insan gider mi derken.....bu bakış açısıdır arkadaşım. sen sürmek istemezsen sürmezsin abdestini alır öyle girersin.ama tercihler kişiden kişiye değişir.zaten dikkat ettiysen kokoş annelere duyurulur demişim.ben kısmetse banyomu yapıcam duamı edicem ordan da ojemi sürüp bi bir şekilde doğumuma gidicektim.
eşim dostum daireden dostlarım gelicekokul arkadaşlarım olucak..doğum anında fotoğraflarım çekilecek.neden güzel ve bakımlı bir anne olmayım ki.
ayrıca doğacak olan oğlum şimdiden alışsın.onun her zaman çalışırken ojeli makyajlı bakımlı parfüm kokulu bir annesi olucak.
nasılsınız kızlar ben geldim gene doktordaydım cuma gene gidicem offf kurtulamadım doktorlardan ya ÖYKÜM sen nasılsın bacım ya senle aynı gündeyiz ama sen öbür gün doğum yapacaksın bakalım ben napıcam galiba sezeryan oluyorum bu doktorda bunu düşünüyo teslimiyet ve tevekkül etmem gerektiini anladım artık
ya ben kimseye bi laf demiyorum ama benim tamamen kişisel görüşüm tercihim şuki sonuçta doğum ölüm kapısı demişler büyükler ben ölürken makyajla ojeyle ölmek istemem yani o anda canınla uğraşıyosun yakın tanıdıklarımda doğuma giderken makyajlı gittiler ama inanın o anda rimeller bi akmışki güzel olayım derken daha kötü bi görüntü olmuş hem doğum yapmak günahlarından arınmaktır derler ben annemden büyüklermden böyle gördüm tabi yine söylüyorum herkesin tercihine saygı duyarım öykümün ne demek istediini anladım galiba
hayırlısı olsun hoşgeldin...
hayırlı olsun iznin tadını çıkar
teşekkür ederim kızlar... televizyonda da hiçbir şey yok çok sıkıcı
volveroncum hayırlısı olsun canm, ben de dün konuştum doğumu doktorla, epidural normal istediğimi söyledim, zaten bebek büyük değil şu an uygun gözüküyor dedi normal doğum ama hayırlısı tabi, onlar işin uzmanı, sezaryen derse itiraz edecek bilgimiz yok
öyküm, sana da şimdiden hayırlı doğumlar dilerim çok az kalmış ne heyecanlı:) bu arada istanbul'da bazı hastanelerde doğumdan sonra fön çekiyorlarmış, ne güzel dedim, doğumdan sonra saçlarımın cadı gibi olacağını düşünüyorum da
volveroncum hayırlısı olsun canm, ben de dün konuştum doğumu doktorla, epidural normal istediğimi söyledim, zaten bebek büyük değil şu an uygun gözüküyor dedi normal doğum ama hayırlısı tabi, onlar işin uzmanı, sezaryen derse itiraz edecek bilgimiz yok
öyküm, sana da şimdiden hayırlı doğumlar dilerim çok az kalmış ne heyecanlı:) bu arada istanbul'da bazı hastanelerde doğumdan sonra fön çekiyorlarmış, ne güzel dedim, doğumdan sonra saçlarımın cadı gibi olacağını düşünüyorum da
Canım bende yazrken zaten kimseyi kırmak istemediğim için bu benim tercihim tabi ki dedim, daha önce de sezeryan olduğum için insan ameliyata girme sırasında çok kötü oluyor, aklına kötü şeyler geliyor o an aklına bakım makım gelmiyor demek istedim.. Yoksa bende çok ibadet edebilen bir insan değilim, kokoşluktan bahsetmişsin kokoşum diyemem ama yeterince bakımlıyımdır, makyajsız fönsüz çıkmam genelde dışarı, zaten farkındaysan bende daha önce de yazdım gittim bakım yaptırdım diye, manikür pediküre kadar yaptırdım, aynı şeyi bende düşündüm tabi ki fotoğraf falan çekilirken bakımlı olmayı bande istiyorum hatta ameliyattan sonra da fön çektirmek istiyorum ama işte hayırlısıyla ameliyattan çıkayım ondan sonra.. Yoksa isteyen istediğini yapar yanlış anlamana üzüldüm.. Sadece benim fikrim yani bunlar arkadaşım, birde tecrübe ettim onun için yazdım.. Yoksa bizde paspal değiliz yani...
