günaydın kızlar.
uykular bize haram oldu. izne çıktım hala uykusuzum yaaa.
günydın günydıııınnn... dün akşamdan beri hep bi taraflarım agrıdı durdu yaaaa....
günaydın kızlar.
fffffffffffmmmmmmmmmmggggggggg, çççççççiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeekkkkkkki ccccccchhhhhhhhaaaaaaannnnnnneeeeeeelllll
sabaha kadr debeleniyorum yaaa.... sabaha karşı 1 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum hemen telf. zili çalıyo....
sabah 5 dedimi bi kere çalar saat gibi kalkıyorum.bi de şu tuvalet meselesi..3-4 kere kalkıyorum ya(
off off..
bi de diş etlerim şişmiş bişi de yiyemiyorum
Fatma dün nerdeydin?
doktora mı gittin?
günaydııııııııııııııııııııııııııııınn.. gene uykuısuzum-- ve her yerim agrıooooo
günaydın tabi bu arada:)
günaydın kızlar.
37. haftayı da bitirdim. hadi bakalım hayırlısı.
kutlamadan olmaz tabi heeeyyyyy heeeeeeyyy
ahhh canım aynı durumdayız. sabaha kadar savaş veriyorum. uyumak ne mümkün.
eşimi de uyutmuyorum. sabaha karşı sızıyorum.
sabah işe uğurlamaya zor kalktım.
Günaydın kızlar, ya neden uyuyamıyorsunuz ki, bende 2 kez falan lavaboya kalkıyorum ama hemen sızıyorum sonrasında.. Valla nerdeyse deliksiz uyuyorum.. Bu arada kızlar ben bugün son kez kontrol muayenesine gitçem, oradan arkadaşlarla kahve iççem, ordan da ağda, manikür, pedikür temizlik illerim var... Bugün güzel bir gün olcak inşallah.. Sizden naber..
ben artık eşimle ayrı yatıyorum. yazık o da benimle beraber uykusuz kalıyo.üzülüyodum valla.2 gündür ayrı yatıyoruz napiim şunun şurasında en fazla 1 ay idare etcez:84::84::84:
Günaydın kızlar, ya neden uyuyamıyorsunuz ki, bende 2 kez falan lavaboya kalkıyorum ama hemen sızıyorum sonrasında.. Valla nerdeyse deliksiz uyuyorum.. Bu arada kızlar ben bugün son kez kontrol muayenesine gitçem, oradan arkadaşlarla kahve iççem, ordan da ağda, manikür, pedikür temizlik illerim var... Bugün güzel bir gün olcak inşallah.. Sizden naber..
kaç gün daha çalışcan cilekcilek??
benim bugünü saymazsam 5 günüm kaldı
ben korkuyorum tek başıma yatamam salonda veya başka odada falan...
sabaha kadr debeleniyorum yaaa.... sabaha karşı 1 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum hemen telf. zili çalıyo....
off daha 10 gunumuz varrr..kaç gün daha çalışcan cilekcilek??
benim bugünü saymazsam 5 günüm kaldı
oooohhhhh... süpermiş yaa. ya benim akrnım acıyo yaa çok geriliyorum birde kafasını dikiyor nefes alamıyorum dönerken bile karnım acıyo
ben korkuyorum tek başıma yatamam salonda veya başka odada falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?