2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anneannesi ne zamn gelcek ki? cnm benim o ne zamn doğmak istiyosa doğsun..sen olabildiğince yat dinlen o da olmuyosa doğsun bebişin..hem ne güzel koklaya koklaya öpersin onu, merak etme bi zararı olmaz artık doğmasının..canını sıkma..

aklıma gelmişken dün sağlık ocağına gitmiştim ebe son haftalarda bebek kalp atımları aniden düşebiliyor bebeğin hareketlerine daha çok dikkat et 10 günde bir gel kalp atımlarına bakalım dedi.doktorum haftada 1 çağıyor dedim o zaman gerek yok demişti.bundan sonra sürekli sol tarafına yatmamı istedi.tansiyonunada çok dikkat et dede.ölçtüğünde normal çıktı plesanta eskimesine neden oluyormuş yüksek tansiyon.

devlet bahcelının püskevit vıdeosunu ızledınızmıı allahım bu mılletımız ne fena yaa adam demısse demıs yanı ne varr ve derkende bızım adanada osmanıye bısküviye püskevit derler demiş

arkadaşlar merhaba,
uzun süredir yazamadım, izne ayrıldım nihayet dün itibariyle:) 37. haftayı bekleyemedim, biraz dinleneyim dedim. sizler nasılsınız? yeni gelişmeler var mı?

Canım bende yazrken zaten kimseyi kırmak istemediğim için bu benim tercihim tabi ki dedim, daha önce de sezeryan olduğum için insan ameliyata girme sırasında çok kötü oluyor, aklına kötü şeyler geliyor o an aklına bakım makım gelmiyor demek istedim.. Yoksa bende çok ibadet edebilen bir insan değilim, kokoşluktan bahsetmişsin kokoşum diyemem ama yeterince bakımlıyımdır, makyajsız fönsüz çıkmam genelde dışarı, zaten farkındaysan bende daha önce de yazdım gittim bakım yaptırdım diye, manikür pediküre kadar yaptırdım, aynı şeyi bende düşündüm tabi ki fotoğraf falan çekilirken bakımlı olmayı bande istiyorum hatta ameliyattan sonra da fön çektirmek istiyorum ama işte hayırlısıyla ameliyattan çıkayım ondan sonra.. Yoksa isteyen istediğini yapar yanlış anlamana üzüldüm.. Sadece benim fikrim yani bunlar arkadaşım, birde tecrübe ettim onun için yazdım.. Yoksa bizde paspal değiliz yani...

nasılsınız kızlar ben geldim gene doktordaydım cuma gene gidicem offf kurtulamadım doktorlardan ya ÖYKÜM sen nasılsın bacım ya senle aynı gündeyiz ama sen öbür gün doğum yapacaksın bakalım ben napıcam galiba sezeryan oluyorum bu doktorda bunu düşünüyo teslimiyet ve tevekkül etmem gerektiini anladım artık

ya ben kimseye bi laf demiyorum ama benim tamamen kişisel görüşüm tercihim şuki sonuçta doğum ölüm kapısı demişler büyükler ben ölürken makyajla ojeyle ölmek istemem yani o anda canınla uğraşıyosun yakın tanıdıklarımda doğuma giderken makyajlı gittiler ama inanın o anda rimeller bi akmışki güzel olayım derken daha kötü bi görüntü olmuş hem doğum yapmak günahlarından arınmaktır derler ben annemden büyüklermden böyle gördüm tabi yine söylüyorum herkesin tercihine saygı duyarım öykümün ne demek istediini anladım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…