iyidir şekerim sendn?
ben sabah bi uyanıyorum sanki gece hiç uyumamışım gibi halbuki sabaha kadar fosur fosur uyudumbende iyi ama gene çok uykum var noluyo bana anlamıyorum sanki dün gece uykusuz kalmışım gibi
kız seninki zaten düşünceliymiş , birazda kendisinde bitiyor iş adam düşünmedikten sonra ben söylesem noluralır bişyler de bizim dünya kadar borç, taksit var o kadarını alamaz istesede bende beklemem zaten ya şaka yapıyorum bi gül alsın yanağımada bi öpücük kondursun yeter önemli olan yüzündeki o anki mutluluğu görebilmem, gülün hediyenin pek önemi olmaz sanırım o gün ...
Neyse bende şimdi utandım ya bizbizeyiz diye yazdım ama ayıp mı oldu ne.. Hepimize bebeklerimiz uğur getirsin inşallah, taş maş önemli değil canım..
kız seninki zaten düşünceliymiş , birazda kendisinde bitiyor iş adam düşünmedikten sonra ben söylesem noluralır bişyler de bizim dünya kadar borç, taksit var o kadarını alamaz istesede bende beklemem zaten ya şaka yapıyorum bi gül alsın yanağımada bi öpücük kondursun yeter önemli olan yüzündeki o anki mutluluğu görebilmem, gülün hediyenin pek önemi olmaz sanırım o gün ...
bende iyi ama gene çok uykum var noluyo bana anlamıyorum sanki dün gece uykusuz kalmışım gibi
ya bizde öyleyiz ama bu ilk doğum kaç defa yaşanırki böyle günler yinede bekliyorumhediye gelmezse üzülürüm
kafamdakiler cep telefonu veya tamtur çok mu kötüyüm
iyi geceler hepinize:)
kafamdakiler cep telefonu veya tamtur çok mu kötüyüm
iyi geceler hepinize:)
Yok canım çok kötü değilsin de kafandakileri kocana da çıtlat derim..
çıtlatsam çıt yerine tak etkisi yaratır mı bilemedim..nese du bakalım sabah da bi yorumları alayım:)
maddi sorun yoksa isteyin tabi kızlar acımayınönemi olmasa bile almış olur işte fenamı isteyenin bir yüzü
bende cok merak ediyorum hediye faslini
ya tamturların fiyatına baktım 2500 tl den başlıyo. yazıktır o kadarını istemem zaten..gönül istiyo da..
ya tamturların fiyatına baktım 2500 tl den başlıyo. yazıktır o kadarını istemem zaten..gönül istiyo da..
Tamtur hem çok pahalı hem de çok kullanışsız zaten canım, büyüyüp, küçültemiyorsun, iş yaparken takamıyorsun, sabun giriyor her tarafına falan filan kimse önermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?