Bence de boşver vallahi her işte bir hayır vardır boşver sen, belki gelseler daha çok huzurun kaçıcak.. Ben ilk doğumda k.valdemden dolayı çok sıkıntı yaşamıştım, ama şimdi düşünüyorum iyi ki yokru yanımızda, görüşmüyorduk, yoksa daha kötü olurdu.. İnsan zaman geçtikçe sakin kafayla daha iyi düşünüyor, boşver artık senin bir ailen var, kocanı, oğlunu düşün sen.. Seinin için aile bunlar artık.. Bir zamandan sonra kendi ailen bile olsa onlar bile dış kapının dış mandalı oluyor..
ben sadece istediğim yalanda olsa bi kere sor yaa 9 ay geldi geçiyo hiç çocugun nasıl diye bir kere sormadı yaa.. öle yapıcam zaten.. benim için önemli hilmi ve oğlum ama .. işde böle amaaaaaaaaaaaan boşver gitsin yaaa
slm kızlar benım yıne sancım varbırazdan dr a gıdecez yıne
Canım tabi ki sürdürmüyorlar ben de daha önce oldum ameliyat ama, ben zaten onu anlamıyorum, bende gittim dün manikür pedikür falan yaptıdım ağda, kaş maş tamam da zaten insan ojeli girer mi ameliyata ya, insan bir boy abdesti alır .. Zaten ben sürdürmedim oje moje..
iş mi yaptın gene yoksa
kızlarrrr 29 hafgtalık hamileyimm bebeğimin atışları böle dışardan gözükürdü ama 2 gündür az atıooo böle eskisiyle alakası yok.. böle bi durum basına gelen varmı?? doktora gitsemmiki ??
yok canım ya ne işi hıc bıse yapmadım perdeyı makına yıkadı esım taktı buna işmi denır.. bırakmıyor yakamı artık dahada yogunlastı agır agır gelmeye basladı artık
selammmmmmmmmmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkk
üzülme canım haftan ilerledi iyice, olacak bunlar. doktor da doğsa küvöze gerek yok demiş, kocaman bebek artık o. olacakların önüne geçemezsin, sıkılıyor demek ki:)))
yok canım ya ne işi hıc bıse yapmadım perdeyı makına yıkadı esım taktı buna işmi denır.. bırakmıyor yakamı artık dahada yogunlastı agır agır gelmeye basladı artık
hos geldın bacım yazamadım valla k.bakma kendı canımla ugrasyom
hoşbulduk fatmacım, malesef benim bebeişim de dönmemiş, seninki de dönmemişti demi??hoşgeldin ezgim
nihayetttttttt biri gördü, sağol canım. niye sancılandın yine geçmiş olsun yaa.
bende p.tesi gittim dr a
günaydın fıstıkkk hoşgeldinngünaydın dunya guzellerı nasılsınızz
canım senn bebiş fazla beklemeyecek gibi gelmeye başladı bana, kilosu ne kadar şuan? sağlığı yerinde olsun da az daha dayan , kaç günün kaldı ki şurda,,, bak benimki de dönmüyo, kafasını kaldırıp duruyo midemin ordan, dönmediği için karnım aşağıya pek inmedi, mide yanmalarım bitmeyecek...bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktııhaftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?