uzulme canım yaa nasıl oluyor bu sancı keskın bı sekılde mı?
evde yapılack iş bitmez ki canım , nankör bu işler birini yapıyosun diğeri başlıyor :)ben burdayım cnm bugun annemdeyıom ama aklım hep evde yapılacak ısler var onları duzeltsem hazır olurum ıyıce..
canım dünürüm olsun sancılarını dindirecekse kullanacksın senin için daha iyi olur inşallah, üzülme...slm kızlar serum yazdı bıktım hastaneden dedım evde baglanacak gunde 1 taneee sancı için 3 tane sımdılık
kaç haftalıksın ki..
geçmiş ola canım çatlaklar sarmış :) hepimizde aynısı oldu napalım bebişler sğolsn... kaşırken de acır benimki acıyo...
merhaba kızlar ben geldim ne var yok herşey yolunda dimi ?
mrb cnmm..yolunda sayılır bende dun kontrole gttim 34+1 de 2100 gr geldi kızm 45 cm de boyu..normalde 2 200 olması gerekıomus 100 gr eksik cıktı ama dr acaip abarttı bu durumu anlamadım yani bide hiç umursamazdı bole seyleri..mınyon tipli bebegın dedi..ama ben bu sefer takmadım yani gecen cok uzulmustum 100 gr sonucta eksik hiç bişi yok benceher hafta takıbe alcakmıs eger bole giderse sezeryanla alcakmıs bebegi..bende sezeryan istemıodum normal istıodum ama bakalım nolcak..
slm kızlar serum yazdı bıktım hastaneden dedım evde baglanacak gunde 1 taneee sancı için 3 tane sımdılık
önceden adet sancısı gıbı gelırdı sımdı geldıgı zaman nefesımı kesıyor sankıı her yerım tutuluyor gıbı kasıyosun kendını ıstesende ıstemesende kasıyosun oda daha beter agrı yapıyor sımdı gırereken belım dahada agrıyor
önceden adet sancısı gıbı gelırdı sımdı geldıgı zaman nefesımı kesıyor sankıı her yerım tutuluyor gıbı kasıyosun kendını ıstesende ıstemesende kasıyosun oda daha beter agrı yapıyor sımdı gırereken belım dahada agrıyor
benim bildiğim iri bebekleri sezaryenle alıyorlar... ayrıca 100 gramın pek bi önemi yok kaldı ki birebir net çıkmıyor ultrason ölçümleri... kafana takma normal istiyorsan normalde ısrar et...
gecmıs olsun canım yaa yat dınlen artık yapacak bı sey yok..
bazen dıyorum kı hanı tefal tavaların uzerınde kırmızı nokta var o belırgınlesınce tava ısınmıs oluyor yaa keske hamılelerınde oyle bı ız falan olsada bılsek gunumuzu boyle beklemek hareketlerını takıp etmek cok zor
hepımıze vakıtlı ve hayırlı dogumlar..
haftaya renkli dopllerle bakılcak kan az mı gidıo die..benm aklıma da bu gelmişti bakalım ne cıkcak..kan az gidıosa alcaklar sanırım hani anne karnında aldıgınn daha fazlasını dısarda alır daha ii beslenır die heralde...baska doktora da gidicem zaten..yok cnm takmadım bu sefer 1 hafta geride cıktı sonucta bu da normal doktorlarda bi tuhaf yahhuu
evde yapılack iş bitmez ki canım , nankör bu işler birini yapıyosun diğeri başlıyor :)
canım dünürüm olsun sancılarını dindirecekse kullanacksın senin için daha iyi olur inşallah, üzülme...
35 haftamın içindeyim de sen kaç haftalıksın
tamam hayatım bitmiş seninki ya allahın izniylee.. suan dogum sancın olsa 2 hafta tutarlar zaten serumla filan korkmaaa yaniben ogünlere gelsem allahtan başka ne isterim 29 olduk
kan neden gitmez? tansiyonla alakalı olabilir kaç çıkıyor ölçtürdüğünde..?
saol cnmm tşk ederımm sanada gecmıs olsuninş faydasını gorrusun az kaldı azcık daha sabredelim
zaten kasıgıktan basladı benım belıme vuruyor sımdı canımbel ağrısı benim bildiğim erkek bebek annelerinde olur şekerm, kız bebeklerde kasıklardan girermiş ağrılar sen gönlünü ferah tut inşallah serumla durdurulabildiği yere kadr durdurulur... ayrıca doktorun doğsa da küvezlik işi yok demiş daha ne üzülüyorsun, erken gelirse de hoşgelir bebişin :) üzülme Allah'n dediği olur...
gecmıs olsun canım yaa yat dınlen artık yapacak bı sey yok..
bazen dıyorum kı hanı tefal tavaların uzerınde kırmızı nokta var o belırgınlesınce tava ısınmıs oluyor yaa keske hamılelerınde oyle bı ız falan olsada bılsek gunumuzu boyle beklemek hareketlerını takıp etmek cok zor
hepımıze vakıtlı ve hayırlı dogumlar..
saol cnmm tşk ederımm sanada gecmıs olsun
zaten kasıgıktan basladı benım belıme vuruyor sımdı canım
ne guzel olurdu hıc sormaa
durur inşallah canım sıkma canını dediğim gibi doğsa da küvezlik bi işi yok maşallah bebek gibi bebek çıkartırsın
canım sancısı olan ben değilim bebekpoyraz arkdaşımız :) bende diyoum niye haftamı soruyor
bebekpoyraz yani esra 37.haftasının içinde...
insallah canımm vall aglıyorum sınırımden daha yatagım acık ya ben bu gurbetın varyaa neyseyarın da kadın gelecek bılmıyorum nasıl olacak ben yataken o iş yapacak anlasılan
insallah canımm vall aglıyorum sınırımden daha yatagım acık ya ben bu gurbetın varyaa neyseyarın da kadın gelecek bılmıyorum nasıl olacak ben yataken o iş yapacak anlasılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?