Emirmirza erken gelmek istıyor hastanedyz küvezimizi hazırlandı ama nidilatla serumlar erteliyorlar
asuman böle yazmış face :26::26::26::26:
ne küvezi kız onun bebeğinin kilosu iyi değil miydi?
sezzzz saol cnmm tşk ederım bıraz ıyı geldı zaten serumm bakalım ne zaman kadar dayanacak annem dıokı anneanesını beklesın bebişim dıyor.. ıyı dedım sen gelme gelme sonra beklesın de delı karı dedim
ne biliyim kız face böle yazmış.. kaç haftalıktı ki dur bi bakayım
Emirmirza erken gelmek istıyor hastanedyz küvezimizi hazırlandı ama nidilatla serumlar erteliyorlar
asuman böle yazmış face :26::26::26::26:
ne biliyim kız face böle yazmış.. kaç haftalıktı ki dur bi bakayım
kız asuman dogurcakmıymıs
yaa haline şükret serumlarla erteliyorlarmış
kız asuman dogurcakmıymıs
arkadaşlar merhaba,
uzun süredir yazamadım, izne ayrıldım nihayet dün itibariyle:) 37. haftayı bekleyemedim, biraz dinleneyim dedim. sizler nasılsınız? yeni gelişmeler var mı?
insan gider mi derken.....bu bakış açısıdır arkadaşım. sen sürmek istemezsen sürmezsin abdestini alır öyle girersin.ama tercihler kişiden kişiye değişir.zaten dikkat ettiysen kokoş annelere duyurulur demişim.ben kısmetse banyomu yapıcam duamı edicem ordan da ojemi sürüp bi bir şekilde doğumuma gidicektim.
eşim dostum daireden dostlarım gelicekokul arkadaşlarım olucak..doğum anında fotoğraflarım çekilecek.neden güzel ve bakımlı bir anne olmayım ki.
ayrıca doğacak olan oğlum şimdiden alışsın.onun her zaman çalışırken ojeli makyajlı bakımlı parfüm kokulu bir annesi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?