2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişe sorcam benim tam göbek deliğimin alt tarafı böle kırmızı kırmızı oldu ve acıyo catlak gibi deil sanki hani pantolonun fermuarrı iz cıkarır ya öle çatlakmı acaba bu ne bebişimin kafasının durduğu yer tam

o banada oluyo canım normaldir yaaa....

bende sizleri özlicem canım yaaaa

çatlak olabilir

işte tam aynı nokta ben hatta salak gıbı pantalon ız yapmöıstır dedım ama catlakmıs((

bende de adet ağrısı sürekli var.doktorum hiç takmıyo.ben abartıyorum sanırım.

Arkadaşlar karın çatlakları çok kaşıntı yapıyor ve acıyor. Bunun için doktora danışan var mı? Sizler ne kullanıyorsunuz? Lansinohla badem yağı rahatlatmadı beni.

Arkadaşlar karın çatlakları çok kaşıntı yapıyor ve acıyor. Bunun için doktora danışan var mı? Sizler ne kullanıyorsunuz? Lansinohla badem yağı rahatlatmadı beni.

mustela, lıerac ve roc kullandım bırı bıttıgınde dıgerını aldım ama mustela hem surumu daha kolay oldu hem yapıskanlık hıssı yaratmadı sımdı bıttı gene alacagım

geçmiş ola canım çatlaklar sarmış :) hepimizde aynısı oldu napalım bebişler sğolsn... kaşırken de acır benimki acıyo...

merhaba kızlar ben geldim ne var yok herşey yolunda dimi ?

kızlar kimse yok mu konuşcak? dün de aynısı oldu yazıyorum bi cvp verin en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…