2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte pzartesı gıttım suan tam 36 haftalık oldum 2700 boyuda 49 cm dr gelmesı ıcın ugrasmayız ama gelırsede yapacak bıse yok dedı kendını hazırlıklı tut dedı

ezgımm bu ara bende felaket soylemesı ayıp ama catlarım soylemezsem g..z oluyoo neden anlamadıım sende oyle bısey varmıı

bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktıı haftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır

canım ya dıkkat et kendınee umarım zamanında gelır senınkı kac hafta ettı bı sıkıntısı yok dımı

işte pzartesı gıttım suan tam 36 haftalık oldum 2700 boyuda 49 cm dr gelmesı ıcın ugrasmayız ama gelırsede yapacak bıse yok dedı kendını hazırlıklı tut dedı

kız 3 kilo olcak nerdeyse, bende 49 cm doğmuşum :) sen kendi psikolojini gününde gelecek diye alıştırmaya çalış... gelirse de ne mutlu sana şekerimmmm, kucağında sevimli bi fıstık yatmaya çalış bol bol

36 haftamdayım canım hos geldınnn

zaten bır 10 gun daha kalsın baska bıse ıstemıyorum onun ıcın bol bol yemek yıyorumm pztesi gıttıgımde ben hıc kılo almamısın masallah hep bebege yaramıs 800 gr almısım 700 gr ını bebek almıs

yok canım geçen hafta gittiğimde dönük değildi hissediyorumda dönmedi galiba daha. dr sana bişey dedimi
ben dönmediğini hissediyorum hep, kafasını kaldırıyo görüyorum resmen, p.tesi de baktık dönmemişti, bu zamandan sonra zor dedi dr um, senin için sezeryan kesin artık bebek makat gelişi dedi.

ezgımm bu ara bende felaket soylemesı ayıp ama catlarım soylemezsem g..z oluyoo neden anlamadıım sende oyle bısey varmıı
kabızlık var mı canım, o olduğu zaman çok oluyo gaz. bende de oluyo arada bir. dün kuru kayısı aldım. sabah aç karnına 3 kayısı, 1 bardak ılık su içtim, faydası oluyomuş...

hayırlısı ne ise o olsun canım sıkma kendini herşey olacagına varır

canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba

sıkma kuzum canını, anne olacaksın sen, inan bunlar aklına bile gelmeyecek oğluşunu kucağına alınca
bi de arkasından kız yaparsınız kocaman bi aile olursunuzzz ne güzel :)

hayırlısı ne ise o olsun canım sıkma kendini herşey olacagına varır

öyle canım hayırlısı dedım zaten hazırladım herbişeyımı yaaa su annemde bır gelseydı sanırım kardesımın okulundan ızın vereceklermıs mudur ve mudur tyardımcısı tanıdık ama yazılılar bıtmemıs daha bılmıyuorum artık nasıl yapacaklar

yaa öle mi dedi valla bende 36. haftayı bekliyorum o zamanda dönmezse döneceğini sanmıyorum oda bi arkadaşımın 36da döndüde sonra dıogumu başlamıştı ordan teselli ediyorum osmaniyeye gidiyim birde ordaki dr ne dicek bakalım. ben p.tesi rapor vs almaya gidsince görünürüm anca dra

sıkma kuzum canını, anne olacaksın sen, inan bunlar aklına bile gelmeyecek oğluşunu kucağına alınca
bi de arkasından kız yaparsınız kocaman bi aile olursunuzzz ne güzel :)

:d inşallah canım inş. imkanım olursa ben yapmayı düşünüyorum zaten ya 3 tane 4 tane falan valla

merhaba kızlarrr:92::92::92:

bebek canım sancıların varmış canım inşallah biraz daha durur kuzun ama durmazsada bak doktor demiş kuveze gerek yok diye canını sıkma tamam mı daha çok etkilenir bebiş

fatma sende cuma izne ayrılıyomuşun hiç girmezmisin bidaha nete habersiz bırakma bizi

öykumunde son 2 gunu ne heyecan vardır ondaaa :96::96:

giremem canım p.tesi günü rapor işleri ile ugraşıım burda heyet raporu ile alabiliyorum birde uçğa binebilir diye rapor nalıcam yorar beni hilmi ye veririm evrakalrı oda müdürlüğe teslim eder. salı günüde valizimi falan hazırlarım ortalıgı toplarım. derken çarşamba günüde yola koyulurum bir daha uzun süre giremeyebilirim yani...

kız benim etrafımda bi sürü 2500 doğan bebek var, gayet sağlıklıklılar... herşey olacağına varırr, sen canını sıkma

aynen öyle dedi canım, hatta sezeryan kaydımı falan aldı, makat geliş diye notlarını aldı... hayırlısı olsun yaa, gerçi benim kız kardeşim de normal doğum tarihinden 15 gün önce dönmüş sancıyla, erken doğurdu annem 15 gün onu da...

dogrudur cnım... bakalım bi gidelim osmaniyeye orda ne dicekler

hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli bebişini kucağına al da önemli deil nasıl olsa haberimiz olur

gunaydın kızzlarr
bugun aslında 6:30 da kalktım kasıklarımda ınce ınce bır agrı sankı reglımın ılk gunu gıbı sımdı yok agrı ama 3 saat surdu bıraz tedırgın oldum ama normaldır sanırım (
sızde ne var ne yok??
bebkpoyraz gecmıs olsun cnm
fatmaa ozleyecegız senı yaa demırbas gıbı oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…