2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fffffffffffmmmmmmmmmmggggggggg, çççççççiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeekkkkkkki ccccccchhhhhhhhaaaaaaannnnnnneeeeeeelllll

günydın günydıııınnn... dün akşamdan beri hep bi taraflarım agrıdı durdu yaaaa....

günaydın kızlar.
uykular bize haram oldu. izne çıktım hala uykusuzum yaaa.

sabah 5 dedimi bi kere çalar saat gibi kalkıyorum.bi de şu tuvalet meselesi..3-4 kere kalkıyorum ya(

off off..

bi de diş etlerim şişmiş bişi de yiyemiyorum

fffffffffffmmmmmmmmmmggggggggg, çççççççiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeekkkkkkki ccccccchhhhhhhhaaaaaaannnnnnneeeeeeelllll

sabaha kadr debeleniyorum yaaa.... sabaha karşı 1 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum hemen telf. zili çalıyo....

ahhh canım aynı durumdayız. sabaha kadar savaş veriyorum. uyumak ne mümkün.
eşimi de uyutmuyorum. sabaha karşı sızıyorum.

sabah işe uğurlamaya zor kalktım.

günaydııııııııııııııııııııııııııııınn.. gene uykuısuzum-- ve her yerim agrıooooo

Günaydınn canımmmmmmmmmmmmmmmm
ben de çoook zor kalktım yaaaaaaaaaa

günaydın tabi bu arada:)

günaydınnnnnnnn

günaydın kızlar.
uykular bize haram oldu. izne çıktım hala uykusuzum yaaa.

Günaydın fmg
ben de bekliyorum izne çıkiyim de uyuyim diye uyunmuyor mu

Günaydın kızlar, ya neden uyuyamıyorsunuz ki, bende 2 kez falan lavaboya kalkıyorum ama hemen sızıyorum sonrasında.. Valla nerdeyse deliksiz uyuyorum.. Bu arada kızlar ben bugün son kez kontrol muayenesine gitçem, oradan arkadaşlarla kahve iççem, ordan da ağda, manikür, pedikür temizlik illerim var... Bugün güzel bir gün olcak inşallah.. Sizden naber..

ahhh canım aynı durumdayız. sabaha kadar savaş veriyorum. uyumak ne mümkün.
eşimi de uyutmuyorum. sabaha karşı sızıyorum.

sabah işe uğurlamaya zor kalktım.

ben artık eşimle ayrı yatıyorum. yazık o da benimle beraber uykusuz kalıyo.üzülüyodum valla.2 gündür ayrı yatıyoruz napiim şunun şurasında en fazla 1 ay idare etcez:84::84::84:

oooohhhhh... süpermiş yaa. ya benim akrnım acıyo yaa çok geriliyorum birde kafasını dikiyor nefes alamıyorum dönerken bile karnım acıyo

ben artık eşimle ayrı yatıyorum. yazık o da benimle beraber uykusuz kalıyo.üzülüyodum valla.2 gündür ayrı yatıyoruz napiim şunun şurasında en fazla 1 ay idare etcez:84::84::84:

ben korkuyorum tek başıma yatamam salonda veya başka odada falan...

Ohhhh ne güzel bir gün gerçekten keyif keyif :)))

kaç gün daha çalışcan cilekcilek??

benim bugünü saymazsam 5 günüm kaldı

Benim 10 iş günüm kaldı canım
Biraz öne çeksem mi diye düşünmüyor değilim ama sabah zor kalkmaya başladım :)

sabaha kadr debeleniyorum yaaa.... sabaha karşı 1 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum hemen telf. zili çalıyo....

ya cnm sen nıye bu kadar uyuyamıyosunkiiii cok kıloda almadın hafıfsınnn..

ayyy cok heyecanlııı... aksma esıme dıorum kı c.tesı oykumada ugrarız:)
cvp suuu: ee sen tanısmısmıydınkııı
dedım ee artık tanısmıs kadar olduk her gun konuusyruz kk. da:)
guluyor:)

kaç gün daha çalışcan cilekcilek??

benim bugünü saymazsam 5 günüm kaldı
off daha 10 gunumuz varrr..

ya oykumlarr fmgler egeler bebıslerını kucagına almak ıcın gun sayıyor bızde daha ızne cıkmak ıcınn....

oooohhhhh... süpermiş yaa. ya benim akrnım acıyo yaa çok geriliyorum birde kafasını dikiyor nefes alamıyorum dönerken bile karnım acıyo

Nefes alamamk çok kötü benim ilk kızımda öyleydi nefes nefese kalıyordum bunda bebek ters olmasına rağmen nefes almakta zorlanma olmadı nedense.. Aslında kafa aşağıda olunca da bacaklar yukardan çok sıkıştırıyor.. Halbuki senin de boyun uzun neden o kadar rahatsız ediyor seni velet, çok dik kafalı olcak herhalde

ben korkuyorum tek başıma yatamam salonda veya başka odada falan...

Bende hiç sevmem yatağımdan başka yerde yatmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…