2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

akşam üstü kontrolüm vardı.herşey normalmiş çok şükür haftaya tekrar gidicem.arkadaşım bugün doğum yapmış epidural sezeryan çok iyi geçmiş oldukçada rahattı.bebişi 3500 gr doğmuş.doktoru 4 bulur demiş ama 500 gr yanılma olmuş.eşide doğuma girmiş çok mutluydu.benide heyen bastı 3 hafta vardı aramızda

Ne güzel kurtulmuş darısı başımıza

ahaaaaaa buldm seniii benim burakla aynılar kızzz

maşallah sübhanallah benim kızımaa yaaa holeyy holeyy holeyyyyyyyyy

bana bugün dairede sordular bende çiçek alsa yeter dedim ama sonradan da şeytan aklıma girdi ne istesem bişi istesem mi diye düşünmeye başladım

iste iste ben ne alacağını söylemedim ama doğum hediyesini almadan gelmezsin heralde dedim e alır artık bişyler heralde bu kadar söyledikten sonra

anam bana bi çiçek alsın yeter, hediyeden anlamaz benim ki yoksa kim istemez tek taş anacım

Son düzenleme:
Tektaşı ilkinde almıştı zaten canım, bunda beştaş aldı, valla ben şunu al bunu al demedim ben beceremem gel senle alalım dedi , o düşünmüş zaten..

kız seninki zaten düşünceliymiş , birazda kendisinde bitiyor iş adam düşünmedikten sonra ben söylesem nolur alır bişyler de bizim dünya kadar borç, taksit var o kadarını alamaz istesede bende beklemem zaten ya şaka yapıyorum bi gül alsın yanağımada bi öpücük kondursun yeter önemli olan yüzündeki o anki mutluluğu görebilmem, gülün hediyenin pek önemi olmaz sanırım o gün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…