2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dur bakalım bir doğsun seninkileri geçer onun kıyafetleri:) eşim gelip gidip söyleniyor şimdiden benden daha çok kıyafeti var diye

ayyy hadi yaaa
allah aşkına artık kendini yorma esra,
işinde...temizliğinde biteceği yok...
akşam öyle bi sancılandımki, hani sağlıktan önemli bişi yokmuş gerçekten...
istirahat ette bebeğin içinde rahatlasın içinde, kilosunu alsın, gününü tamamlasın,
lütfen artık iş yapma....

haftada bır nst ye gırecem ıstee dr dogarsa kuvözlık bır durumu yok ama nıye erken dogsun dedı valla kafam allah bulllak yapmıyorum bacım yaaa yarın kadın gelecktıı esım evde dıe gelemıcem carsamba yada persembe alcam artık :26:

ohh annene kavuşmuşun sevicim benim annem gelmesini erteledi daha 1 hafta 10gunden gelemez

bu arada görümcemler ve kayınvaldemler bendeydi yazık eşim yaptı tum hizmetiii kıyamam yaa

dur bakalım bir doğsun seninkileri geçer onun kıyafetleri:) eşim gelip gidip söyleniyor şimdiden benden daha çok kıyafeti var diye
sanırım öyle olacak :) benimkide mağazada beraber alışveriş yaparken cimcimenin kıyafetleri bizimkinden pahalı diyo daha çok alırız zaten
hanı nerde bu MERVE ay sancı gelıp gıdıo yaa

senin kumsalda amma sabırsız kız erken davranmasa bari

sanırım öyle olacak :) benimkide mağazada beraber alışveriş yaparken cimcimenin kıyafetleri bizimkinden pahalı diyo daha çok alırız zaten

senin kumsalda amma sabırsız kız erken davranmasa bari

hıc sormaaa bugun nst de allahım durmadan bastımmm dugmeye dr asistanı kadın guluyor bu ne yaramaz boyle dıyorr

Son düzenleme:
hıc sormaaa bugun nst de allahım durmadan bastımmm dugmeye kadın guluyor asıstan bu ne yaramaz boyle dıyorr

aynen İrem de öyle , nstdeyken hemşire sporcumu olacak seninki durmadan tekme atıyor diyo sürekli düğmeye basınca bebeğiniz çok hareketli galiba dedi hatta :) yeni nesil fena çıktı

kızlar dun ykm den şort tişört takımlar aldım hemde vennice nin kaliteli çokda uyguna ykm deki cocuk indirimlerini takip edin derim 3 şort 1 tişörte 37 tl ödedik marka hemde

aynen İrem de öyle , nstdeyken hemşire sporcumu olacak seninki durmadan tekme atıyor diyo sürekli düğmeye basınca bebeğiniz çok hareketli galiba dedi hatta :) yeni nesil fena çıktı

evet evet bellı oluyor sesten zaten dımıı tekme atınca bır gürp dıye ses gelıo 158 lere cıktı bugun kelebegımın kalbııı

iş, miş umrumda değil artık walla...
herşey olduğu yere kadar...
erken doğurcaz temizlik diye diye..
aslında işinden değilde...kafa dağıtmak için yapıyo insan..

ohh annene kavuşmuşun sevicim benim annem gelmesini erteledi daha 1 hafta 10gunden gelemez

bu arada görümcemler ve kayınvaldemler bendeydi yazık eşim yaptı tum hizmetiii kıyamam yaa

hadi yaa niye uzattıki :26:
çok rahatsızsın ama kuzum, zor idare ediyosun allah yardımcın olsun..

aminnn, benimki haziranın başında gelir...

rica ederim:))

allah kavuştursun senide anneciğine bircecim...

kızlar sevi yatar bugün çarşıdaydık ve biraz yoruldum..
hepiniz kendinize iyi bakın, allaha emanetsiniz

dedemin miras işleri var mecburiyetten uzadı umarım erken biter bende çok bunaldım gerçekten yanlızlıktan

sanada iyi geceler iyi uykular

keske doguma kadar boyle gıtsem bır cıktım tartıya 750 gr almısım :)) 700 bebegınn ama cok sevindirik oldum

bişey kalmadı zaten doğuma 3 haftan kaldı fazla almazsın bence zaten 36 dan sonra günde 25 -30 gr alıyor artık bebekler, en hızlı kilo aldıkları dönem 32-36 arası çok fazla oynamaz kilon , ben ne kadar aldım acaba ya :44: fazla almamışımdır inşallah paso yiyorum ama dahaaz önce yarım ekmek arası bişyler götürdüm dün bi ekmeğe yakın yedim danacık olacam iyice

vala yakamozz bende yedım bu aralar delı gıbı demekkı cocuga yaramıs ınsallah sende oyle olursun ben kendımı karpuz peynır ekmege verdım bu aralar bıseye taktımmı takıom bezelyeye takmıstım bır ara en son kustum sımdı karpuza sardım

Son düzenleme:

inşallah yaramıştır benim kız narin olacak ama kilolu olmıycak gibi , çok istiyorum tombiş olsun ama bakalım karpuz çıktı mı ? görmedim hiç bende severim karpuzu , valla ben herşeyi yiyorum çocuğamı yarıyo banamı tartıya çıktıgımda görecez artık kızlar niye konuşmuyosunuz yaw sevi formunda değilsin bugün niye konuşuyon kız yine iş yaptında yorgunmusun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…