2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahahahahaha ozaman o dogursunnn : ben olsam beklemem

tamam canım hadi ben kactım gelıyomus kocam serum baglancak

kızlar dogum hikayelerine bakarken gordum nisan annelernden bi arkadasın oglusu 40+1 de 5000 gr 60 cm dogmus..masallahh allah nazarardan korusun..5 kilo doganı duydumda boyu 60 cm olanı ilk kez duydum..masallalhh

hey maşallah 60 cm mi anammmmmmmmmm

sende mi gurbettesn cnm ayy cok ii anlıorum seni walla cok zoorrrinsan bole zamanda ailesini istıoa arıo ama yok işte sen uzme ama kendini bebegini de uzme

bıde kardesım okjuyor okulların ne zaman kapanacagı belli bıle degılmıs ızın alıp gelmeye calısacaklar eger olmazzsa be yandımm bır sekılde kardesımı bırakıp gelsin annemde ne yapım yaaa

poyrazcim 36 37. haftadasin bebeginin riskli durumu yok ki allaha emanet ama dogsa erken dogum olmuyor sonucta

bıde kardesım okjuyor okulların ne zaman kapanacagı belli bıle degılmıs ızın alıp gelmeye calısacaklar eger olmazzsa be yandımm bır sekılde kardesımı bırakıp gelsin annemde ne yapım yaaa

benm annemde gelemıo calişttıgı içn kayınwalidem gelicek neseki o yardımcı olur bana hazırann basında gelcekti ama benmde erken olursa atlar gelir hemen inş

poyrazcim 36 37. haftadasin bebeginin riskli durumu yok ki allaha emanet ama dogsa erken dogum olmuyor sonucta

dr da oyle soyledıı ama ne bılım ya bana daha erkenmıs gıbı gelıyor :18:

o kadar rahat soyledıkı adam esımde dıyorkı bıse olsa bu kadar rahat davranabılırmı dr dıyor ama gel bana sor

benm annemde gelemıo calişttıgı içn kayınwalidem gelicek neseki o yardımcı olur bana hazırann basında gelcekti ama benmde erken olursa atlar gelir hemen inş

ne guzel kayınvalıdeler var ya benımkı olsa bana yardımı bırak ben kendıne hızmet etmesem bu halımde hemen esimi fişşikler 12 haftalık gebeydım kanamam oldu dr yatacan dedı olmazsa hasteneye yatıracam dedı bır caydanlık davası soktular neymıs ben caydanlıgı kaldırmamısım ya ben canımla ugrasyorum mılletın dedıdıgı konu ettıgı seylere bak bıde hastaneye yatacagımı bıle bıle

Son düzenleme:

o kadar rahat soyledıkı adam esımde dıyorkı bıse olsa bu kadar rahat davranabılırmı dr dıyor ama gel bana sor

yahu ben 36. hafta olmayi bekliorummmmmmm
doktorum 36 ya kadar sabredon baska bisi istemiyotum diyip istirat verdi
gecen haftalarda sikintilarim olmustu cunku
neyse de
diyecegim su ki
erken diye bebegin icin endiselenme 36. hafta itibari ile cigerleri dahil olmak uzere tum gelisimini tamamlarmis
herseyden evvel allah a emanet sen icini rahat tut

yahu ben 36. hafta olmayi bekliorummmmmmm
doktorum 36 ya kadar sabredon baska bisi istemiyotum diyip istirat verdi
gecen haftalarda sikintilarim olmustu cunku
neyse de
diyecegim su ki
erken diye bebegin icin endiselenme 36. hafta itibari ile cigerleri dahil olmak uzere tum gelisimini tamamlarmis
herseyden evvel allah a emanet sen icini rahat tut

ay saol canımmm içimi rahatlattın valla

yuh artık yaa ne anlayıssız aman hiç takma boswer eşinde senn yannda olduktan sonra salla gtsn..kıskanıolar onlar ogullarını ondan bole yapıolar..cok sukur benm kayınwalidem ole deil arkadas gibiyiz biz senn en rahat en stressz olman gereken zamanda yapmamları lazım seyleri yapıolar ya pes..sen hiç takma kafana bebegini dusun

yaniii valla rahatlasinnn :)))
bende 3 vakte kadar rahatlicam sonrasi allah kerim :)))

ama buradan takip ettigim kadariyla biliyorum ki sen acaip isler yaptin evinde ve hala ev isi dusunuyorsun
yat dinlen ve birak bebegin istedigi zaman gelsin

evetsürekli iş yapan halı cam silen biri olarak tatlı bebeğin iyi dayandı yine

kızlar dogum hikayelerine bakarken gordum nisan annelernden bi arkadasın oglusu 40+1 de 5000 gr 60 cm dogmus..masallahh allah nazarardan korusun..5 kilo doganı duydumda boyu 60 cm olanı ilk kez duydum..masallalhh

mehmet okur da 63 cm dğmuş, bu da geleceğin basketçisi demek ki:)) direkt 6 ay kıyafetleri giymeye başlamıştır:))

Selam Herkeze ben geldim .) gene ağrılarla .s

Dün Dayanamadım gene hastaneye gittim hemen ultrasona NST Girdim Sancım oldunu gördüler ama oğluşum makat duruyor çok az da açılmam varmış Dok. dayanamadığımı söyledim ağrılarını kesemeyiz bu ağrılar doğum sancısına dönücek dedi Pazartesiden beri ağrım var dayanması çok zor ama dayanmaya çalışıyorum

Birde birşey sorucam Açılma olduğunda yürüyüş yapılsa açılma artarmı ?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…