2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ana kız hareketlendiniz yani
geçer hemencik inşallah:))))

oğluşum uyudu benimde kızım karnımda hıçkırıyo bende akşam çayı içiyorum
herbirimiz ayrı telden çalıyoruz yani bizde

ayyyyyy bi oğlan bir kız tam istediğim aile portresi :)) benimde oğlumun arkasından inşallah bir de kızım olurrr :))

canım ben son zamanlarda hem doktor hem hastane değiştirdim, bi türlü doktor&hastane uyumunu yakalayamadım ama dün gittiğimiz yerle anlaştık sanırım. düşündüğümden biraz pahalı olacak sanırım ama en azından doktor kendi girecekmiş doğumuma. hayırlısı inşallah. bebeğimin durumu da iyi çok şükür, çok büyük bir bebek değil ama doğum açısından iyi olur diyor doktor:)

hoşgldin bacım yoktun evet nasılsın nasıl gidiyor?

deli..

deli karının zilli kızı

ana kız hareketlendiniz yani
geçer hemencik inşallah:))))

oğluşum uyudu benimde kızım karnımda hıçkırıyo bende akşam çayı içiyorum
herbirimiz ayrı telden çalıyoruz yani bizde

cocuk sınır krızı gecırmek uzere nasıl hareketlenıo hıckırık tutunca :2:

iyi maşallah, olsun iri olmasın ama sağlıklı olsun :)

cocuk sınır krızı gecırmek uzere nasıl hareketlenıo hıckırık tutunca :2:

benim Burak da hiç sevmez hıçkırmayı canıma okuyor hıçkırık tuttuğunda olan bana oluyor

ayyyyyy bi oğlan bir kız tam istediğim aile portresi :)) benimde oğlumun arkasından inşallah bir de kızım olurrr :))

allahım herkesin gönlüne göre versin canım benim
tabi hayırlısıyla
inşallah seninde ikinci kız olur
kız
erkek farketmez evlat evlattır ama kız çocuklarını oldum olası çok sevmişimdir
erkek çocuklarınıda çok sevmezdim taaaki oğlum olana kadar
şimdi tüm fikrim değişti tabi

amin canım herşeyn hayırlısı tabi... ben bekarken de oldum olası hep böyle geçirmiişimdir içimden... bir erkek bir kız ama erkek büyük olsun kardeşini korusun ilk isteğim gerçekleşti inşallah diğeri de zamanı geldiğinde gerçekleşir

melony birce3535 DenizSuray essebe ZEYNEP2011 ezgimEE ..Merve

yine cokkkkk sessizz topic heyooo kızlarrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

burdayım burdayım,
topic çok sessiz demiii

Kızlar selam internetim kesikti bütün gün geçmişe bakıyodum asuman da doğuruyomuş galiba öyküm de gitmiş allah kurtarsın hepsini

asumanın bebeki çok kilolu 35 haftada 4300kg mış ondan alınakmış ama 4 gun beklerse 36 haftalık olacakmış facede yazıyodu bişeyler

evet oykumde cuma doğuma gidiyor son mesajı çok duygusaldı

Ya asumanınki anormal kilolu anne veya baba şeker hastasımı acaba 40 haftaya kadar beklese düşün çocuk kaç kg doğacak

evet sessiz, bende forum takip yapıyorum, ne başlıklar var yaa, forumdan soğumak diye bi başlık açılmış, birbirlerini yiyolar şuan :)))))
maşallah asumanın bebeğine yaaa, benimki p.tesi günü 2328 gr dı

slm kızlar nasılsınız bayadır giremedim nete annem geldi temizliğe başladık yavaş yavaş ağırlaştım da baya sancılar ağrılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…