2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eee bebişin makat geliyorsa sezeryan demiyor mu dr un:26:

anne karnında döndürdüklerini bende duymuştum ama sezeryan yapıyolr bu durumlarda.

internette gördüm böle bişey ama bastırıyo ittiriyo falan bi acaipti.. çocuga bişey olur diye korkarım yaaa... dönemzse sezeryan oluveririm bende ne olacakki

Karın üstünde ultrasonda bebeğin duruşuna bakıyorlar elleriyle yavaş yavaş döndürüyorlarmış bilmiyorum bende ama bu ağrılar çok dayanılmaz oldu

ya çocuk ne biliyim ayağıyla poposuyla dogum kanalına girerse nasıl çevirecekler ki:26:

Selam teyzeler biz geldik ...
Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda kilomuzda 2,530 gr olmuş çok sevindim doktor 10 gün önce bana demişti ki 2,500 gr ancak doğar bu bebek küçük olacak ama şimdiden geçtik 2,500 gr mı çok sevindim ...
Ama hala makat geliş malesef ki dönmedi daha

kimse yokmuuuuuuuuuuuu
foto yüklemeye uğraşıyodum canım

aman da amannn ne güzel, darısı bize inş. p.tesi günü 2328 gr çıktı bizim prenses de :) ama daha 4 haftamız var... seninki ne kadarlık. fatmayla benim bebikte ters bu arada...

kızımın en yeni fotoları teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $ezgim(34+6).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $ezgim (34+4).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34

oyy maşallah kuzucugaa.. ya senin haftanı hep unutuyorum. benimle aynıydın sanki..makat gelişle bişey dedimi peki

oyoyoy şuna yumuk yumuk maş.

oyy maşallah kuzucugaa.. ya senin haftanı hep unutuyorum. benimle aynıydın sanki..makat gelişle bişey dedimi peki

35+5 haftalığım canım 2 gün öndeeyiz sizden aynı yani

sağol canım
hala ters

makat gelişle ilgili ben dedim ki doktora ben sezeryan istemiyorum dedi ki benimde seninde yapacağımız bişey yok 38.haftaya kadar bekleyeceğiz ondan sonra alınması lazım ...dönmezse ....
Dedim peki normal sancı gelene kadar beklesekte ozaman yapsanız sonuçta erkenden olmamış olur dedi ki o yola ters bir şekilde girerse öyle doğurtmak zorunda kalabiliriz yani riskli
kimileride diyor ki 40. haftada dönüyor ya kafam karışıyor walla doktora güvenmekten başka çaremizde yok aslında

32. haftada devlet hastanes,ndeki dr da bana dedi 38. haftaya kadr bekliyoruz dedi dönmezse sezeryan dedi. canım eger o şekilde dogum kanalına girerse dışarda bi müdahale edemzler yani o şekilde dogurmak zorundasın ki riskli hem snin için daha zor ve baş en son çıktıgında sıkışma boyun kısmından var yani. bence riske atma derim.

aynen kız dolgun yanaklı demekki.. maş. nazarlardan saklasın Rabbim

içim gidiyo şu resimlerine baktıkça var ya amin canım cümlemizinkini...
ben bi sağlık ocağına gideyim, tansiyon kilo bakacaklarmışşş, son kontrolüm sağlık ocağındaki bu arada yuppiiiiii görüşürüzzzzzzz

evet canım merak ettiğimde buydu benim işte doktora o yüzden sordum ..
Riske tabikide atamam zaten ...
Ya ben düşünüyorumda eğer dönmezse bundada bir hayır vardır değilmi ?
Sonuçta Allah istemezse yaprak düşmez boşuna denmiyor yani
Dönerse daha iyi benim için ama dönmeyeceksede bundada vardır bir hayır ki böyle oldu derim 10 gün öncedende kavuşurum oğluma kilosunuda toparladı 2 haftaya kadar yinede alacaktır biraz inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…