2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğluş popoyu dikip duruyor yine, çok feci oluyor karnımın sağ tarafı, kaburgalarımın batmasından oturamıyorum. sıpa ya şekilden şekile sokuyor şimdiden beni:))

kızlarrrr 29 hafgtalık hamileyimm bebeğimin atışları böle dışardan gözükürdü ama 2 gündür az atıooo böle eskisiyle alakası yok.. böle bi durum basına gelen varmı?? doktora gitsemmiki ??

ben sadece istediğim yalanda olsa bi kere sor yaa 9 ay geldi geçiyo hiç çocugun nasıl diye bir kere sormadı yaa.. öle yapıcam zaten.. benim için önemli hilmi ve oğlum ama .. işde böle amaaaaaaaaaaaan boşver gitsin yaaa

Canım çok haklısın zaten ne desen haklısın da işte olmayınca da olmuyor, hep bir tarafın eksik kalıyor, bu durumda da öyle olcağa benziyor, artık kabul edip kendini üzme bence, bu tavır değişçeğe benzemiyor çünkü, sen üzüldüğünle kalıyorsun.. Sıkma canını..

Bu arada ben çıkıyorum kızlar evi toparlayayım bari, sabahtan beri oturuyorum, hepinizi çok öpüyorum, tekrar girerim herhalde vedalaşırım sizinle.. Şimdilik kendinize iyi bakın..

insan gider mi derken.....bu bakış açısıdır arkadaşım. sen sürmek istemezsen sürmezsin abdestini alır öyle girersin.ama tercihler kişiden kişiye değişir.zaten dikkat ettiysen kokoş annelere duyurulur demişim.ben kısmetse banyomu yapıcam duamı edicem ordan da ojemi sürüp bi bir şekilde doğumuma gidicektim.

eşim dostum daireden dostlarım gelicekokul arkadaşlarım olucak..doğum anında fotoğraflarım çekilecek.neden güzel ve bakımlı bir anne olmayım ki.

ayrıca doğacak olan oğlum şimdiden alışsın.onun her zaman çalışırken ojeli makyajlı bakımlı parfüm kokulu bir annesi olucak.

Son düzenleme:
kızlarrrr 29 hafgtalık hamileyimm bebeğimin atışları böle dışardan gözükürdü ama 2 gündür az atıooo böle eskisiyle alakası yok.. böle bi durum basına gelen varmı?? doktora gitsemmiki ??

bebek büyüdükçe yeri daraldığı için tekmeler azalıyor. her gün aynı hareketlilik olmuyor benim bebeğimde de. yine de için rahat etmeyecekse doktoruna bir sor.

yok canım ya ne işi hıc bıse yapmadım perdeyı makına yıkadı esım taktı buna işmi denır.. bırakmıyor yakamı artık dahada yogunlastı agır agır gelmeye basladı artık

üzülme canım haftan ilerledi iyice, olacak bunlar. doktor da doğsa küvöze gerek yok demiş, kocaman bebek artık o. olacakların önüne geçemezsin, sıkılıyor demek ki:)))

üzülme canım haftan ilerledi iyice, olacak bunlar. doktor da doğsa küvöze gerek yok demiş, kocaman bebek artık o. olacakların önüne geçemezsin, sıkılıyor demek ki:)))

ya bırce hastaneye gıdıp gelmekten bıktım artık yaaaaa durmadan tetıkliyor goğüslerım cok acıyor sut gelıyor budamı dogum habercısı anlamadım kı

yok canım ya ne işi hıc bıse yapmadım perdeyı makına yıkadı esım taktı buna işmi denır.. bırakmıyor yakamı artık dahada yogunlastı agır agır gelmeye basladı artık

allah Allah bi git bakalım dr a hayırlısı olsun canım....

hoşgeldin ezgim

nihayetttttttt biri gördü, sağol canım. niye sancılandın yine geçmiş olsun yaa.

bende p.tesi gittim dr a

bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktıı haftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır

günaydın dunya guzellerı nasılsınızz
günaydın fıstıkkk hoşgeldinn

bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktıı haftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır
canım senn bebiş fazla beklemeyecek gibi gelmeye başladı bana, kilosu ne kadar şuan? sağlığı yerinde olsun da az daha dayan , kaç günün kaldı ki şurda,,, bak benimki de dönmüyo, kafasını kaldırıp duruyo midemin ordan, dönmediği için karnım aşağıya pek inmedi, mide yanmalarım bitmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…