benı hapşırık tuttu kızımı hıckırıkkk ay ne olcakz boylee :2::84:
ana kız hareketlendiniz yani
geçer hemencik inşallah:))))
oğluşum uyudu benimde kızım karnımda hıçkırıyo bende akşam çayı içiyorum
herbirimiz ayrı telden çalıyoruz yani bizde
esranın zilli kızı şaka yapıyor oyle arada birdoğurmuycak zamanını beklicek beklesin benim oğlumdan büyük olmasın olursa yakışmazlar
:)))
senin kontroller nasıl gidiyor ? bebeğinin durumu nasıl?
hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?
deli..
deli karının zilli kızı
ana kız hareketlendiniz yani
geçer hemencik inşallah:))))
oğluşum uyudu benimde kızım karnımda hıçkırıyo bende akşam çayı içiyorum
herbirimiz ayrı telden çalıyoruz yani bizde
iyi maşallah, olsun iri olmasın ama sağlıklı olsun :)canım ben son zamanlarda hem doktor hem hastane değiştirdim, bi türlü doktor&hastane uyumunu yakalayamadım ama dün gittiğimiz yerle anlaştık sanırım. düşündüğümden biraz pahalı olacak sanırım ama en azından doktor kendi girecekmiş doğumuma. hayırlısı inşallah. bebeğimin durumu da iyi çok şükür, çok büyük bir bebek değil ama doğum açısından iyi olur diyor doktor:)
cocuk sınır krızı gecırmek uzere nasıl hareketlenıo hıckırık tutunca :2:
ayyyyyy bi oğlan bir kız tam istediğim aile portresi :)) benimde oğlumun arkasından inşallah bir de kızım olurrr :))
allahım herkesin gönlüne göre versin canım benim
tabi hayırlısıyla
inşallah seninde ikinci kız olur
kız
erkek farketmez evlat evlattır ama kız çocuklarını oldum olası çok sevmişimdir
erkek çocuklarınıda çok sevmezdim taaaki oğlum olana kadar
şimdi tüm fikrim değişti tabi
topic çok sessiz demiiiburdayım burdayım,
Kızlar selam internetim kesikti bütün gün geçmişe bakıyodum asuman da doğuruyomuş galiba öyküm de gitmiş allah kurtarsın hepsini
topic çok sessiz demiii
asumanın bebeki çok kilolu 35 haftada 4300kg mış ondan alınakmış ama 4 gun beklerse 36 haftalık olacakmış facede yazıyodu bişeyler
evet oykumde cuma doğuma gidiyor son mesajı çok duygusaldı
evet sessiz, bende forum takip yapıyorum, ne başlıklar var yaa, forumdan soğumak diye bi başlık açılmış, birbirlerini yiyolar şuan :)))))topic çok sessiz demiii
asumanın bebeki çok kilolu 35 haftada 4300kg mış ondan alınakmış ama 4 gun beklerse 36 haftalık olacakmış facede yazıyodu bişeyler
evet oykumde cuma doğuma gidiyor son mesajı çok duygusaldı
slm kızlar nasılsınız bayadır giremedim nete annem geldi temizliğe başladık yavaş yavaş ağırlaştım da baya sancılar ağrılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?