2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uzulme canım yaa nasıl oluyor bu sancı keskın bı sekılde mı?

önceden adet sancısı gıbı gelırdı sımdı geldıgı zaman nefesımı kesıyor sankıı her yerım tutuluyor gıbı kasıyosun kendını ıstesende ıstemesende kasıyosun oda daha beter agrı yapıyor sımdı gırereken belım dahada agrıyor

Son düzenleme:
ben burdayım cnm bugun annemdeyıom ama aklım hep evde yapılacak ısler var onları duzeltsem hazır olurum ıyıce..
evde yapılack iş bitmez ki canım , nankör bu işler birini yapıyosun diğeri başlıyor :)
slm kızlar serum yazdı bıktım hastaneden dedım evde baglanacak gunde 1 taneee sancı için 3 tane sımdılık
canım dünürüm olsun sancılarını dindirecekse kullanacksın senin için daha iyi olur inşallah, üzülme...
kaç haftalıksın ki..

35 haftamın içindeyim de sen kaç haftalıksın

geçmiş ola canım çatlaklar sarmış :) hepimizde aynısı oldu napalım bebişler sğolsn... kaşırken de acır benimki acıyo...

merhaba kızlar ben geldim ne var yok herşey yolunda dimi ?

mrb cnmm..yolunda sayılır bende dun kontrole gttim 34+1 de 2100 gr geldi kızm 45 cm de boyu..normalde 2 200 olması gerekıomus 100 gr eksik cıktı ama dr acaip abarttı bu durumu anlamadım yani bide hiç umursamazdı bole seyleri..mınyon tipli bebegın dedi..ama ben bu sefer takmadım yani gecen cok uzulmustum 100 gr sonucta eksik hiç bişi yok bence her hafta takıbe alcakmıs eger bole giderse sezeryanla alcakmıs bebegi..bende sezeryan istemıodum normal istıodum ama bakalım nolcak..

benim bildiğim iri bebekleri sezaryenle alıyorlar... ayrıca 100 gramın pek bi önemi yok kaldı ki birebir net çıkmıyor ultrason ölçümleri... kafana takma normal istiyorsan normalde ısrar et...

bel ağrısı benim bildiğim erkek bebek annelerinde olur şekerm, kız bebeklerde kasıklardan girermiş ağrılar sen gönlünü ferah tut inşallah serumla durdurulabildiği yere kadr durdurulur... ayrıca doktorun doğsa da küvezlik işi yok demiş daha ne üzülüyorsun, erken gelirse de hoşgelir bebişin :) üzülme Allah'n dediği olur...

gecmıs olsun canım yaa yat dınlen artık yapacak bı sey yok..
bazen dıyorum kı hanı tefal tavaların uzerınde kırmızı nokta var o belırgınlesınce tava ısınmıs oluyor yaa keske hamılelerınde oyle bı ız falan olsada bılsek gunumuzu boyle beklemek hareketlerını takıp etmek cok zor
hepımıze vakıtlı ve hayırlı dogumlar..

benim bildiğim iri bebekleri sezaryenle alıyorlar... ayrıca 100 gramın pek bi önemi yok kaldı ki birebir net çıkmıyor ultrason ölçümleri... kafana takma normal istiyorsan normalde ısrar et...

haftaya renkli dopllerle bakılcak kan az mı gidıo die..benm aklıma da bu gelmişti bakalım ne cıkcak..kan az gidıosa alcaklar sanırım hani anne karnında aldıgınn daha fazlasını dısarda alır daha ii beslenır die heralde...baska doktora da gidicem zaten..yok cnm takmadım bu sefer 1 hafta geride cıktı sonucta bu da normal doktorlarda bi tuhaf yahhuu

çok güzel benzetme oldu hakkaten yaaaaaaaa

kan neden gitmez? tansiyonla alakalı olabilir kaç çıkıyor ölçtürdüğünde..?

tamam hayatım bitmiş seninki ya allahın izniylee.. suan dogum sancın olsa 2 hafta tutarlar zaten serumla filan korkmaaa yani ben ogünlere gelsem allahtan başka ne isterim 29 olduk

tamam hayatım bitmiş seninki ya allahın izniylee.. suan dogum sancın olsa 2 hafta tutarlar zaten serumla filan korkmaaa yani ben ogünlere gelsem allahtan başka ne isterim 29 olduk

canım sancısı olan ben değilim bebekpoyraz arkdaşımız :) bende diyoum niye haftamı soruyor

bebekpoyraz yani esra 37.haftasının içinde...

kan neden gitmez? tansiyonla alakalı olabilir kaç çıkıyor ölçtürdüğünde..?

tansiyonum hep normal cıkıo..bilmıorum ki insan okadar cok sey sormaktan bazi seyleri sormayı unutuo aklıma ewe gelınce gelıo :)) ama bole sorunlar yasayanları bildıgım içn aklıma gelmşti benmde..netten baqkıyım smdi bi

inş faydasını gorrusun az kaldı azcık daha sabredelim
saol cnmm tşk ederımm sanada gecmıs olsun
zaten kasıgıktan basladı benım belıme vuruyor sımdı canım

ne guzel olurdu hıc sormaa

saol cnmm tşk ederımm sanada gecmıs olsun

zaten kasıgıktan basladı benım belıme vuruyor sımdı canım

ne guzel olurdu hıc sormaa

durur inşallah canım sıkma canını dediğim gibi doğsa da küvezlik bi işi yok maşallah bebek gibi bebek çıkartırsın

kızlar dogum hikayelerine bakarken gordum nisan annelernden bi arkadasın oglusu 40+1 de 5000 gr 60 cm dogmus..masallahh allah nazarardan korusun..5 kilo doganı duydumda boyu 60 cm olanı ilk kez duydum..masallalhh

durur inşallah canım sıkma canını dediğim gibi doğsa da küvezlik bi işi yok maşallah bebek gibi bebek çıkartırsın

insallah canımm vall aglıyorum sınırımden daha yatagım acık ya ben bu gurbetın varyaa neyse yarın da kadın gelecek bılmıyorum nasıl olacak ben yataken o iş yapacak anlasılan

Son düzenleme:
insallah canımm vall aglıyorum sınırımden daha yatagım acık ya ben bu gurbetın varyaa neyse yarın da kadın gelecek bılmıyorum nasıl olacak ben yataken o iş yapacak anlasılan

ya yat yapsn kadın amma abarttın esra ya dövücem bak şimdi ağlamana luzum yok ayrıca , doğarsa da küvezlik bi işi yok demiş doktor erken doğum yapanlar napsın ya? şükret biraz gelirse de hoşgelir... bu kadar kafanı yorma bak ne gzel 37. haftandasın... gelişimini tamamlamış bi bebeği var... bırak yapsın kadın temizliği boşver!

sende mi gurbettesn cnm ayy cok ii anlıorum seni walla cok zoorrrinsan bole zamanda ailesini istıoa arıo ama yok işte sen uzme ama kendini bebegini de uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…