2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım öle şölede düşünebilirsin dönmüş olsa bile 36. haftada veya 38. haftada falanda gelebilir yani ne zamn gelecekleri belli değilki herşeyin hayırlısı...

anamm maşallah kızzzzzz ne tatlı o oyle tam ısırılmalık yanakları varrrr

tabi canım öle şölede düşünebilirsin dönmüş olsa bile 36. haftada veya 38. haftada falanda gelebilir yani ne zamn gelecekleri belli değilki herşeyin hayırlısı...

Doğru canım bizim bir akrabanın 32+4 günlük doğdu çocuğu 2,300 gr dı hemde
suyu da gitmiş doktor demiş iltihapta var normal olmaz sezeryan olmuş..
Bana da dedi ki çantanı falan hazırla ne olur ne olmaz bende hazırladım işte bebeğinde kendiminde eşyalarını doldurdum çantaya bekliyoruz
sende hazırladınmı canım ?

hazırladım canım 2 hafta falan oluyo

amin canım

35+5 haftalık canım

oy yerim ben seni ya maaşallah çok tatlı

Son düzenleme:

masallah kuzumaaaa ya

serumu yıyıp geldımmm offf bır gecseydı su zamanlar valla varya kendım içinde adak adadım

birgün zaten doguracan canım :

eşim dıyorkı gece cok fazla kalktıgım için esra senın içinde motormu var canım dıyor yok kumsal var dıyorum ıstemıyorsan gıtmıyelım ama gece bogulursan karısmam dıyorum

eşim dıyorkı gece cok fazla kalktıgım için esra senın içinde motormu var canım dıyor yok kumsal var dıyorum ıstemıyorsan gıtmıyelım ama gece bogulursan karısmam dıyorum

ben geceleri çok kalkmıyorum kalkarsam 1 defa falan bebiş inmediğinden herhalde daha aşagıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…