günaydın fıstıkkk hoşgeldinn
canım senn bebiş fazla beklemeyecek gibi gelmeye başladı bana, kilosu ne kadar şuan? sağlığı yerinde olsun da az daha dayan , kaç günün kaldı ki şurda,,, bak benimki de dönmüyo, kafasını kaldırıp duruyo midemin ordan, dönmediği için karnım aşağıya pek inmedi, mide yanmalarım bitmeyecek...
hoşbulduk fatmacım, malesef benim bebeişim de dönmemiş, seninki de dönmemişti demi??
günaydın fıstıkkk hoşgeldinn
canım senn bebiş fazla beklemeyecek gibi gelmeye başladı bana, kilosu ne kadar şuan? sağlığı yerinde olsun da az daha dayan , kaç günün kaldı ki şurda,,, bak benimki de dönmüyo, kafasını kaldırıp duruyo midemin ordan, dönmediği için karnım aşağıya pek inmedi, mide yanmalarım bitmeyecek...
bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktııhaftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır
işte pzartesı gıttım suan tam 36 haftalık oldum 2700 boyuda 49 cm dr gelmesı ıcın ugrasmayız ama gelırsede yapacak bıse yok dedı kendını hazırlıklı tut dedı
ezgımm bu ara bende felaket soylemesı ayıp ama catlarım soylemezsem g..z oluyoo neden anlamadıım sende oyle bısey varmıı
canım ya dıkkat et kendınee umarım zamanında gelır senınkı kac hafta ettı bı sıkıntısı yok dımı
kız 3 kilo olcak nerdeyse, bende 49 cm doğmuşum :) sen kendi psikolojini gününde gelecek diye alıştırmaya çalış... gelirse de ne mutlu sana şekerimmmm, kucağında sevimli bi fıstıkyatmaya çalış bol bol
ben dönmediğini hissediyorum hep, kafasını kaldırıyo görüyorum resmen, p.tesi de baktık dönmemişti, bu zamandan sonra zor dedi dr um, senin için sezeryan kesin artık bebek makat gelişi dedi.yok canım geçen hafta gittiğimde dönük değildi hissediyorumda dönmedi galiba daha. dr sana bişey dedimi
kabızlık var mı canım, o olduğu zaman çok oluyo gaz. bende de oluyo arada bir. dün kuru kayısı aldım. sabah aç karnına 3 kayısı, 1 bardak ılık su içtim, faydası oluyomuş...ezgımm bu ara bende felaket soylemesı ayıp ama catlarım soylemezsem g..z oluyoo neden anlamadıım sende oyle bısey varmıı
zaten bır 10 gun daha kalsın baska bıse ıstemıyorum onun ıcın bol bol yemek yıyorumm pztesi gıttıgımde ben hıc kılo almamısın masallah hep bebege yaramıs 800 gr almısım 700 gr ını bebek almıs
canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba
hayırlısı ne ise o olsun canım sıkma kendini herşey olacagına varır
ben dönmediğini hissediyorum hep, kafasını kaldırıyo görüyorum resmen, p.tesi de baktık dönmemişti, bu zamandan sonra zor dedi dr um, senin için sezeryan kesin artık bebek makat gelişi dedi.
kabızlık var mı canım, o olduğu zaman çok oluyo gaz. bende de oluyo arada bir. dün kuru kayısı aldım. sabah aç karnına 3 kayısı, 1 bardak ılık su içtim, faydası oluyomuş...
sıkma kuzum canını, anne olacaksın sen, inan bunlar aklına bile gelmeyecek oğluşunu kucağına alınca
bi de arkasından kız yaparsınız kocaman bi aile olursunuzzz ne güzel :)
merhaba kızlarrr:92::92::92:
bebek canım sancıların varmış canım inşallah biraz daha durur kuzun ama durmazsada bak doktor demiş kuveze gerek yok diye canını sıkma tamam mı daha çok etkilenir bebiş
fatma sende cuma izne ayrılıyomuşun hiç girmezmisin bidaha nete habersiz bırakma bizi
öykumunde son 2 gunu ne heyecan vardır ondaaa :96::96:
kız benim etrafımda bi sürü 2500 doğan bebek var, gayet sağlıklıklılar... herşey olacağına varırr, sen canını sıkmazaten bır 10 gun daha kalsın baska bıse ıstemıyorum onun ıcın bol bol yemek yıyorumm pztesi gıttıgımde ben hıc kılo almamısın masallah hep bebege yaramıs 800 gr almısım 700 gr ını bebek almıs
aynen öyle dedi canım, hatta sezeryan kaydımı falan aldı, makat geliş diye notlarını aldı... hayırlısı olsun yaa, gerçi benim kız kardeşim de normal doğum tarihinden 15 gün önce dönmüş sancıyla, erken doğurdu annem 15 gün onu da...yaa öle mi dedivalla bende 36. haftayı bekliyorum o zamanda dönmezse döneceğini sanmıyorum oda bi arkadaşımın 36da döndüde sonra dıogumu başlamıştı ordan teselli ediyorum osmaniyeye gidiyim birde ordaki dr ne dicek bakalım. ben p.tesi rapor vs almaya gidsince görünürüm anca dra
kız benim etrafımda bi sürü 2500 doğan bebek var, gayet sağlıklıklılar... herşey olacağına varırr, sen canını sıkma
aynen öyle dedi canım, hatta sezeryan kaydımı falan aldı, makat geliş diye notlarını aldı... hayırlısı olsun yaa, gerçi benim kız kardeşim de normal doğum tarihinden 15 gün önce dönmüş sancıyla, erken doğurdu annem 15 gün onu da...
giremem canım p.tesi günü rapor işleri ile ugraşıım burda heyet raporu ile alabiliyorum birde uçğa binebilir diye rapor nalıcam yorar beni hilmi ye veririm evrakalrı oda müdürlüğe teslim eder. salı günüde valizimi falan hazırlarım ortalıgı toplarım. derken çarşamba günüde yola koyulurum bir daha uzun süre giremeyebilirim yani...
hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli bebişini kucağına al da önemli deil nasıl olsa haberimiz olur
dogrudur cnım... bakalım bi gidelim osmaniyeye orda ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?