gunaydın kızzlarr
bugun aslında 6:30 da kalktım kasıklarımda ınce ınce bır agrı sankı reglımın ılk gunu gıbı sımdı yok agrı ama 3 saat surdu bıraz tedırgın oldum ama normaldır sanırım(
sızde ne var ne yok??
bebkpoyraz gecmıs olsun cnm
fatmaa ozleyecegız senı yaa demırbas gıbı oldun..
kızlar bişe sorcam benim tam göbek deliğimin alt tarafı böle kırmızı kırmızı oldu ve acıyo catlak gibi deil sanki hani pantolonun fermuarrı iz cıkarır ya öle çatlakmı acaba bu ne bebişimin kafasının durduğu yer tam
kızlar bişe sorcam benim tam göbek deliğimin alt tarafı böle kırmızı kırmızı oldu ve acıyo catlak gibi deil sanki hani pantolonun fermuarrı iz cıkarır ya öle çatlakmı acaba bu ne bebişimin kafasının durduğu yer tam
gunaydın kızzlarr
bugun aslında 6:30 da kalktım kasıklarımda ınce ınce bır agrı sankı reglımın ılk gunu gıbı sımdı yok agrı ama 3 saat surdu bıraz tedırgın oldum ama normaldır sanırım(
sızde ne var ne yok??
Bebkpoyraz gecmıs olsun cnm
fatmaa ozleyecegız senı yaa demırbas gıbı oldun..
işte tam aynı nokta ben hatta salak gıbı pantalon ız yapmöıstır dedım ama catlakmıs((
hadi yaa ora çok kötü bir yer çatlak ozaman ama başka yerde yok peki bazen kaşıntı ve acı veriyomu çok azda olsa
acı yok ama kasıntı oluyor..
Çatlakların kaşıntısına ve acısına dayanamıyorum. Günde 5-6 kere Lansinoh ve badem yağı kullanıyorum ikisi de hiç rahatlatmıyor. Sizler ne kullanıyorsunuz? Bu kaşıntıları ve acıları azaltacak bir çözüm var mı? 36+5 teyiz. Büyüdükçe taşımak zorlaşıyor bir an önce doğum yapmak istiyorum. Allah herkese kolaylık versin ve şükürler olsun.
Arkadaşlar karın çatlakları çok kaşıntı yapıyor ve acıyor. Bunun için doktora danışan var mı? Sizler ne kullanıyorsunuz? Lansinohla badem yağı rahatlatmadı beni.
bende p.tesi gıttım yıne nst ye baglandım yıne sancı cıktııhaftada bır geleceksın artık dedı haftasınıda beklıyemıom yıne var sancımm hem dahada agır
kızlar kimse yok mu konuşcak? dün de aynısı oldu yazıyorum bi cvp verin en azından :)
slm kızlar serum yazdı bıktım hastaneden dedım evde baglanacak gunde 1 taneee sancı için 3 tane sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?