2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bizde öyleyiz ama bu ilk doğum kaç defa yaşanırki böyle günler yinede bekliyorumhediye gelmezse üzülürüm

Neyse bende şimdi utandım ya bizbizeyiz diye yazdım ama ayıp mı oldu ne.. Hepimize bebeklerimiz uğur getirsin inşallah, taş maş önemli değil canım..

Yok canım ne ayıbı.. hediyenin türü değil önemli olan.. insan eşinin kalbini bilir zaten almasa bi öpücük kondursa da yakamozun dediği gibi hiç farkı yok..

Tabi ki canım benim biz artık yaşlanıyoruz, o zamanlar yeni evliyken bizde de ne taksitler ne borçlar ödedik, olur hepsi, zaten hiçbir önemi yok cidden o düşünmese bende zorlamam, en güzel mutluluk sağlık sıhhat, sağlıklı bebekler.. Allah herkese daha iyisini versin..

bende iyi ama gene çok uykum var noluyo bana anlamıyorum sanki dün gece uykusuz kalmışım gibi

Ya sorma canım bende uykusuzluktan ölüyorum, sürekli uyukluyorum.. Haftalarımızda aynı demek ki normal..

ya bizde öyleyiz ama bu ilk doğum kaç defa yaşanırki böyle günler yinede bekliyorumhediye gelmezse üzülürüm

Ufakta olsa bişey alırlar canım en azından çiçek miçek gelir canım.. Siz kulaklarına su kaçırın ama bence .

ya tamturların fiyatına baktım 2500 tl den başlıyo. yazıktır o kadarını istemem zaten..gönül istiyo da..

Tamtur hem çok pahalı hem de çok kullanışsız zaten canım, büyüyüp, küçültemiyorsun, iş yaparken takamıyorsun, sabun giriyor her tarafına falan filan kimse önermiyor..

Tamtur hem çok pahalı hem de çok kullanışsız zaten canım, büyüyüp, küçültemiyorsun, iş yaparken takamıyorsun, sabun giriyor her tarafına falan filan kimse önermiyor..

dimi ya başka bişiler bulmak lazım:)

nese bu sefer kesin yatıyorum yoksa sabah hayalet gibi kalkıyorum

hepinize tatlı rüyalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…