2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu arada oğluna da nasıl istersen öyle alıştır tabi bu kimseyi ilgilendirmez, biz burda birbirimizin tarzına alışık olduğumuz için alınganlık olmuyor diye rahat rahat yazıyoruz ama senin kırılmana üzüldüm ben de insan ojeli gider mi derken kendi fikr,mi belirtmek için yazdım, kimsenin alıncağını düşünmedim.. Sonraki mesajları okuduysan zaten kimse yanlış anlamasın bu benin kişisel düşüncem de dedim.. Yoksa kimsenin ibadetini abdestini falan sorgulamak haddime değil... Sevgiyle kal canım..

Canım seninde yakındır bu gidişle eğer sezeryan olcaksan zaten benim normal sezeryan tarihim ayın 30'uydu. Bu doktorda mı aynı şeyi söyledi sana..Herkes senin sezeryan olmanı istiyor baksana..

Bunlar tabiki kişisel tercihler canım, ben yanlış anlaşıldım sanırım, genelde alışmışım burda rahat rahat yazmaya, sağolsun herkeste yaşça büyüğüz birde tecrübeliyiz diye idare ediyor ya alışkanlık işte lafın nereye gitçeğini düşünememişiz herhalde..

hayırlısı olsun hoşgeldin...

hayırlı olsun iznin tadını çıkar

teşekkür ederim kızlar... televizyonda da hiçbir şey yok çok sıkıcı
volveroncum hayırlısı olsun canm, ben de dün konuştum doğumu doktorla, epidural normal istediğimi söyledim, zaten bebek büyük değil şu an uygun gözüküyor dedi normal doğum ama hayırlısı tabi, onlar işin uzmanı, sezaryen derse itiraz edecek bilgimiz yok
öyküm, sana da şimdiden hayırlı doğumlar dilerim çok az kalmış ne heyecanlı:) bu arada istanbul'da bazı hastanelerde doğumdan sonra fön çekiyorlarmış, ne güzel dedim, doğumdan sonra saçlarımın cadı gibi olacağını düşünüyorum da

Sağol canım benim bende hazırlandım zaten, temizlikler tamam, şu meşhur siyah gecelik sabahlıklarımı da hazırladım hayırlısıyla, şekerler, kapı süsleri hazır, benim doğum yapçağım hastanede de çekiyorlar fön, fönü de doğumdan sonra çektiririz inşallah hayırlısıyla.. Az kaldı doğuma heyecan bastı, umarım herşey yolunda gider.. Darısı başınıza kızlar..

Sağol canım benim bende hazırlandım zaten, temizlikler tamam, şu meşhur siyah gecelik sabahlıklarımı da hazırladım hayırlısıyla, şekerler, kapı süsleri hazır, benim doğum yapçağım hastanede de çekiyorlar fön, fönü de doğumdan sonra çektiririz inşallah hayırlısıyla.. Az kaldı doğuma heyecan bastı, umarım herşey yolunda gider.. Darısı başınıza kızlar..

benim bildiğim ojeli ameliyata almıyolar hatta çıkarttırıyolar benim küpem vardı onu bile çıkarmışlardı...

aslında yazdığın paragrafı bi baştan okusan kırılmama meden olabilecek cümleleri seçebilirsin.neyse anam öenmli değil sonuç olarak benim ayaklar ojesiz kaldı

bebemde saçlarımla yetinecek yapacak bişey yok

AKLIMIZA DA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEYELİM.HAYIRLISIYLA ÇOOKK GÜZEL SAĞLIKLI PİPİLİ KUKULU BEBELER DOĞUACAZ HEPİMİZZZ

Arkadaşlar, hepinizi çok çok öpüyorum herkes bebeklerine ve kendine çok iyi baksın, yarın giremem herhalde herkes evde olcak, doğum için misafirlerim gelcek, cuma günü de hayırlısıyla doğum inşallah.. Haberlerimi alısınız zaten arkadaşlara yazarım.. Hepinize bu uzun yolculukta yanımda olduğunuz benimle vakit geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim.. Sayenizde hamilelik boyunca canım hiç sıkılmadı, Allah hepinizi yavrularınıza sağlıkla kavuştursun inşallah.. Sizi çooooook seviyorum.. Sevgiler...

canını sıkma tatlım biz anladık seni ya kimseyi kırmadan hepimiz söyliycemizi söylüyoruz ha rahatlık var ve bence olması gereken bu sonuçta buraya stres atmaya giriyoruz stres yapmayın hele sen hiiiiiç yapma son günlerin rahat olmana bak

evet canım doktorlar işin uzmanı beni bilenler bilir ben çoook karşı çıktım doktorlara güvenmedim normal diye direttim ama Allah insanı istediğiyle sınıyomuş bunu çoook iyi anladım bugün bu noktadan itibaren tevekkül edip işimi Allah a emanet ediyorum bunu daha önce yapmayıp kendime sıkıntı yaptığım için kızıyorum zaten sağolsun doktorum çok rahatlattı ben dua edicem takdir Allah dan senin içinde hayırlısı olsun canım

ay canım benm ya çok duygulandım Allah yar ve yardımcın olsun işlerini rast getirsin doğum haberlerni muhakkak ver doğumdan sonrada yaz bize olurmu şimdiden bebişin hayırlı uzun ömürlü olsun canım

Canım açıkladım ya, ilkinde bende fark ettim yanlış anlaşılabileceğimi, daha sonraki mesajda durumdan kimse rahatsız olmasın diye kimse yanlış anlamasın diye özellikle belirttim.. Karşılıklı konuşsak yanlış anlaşılma daha az olur ama işte yazılı olunca bazen böylr tatsızlıklar oluyor.. Yoksa canım seni kırmak istemem tabi ki güzelim.. Boşver bebeğin senin kokunla mutlu olur zaten, gerisini boşver.. Zaten erkek bebekler annelerine aşıktırlar, süslü olmasanda olur canım

Ay bence de güzel şeyler düşünelim , güzel güzel gidelim doğuma..

canım sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar merhaba,
uzun süredir yazamadım, izne ayrıldım nihayet dün itibariyle:) 37. haftayı bekleyemedim, biraz dinleneyim dedim. sizler nasılsınız? yeni gelişmeler var mı?
hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?
benı hapşırık tuttu kızımı hıckırıkkk ay ne olcakz boylee :2::84:

deli..

deli karının zilli kızı

Ay evet bak onu unutmam kesin dua ederim.. Doğumda bütün dualar kabul olur derler, hepiniz için dua etçem merak etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sağlıkla sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına :) son 2 gece he :)) darısı bizim başımıza canım hadi Allah'a emanet olun :)

hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?

deli..

deli karının zilli kızı

iyiyim canım, son zamanlarda iş yerinde çok yoğundum bir de bağlantımız kötüydü artık evdeyim inşallah, fırsat buldukça bağlanırım. Esra doğurdu doğuracak sanırım, arada bir girip doğum yapan var mı diye bakıyorum da:)

esranın zilli kızı şaka yapıyor oyle arada bir doğurmuycak zamanını beklicek beklesin benim oğlumdan büyük olmasın olursa yakışmazlar

:)))

senin kontroller nasıl gidiyor ? bebeğinin durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…