olur böle vakalr bebekoff wc gidicem üşeniyorum
uyus karııı
slm kızlar nasılsınız?????
bebekpoyraz geçmiş olsun cnm inşallah serum biraz dindirir ağrılarını...ama bebişin erkenden annesini koklamak istiyorsa engel olma..artık bütün organları oluştu.35. hafta itibariyle akciğerleri de tam anlamıyla işlevini kazandı... sen kendine dikkat et..doğumu hızlandırıcı hareketler yapma.. düz bi şekilde yat..biraz daha kalır bebişin o zamn..
Öyküm hayırlı doğumlar diliyorum cnm...Sağ salim sağlıklı bi şekilde al bebişini kucağına inşallah...
Kızlar size bi sorum olacak..Bu bebek çantanıza biberon emzik koydunuz demi? Peki onlar kutusunda şuan..Napcaz böylemi koyuyoruz, yoksa steril ederek mi? Nasıl o kadar gün steril kalacak ki??
:44:
oğlumu hıçkırık tuttu deliriyor şuan içerde hiç sevmiyor hıçkırmayı
oğlumu hıçkırık tuttu deliriyor şuan içerde hiç sevmiyor hıçkırmayı
Kızlar size bi sorum olacak..Bu bebek çantanıza biberon emzik koydunuz demi? Peki onlar kutusunda şuan..Napcaz böylemi koyuyoruz, yoksa steril ederek mi? Nasıl o kadar gün steril kalacak ki??
:44:
debelenip duruyo aktif oluyor hıçkırığı geçene kadar bi o yana bi bu yana gidiyor karnım hiç sevmiyor canımı yakıyorbenimkine de çok tutuyor hıçkırık.. ne yapıyor kız hıçkırınca
sen o kadr tatlı yersen çocuk tabi hıçkırır
ben emzik biberon koymayı bırak almadım bilealmayı da düşünmüyorum canım.
:44: EEe bana diyolarki bebiş emmezse senden sağıp sütünü biberonla veriyolarmış??? Nolcak ki o zamn??
:44: EEe bana diyolarki bebiş emmezse senden sağıp sütünü biberonla veriyolarmış??? Nolcak ki o zamn??
zorla emzirmeye çalışacaksın ilk anda tabi bebiş alamayacak senin sütün gelmeyecek çocugun onuemmesi lazım bebeiş hemen emmedi diye agzına dayarsan biberonu biberona alışır bu daha kolay diyee.
Evet haklısın aslında..Zaten biberona alışırda kolay gelirse bi daha zor emmesi demi..Neyse ben yanımda götüreyim de..İnşallah lazım olmaz..
ugraş canım hemen biberon dayama agzına bide sütün gelmeyebilir ama bebişin genede esin o gelmesini sağlayacaktır hemde bebişini emmesi gelişir ...
bence de çağır anneni gelsnsezzzz saol cnmm tşk ederım bıraz ıyı geldı zaten serumm bakalım ne zaman kadar dayanacak annem dıokı anneanesını beklesın bebişim dıyor.. ıyı dedım sen gelme gelme sonra beklesın de delı karı dedim
anam beni görende 5. çocugunu doguruyo herhal der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?