benim bildiğim ojeli ameliyata almıyolar hatta çıkarttırıyolar benim küpem vardı onu bile çıkarmışlardı...
canını sıkma tatlım biz anladık seni ya kimseyi kırmadan hepimiz söyliycemizi söylüyoruz ha rahatlık var ve bence olması gereken bu sonuçta buraya stres atmaya giriyoruz stres yapmayın hele sen hiiiiiç yapma son günlerin rahat olmana bakCanım seninde yakındır bu gidişle eğer sezeryan olcaksan zaten benim normal sezeryan tarihim ayın 30'uydu. Bu doktorda mı aynı şeyi söyledi sana..Herkes senin sezeryan olmanı istiyor baksana..
galiba benim tarihde 30 una olur ama 1 günlük idrar toplama yapılacak yarın başlıyoruz eğer protein saptanırsa cumaya bende girerim sezeryana :26:ama inş çıkmaz bakalım
Bunlar tabiki kişisel tercihler canım, ben yanlış anlaşıldım sanırım, genelde alışmışım burda rahat rahat yazmaya, sağolsun herkeste yaşça büyüğüz birde tecrübeliyiz diye idare ediyor ya alışkanlık işte lafın nereye gitçeğini düşünememişiz herhalde..
Arkadaşlar, hepinizi çok çok öpüyorum herkes bebeklerine ve kendine çok iyi baksın, yarın giremem herhalde herkes evde olcak, doğum için misafirlerim gelcek, cuma günü de hayırlısıyla doğum inşallah.. Haberlerimi alısınız zaten arkadaşlara yazarım.. Hepinize bu uzun yolculukta yanımda olduğunuz benimle vakit geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim.. Sayenizde hamilelik boyunca canım hiç sıkılmadı, Allah hepinizi yavrularınıza sağlıkla kavuştursun inşallah.. Sizi çooooook seviyorum.. Sevgiler...
aslında yazdığın paragrafı bi baştan okusan kırılmama meden olabilecek cümleleri seçebilirsin.neyse anam öenmli değilsonuç olarak benim ayaklar ojesiz kaldı
bebemde saçlarımla yetinecek yapacak bişey yok
AKLIMIZA DA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEYELİM.HAYIRLISIYLA ÇOOKK GÜZEL SAĞLIKLI PİPİLİ KUKULU BEBELER DOĞUACAZ HEPİMİZZZ
Arkadaşlar, hepinizi çok çok öpüyorum herkes bebeklerine ve kendine çok iyi baksın, yarın giremem herhalde herkes evde olcak, doğum için misafirlerim gelcek, cuma günü de hayırlısıyla doğum inşallah.. Haberlerimi alısınız zaten arkadaşlara yazarım.. Hepinize bu uzun yolculukta yanımda olduğunuz benimle vakit geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim.. Sayenizde hamilelik boyunca canım hiç sıkılmadı, Allah hepinizi yavrularınıza sağlıkla kavuştursun inşallah.. Sizi çooooook seviyorum.. Sevgiler...
Rabbim yardımcın olsun inş. dua et bizlere de bizde sana dua ederiz inş.
hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?arkadaşlar merhaba,
uzun süredir yazamadım, izne ayrıldım nihayet dün itibariyle:) 37. haftayı bekleyemedim, biraz dinleneyim dedim. sizler nasılsınız? yeni gelişmeler var mı?
benı hapşırık tuttu kızımı hıckırıkkk ay ne olcakz boylee :2::84:
Ay evet bak onu unutmam kesin dua ederim.. Doğumda bütün dualar kabul olur derler, hepiniz için dua etçem merak etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?
deli..
deli karının zilli kızı
iyiyim canım, son zamanlarda iş yerinde çok yoğundum bir de bağlantımız kötüydüartık evdeyim inşallah, fırsat buldukça bağlanırım. Esra doğurdu doğuracak sanırım, arada bir girip doğum yapan var mı diye bakıyorum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?