim ama sancılarım tetıklıyebılırmıs dr bu saatten sonrada dogum olursa yapacak bıse yok kendını hazırlıklı tut dedı :26: dogumuda epidural normal dogum olarak karar verdık
bana bugün dairede sordular bende çiçek alsa yeter dedim ama sonradan da şeytan aklıma girdi ne istesem bişi istesem mi diye düşünmeye başladım
kızlaarr kocanızdan doğum hediyesi isticek misiniz?
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??
iste isteben ne alacağını söylemedim ama doğum hediyesini almadan gelmezsin heralde dedim e alır artık bişyler heralde bu kadar söyledikten sonra
Kızlar ben tecrübeli bir anne olarak aldırdım bile doğum hediyemi
Kızlar ben tecrübeli bir anne olarak aldırdım bile doğum hediyemi
ben aldırırsam pahalıya patlar o yüzden kendisi seçsintek taştan aşağısı kurtarmaz olsa tükan senin derim sorarsa
Eee tecrübeli tabiadam başına ne geliceni gördü bikere ne aldı kız bizede fikir olsun
Tektaşı ilkinde almıştı zaten canım, bunda beştaş aldı, valla ben şunu al bunu al demedim ben beceremem gel senle alalım dedi , o düşünmüş zaten..
Ayy ne güzel güle güle tak uğur getirir inşKıskandım
Tektaşı ilkinde almıştı zaten canım, bunda beştaş aldı, valla ben şunu al bunu al demedim ben beceremem gel senle alalım dedi , o düşünmüş zaten..
naber kızlar :80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?