evet canım merak ettiğimde buydu benim işte doktora o yüzden sordum ..
Riske tabikide atamam zaten ...
Ya ben düşünüyorumda eğer dönmezse bundada bir hayır vardır değilmi ?
Sonuçta Allah istemezse yaprak düşmez boşuna denmiyor yani
Dönerse daha iyi benim için ama dönmeyeceksede bundada vardır bir hayır ki böyle oldu derim 10 gün öncedende kavuşurum oğluma kilosunuda toparladı 2 haftaya kadar yinede alacaktır biraz inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında
foto yüklemeye uğraşıyodum canım
aman da amannn ne güzel, darısı bize inş. p.tesi günü 2328 gr çıktı bizim prenses de :) ama daha 4 haftamız var... seninki ne kadarlık. fatmayla benim bebikte ters bu arada...
kızımın en yeni fotoları teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
tabi canım öle şölede düşünebilirsin dönmüş olsa bile 36. haftada veya 38. haftada falanda gelebilir yani ne zamn gelecekleri belli değilki herşeyin hayırlısı...
Doğru canım bizim bir akrabanın 32+4 günlük doğdu çocuğu 2,300 gr dı hemde
suyu da gitmiş doktor demiş iltihapta var normal olmaz sezeryan olmuş..
Bana da dedi ki çantanı falan hazırla ne olur ne olmaz bende hazırladım işte bebeğinde kendiminde eşyalarını doldurdum çantaya bekliyoruz
sende hazırladınmı canım ?
aman da amannn ne güzel, darısı bize inş. p.tesi günü 2328 gr çıktı bizim prenses de :) ama daha 4 haftamız var... seninki ne kadarlık. fatmayla benim bebikte ters bu arada...
masallah kuzumaaaa ya
serumu yıyıp geldımmm offf bır gecseydı su zamanlar valla varya kendım içinde adak adadım
masallah kuzumaaaa ya
serumu yıyıp geldımmm offf bır gecseydı su zamanlar valla varya kendım içinde adak adadım
geçicek bugunler şekerim bozma moralni
bişi yok söylenmeeeee....
kız oyle bıseykı gulermısın aglarmısın resmen baskı yapıyor cıkacam der gıbı yaa
bebek baskı yaptıkca rahmımın acıldıgını hıssedıyorum yasonra kasıklarıma agrı vuryor baslıyor sancı ıste bırgun ben dogurdum geldım dersem hıc sasırmayın
birgün zaten doguracan canım :
dogru ben kafayı yedım sankıbana hala daha varmıs gıbı gelıyor ıstee
olur böle vakalr bebekoff wc gidicem üşeniyorum
senmı benmi gunde 214545462121354 gıdıyorum sanırımm
evd eolsam hemen giderdim işyerindeyim yaaaa..
eşim dıyorkı gece cok fazla kalktıgım için esra senın içinde motormu var canım dıyor yok kumsal var dıyorum ıstemıyorsan gıtmıyelım ama gece bogulursan karısmam dıyorum
ne zaman gıdıyon osmanıyeye bacım
ben geceleri çok kalkmıyorum kalkarsam 1 defa falan bebiş inmediğinden herhalde daha aşagıya
25 mayısda.......
neyse barı az kalmıs bacım hadi gozun aydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?