ahahahahaha ozaman o dogursunnn: ben olsam beklemem
ya yat yapsn kadın amma abarttın esra ya dövücem bak şimdi ağlamana luzum yok ayrıca , doğarsa da küvezlik bi işi yok demiş doktor erken doğum yapanlar napsın ya? şükret biraz gelirse de hoşgelir... bu kadar kafanı yorma bak ne gzel 37. haftandasın... gelişimini tamamlamış bi bebeği var... bırak yapsın kadın temizliği boşver!
kızlar dogum hikayelerine bakarken gordum nisan annelernden bi arkadasın oglusu 40+1 de 5000 gr 60 cm dogmus..masallahh allah nazarardan korusun..5 kilo doganı duydumda boyu 60 cm olanı ilk kez duydum..masallalhh
sende mi gurbettesn cnm ayy cok ii anlıorum seni walla cok zoorrrinsan bole zamanda ailesini istıoa arıo ama yok işte sen uzme ama kendini bebegini de uzme
tamam canım hadi ben kactım gelıyomus kocam serum baglancak
kızlar dogum hikayelerine bakarken gordum nisan annelernden bi arkadasın oglusu 40+1 de 5000 gr 60 cm dogmus..masallahh allah nazarardan korusun..5 kilo doganı duydumda boyu 60 cm olanı ilk kez duydum..masallalhh
önceden adet sancısı gıbı gelırdı sımdı geldıgı zaman nefesımı kesıyor sankıı her yerım tutuluyor gıbı kasıyosun kendını ıstesende ıstemesende kasıyosun oda daha beter agrı yapıyor sımdı gırereken belım dahada agrıyor
bıde kardesım okjuyor okulların ne zaman kapanacagı belli bıle degılmıs ızın alıp gelmeye calısacaklar eger olmazzsa be yandımm bır sekılde kardesımı bırakıp gelsin annemde ne yapım yaaa
poyrazcim 36 37. haftadasin bebeginin riskli durumu yok ki allaha emanet ama dogsa erken dogum olmuyor sonucta
dr da oyle soyledıı ama ne bılım ya bana daha erkenmıs gıbı gelıyor :18:
o kadar rahat soyledıkı adam esımde dıyorkı bıse olsa bu kadar rahat davranabılırmı dr dıyor ama gel bana sor[/QU
eeee heralde cnmmmm delimisinnn .. benim doktorum hic bişey yokken sezeryan olcam ya ben 37 3 den sonra alırızzz 39 kadar sen karar ver dediii :)) hic korkmaaa cnm benimmmmmm hayırlı olsun.. sen atlatmısın
benm annemde gelemıo calişttıgı içn kayınwalidem gelicek neseki o yardımcı olur bana hazırann basında gelcekti ama benmde erken olursa atlar gelir hemen inş
o kadar rahat soyledıkı adam esımde dıyorkı bıse olsa bu kadar rahat davranabılırmı dr dıyor ama gel bana sor
o kadar rahat soyledıkı adam esımde dıyorkı bıse olsa bu kadar rahat davranabılırmı dr dıyor ama gel bana sor
yahu ben 36. hafta olmayi bekliorummmmmmm
doktorum 36 ya kadar sabredon baska bisi istemiyotum diyip istirat verdi
gecen haftalarda sikintilarim olmustu cunku
neyse de
diyecegim su ki
erken diye bebegin icin endiselenme 36. hafta itibari ile cigerleri dahil olmak uzere tum gelisimini tamamlarmis
herseyden evvel allah a emanet sen icini rahat tut
ne guzel kayınvalıdeler var ya benımkı olsa bana yardımı bırak ben kendıne hızmet etmesem bu halımde hemen esimi fişşikler 12 haftalık gebeydım kanamam oldu dr yatacan dedı olmazsa hasteneye yatıracam dedı bır caydanlık davası soktular neymıs ben caydanlıgı kaldırmamısım ya ben canımla ugrasyorum mılletın dedıdıgı konu ettıgı seylere bak bıde hastaneye yatacagımı bıle bıle
ay saol canımmm içimi rahatlattın valla
yaniii valla rahatlasinnn :)))
bende 3 vakte kadar rahatlicam sonrasi allah kerim :)))
ama buradan takip ettigim kadariyla biliyorum ki sen acaip isler yaptin evinde ve hala ev isi dusunuyorsun
yat dinlen ve birak bebegin istedigi zaman gelsin
mehmet okur da 63 cm dğmuş, bu da geleceğin basketçisi demek ki:)) direkt 6 ay kıyafetleri giymeye başlamıştır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?