- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ben çok aldığımı sanıyodum her çıkışımda ellerim dolu poşetlerle dönüyodum çünkü, ama yıkayınca az geldi gözüme , bende 3 makine yıkadım ama penye battaniyeleri altaçması polar battaniyeleri bi makine koyular bir açıklar bir makine çıktı ama toplasan bi buçuk makinelik ancak kıyafet vardır benim gardrop dolusu kıyafetim varken bebeğiminkilerin az olması suçlu hissettirdi kendimibi iki çıktıgımda daha alırım yeter sanırım dediğin gibi çabuk büyüyolar ama insan heves ediyo işte hele bebek kıyafetlerini görünce kendimi tutamıyorum ben
evet canım ben kılo almamısım bebıs 15 gunde 700 gr almıs 2700 geldı boyuda 49 cmama sancım cıktı yıne dr da artık gelırse yapacak bıse yok dedı hazırlıklı ol dedı hazrlık yapyom bendee cantamızı hazırladım :26::26: sen nasılsın kuzum
aminnn, benimki haziranın başında gelir...teşekkürler bi tanemm
darısıda senin başına artık...
sanırım oldu canım ya istek gönderdim .teşekkür ederim.
ayyy hadi yaaa
allah aşkına artık kendini yorma esra,
işinde...temizliğinde biteceği yok...
akşam öyle bi sancılandımki, hani sağlıktan önemli bişi yokmuş gerçekten...
istirahat ette bebeğin içinde rahatlasın içinde, kilosunu alsın, gününü tamamlasın,
lütfen artık iş yapma....
ayyy hadi yaaa
allah aşkına artık kendini yorma esra,
işinde...temizliğinde biteceği yok...
akşam öyle bi sancılandımki, hani sağlıktan önemli bişi yokmuş gerçekten...
istirahat ette bebeğin içinde rahatlasın içinde, kilosunu alsın, gününü tamamlasın,
lütfen artık iş yapma....
sanırım öyle olacak :) benimkide mağazada beraber alışveriş yaparken cimcimenin kıyafetleri bizimkinden pahalı diyodur bakalım bir doğsun seninkileri geçer onun kıyafetleri:) eşim gelip gidip söyleniyor şimdiden benden daha çok kıyafeti var diye
hanı nerde bu MERVE ay sancı gelıp gıdıo yaa
sanırım öyle olacak :) benimkide mağazada beraber alışveriş yaparken cimcimenin kıyafetleri bizimkinden pahalı diyodaha çok alırız zaten
senin kumsalda amma sabırsız kız erken davranmasa bari
hıc sormaaa bugun nst de allahım durmadan bastımmm dugmeye kadın guluyor asıstan bu ne yaramaz boyle dıyorr
aynen İrem de öyle , nstdeyken hemşire sporcumu olacak seninki durmadan tekme atıyor diyosürekli düğmeye basınca bebeğiniz çok hareketli galiba dedi hatta :) yeni nesil fena çıktı
haftada bır nst ye gırecem ısteedr dogarsa kuvözlık bır durumu yok ama nıye erken dogsun dedı valla kafam allah bulllak yapmıyorum bacım yaaa yarın kadın gelecktıı esım evde dıe gelemıcem carsamba yada persembe alcam artık :26:
ohh annene kavuşmuşun sevicim benim annem gelmesini erteledi daha 1 hafta 10gunden gelemez
bu arada görümcemler ve kayınvaldemler bendeydi yazık eşim yaptı tum hizmetiii kıyamam yaa
aminnn, benimki haziranın başında gelir...
rica ederim:))
evet evet bellı oluyor sesten zaten dımıı tekme atınca bır gürp dıye ses gelıo158 lere cıktı bugun kelebegımın kalbııı
evet :) tekme attıkça sesler değişiyodoğsalarda sevsek ya pamuk gibi oluyolar ilk doğduklarında
iş, miş umrumda değil artık walla...
herşey olduğu yere kadar...
erken doğurcaz temizlik diye diye..
aslında işinden değilde...kafa dağıtmak için yapıyo insan..
hadi yaa niye uzattıki :26:
çok rahatsızsın ama kuzum, zor idare ediyosun allah yardımcın olsun..
keske doguma kadar boyle gıtsem bır cıktım tartıya 750 gr almısım :)) 700 bebegınn ama cok sevindirik oldum
bişey kalmadı zaten doğuma 3 haftan kaldı fazla almazsın bence zaten 36 dan sonra günde 25 -30 gr alıyor artık bebekler, en hızlı kilo aldıkları dönem 32-36 arası çok fazla oynamaz kilon , ben ne kadar aldım acaba ya :44: fazla almamışımdır inşallah paso yiyorum ama dahaaz önce yarım ekmek arası bişyler götürdümdün bi ekmeğe yakın yedim danacık olacam iyice
vala yakamozz bende yedım bu aralar delı gıbı demekkı cocuga yaramıs ınsallah sende oyle olursun ben kendımı karpuz peynır ekmege verdım bu aralar bıseye taktımmı takıom bezelyeye takmıstım bır ara en son kustum sımdı karpuza sardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?