ne güzel annen gelmiş kaç haftalıktın sen benim annem doğumda gelir 1 hafta kalabilir ancak kaynanam olucak malesef
evet sessiz, bende forum takip yapıyorum, ne başlıklar var yaa, forumdan soğumak diye bi başlık açılmış, birbirlerini yiyolar şuan :)))))
maşallah asumanın bebeğine yaaa, benimki p.tesi günü 2328 gr dı
37 deyim ben canım kayınvaldem gelmedi çağırdım da o kadar iş yapmamak iştee annecim sağolsun dayanamadı da geldi
nerde kz at bakıyım link
ya birileri ilgi çekmeye çalışıyo işte, başlık açayım cevap yağsın vs vs... tamam haklı belki ama kk da tartışma çıkar böyle başlıklarda...
ne güzel anne başka tabi benden bir hafta öndeymişsin bende öyle çok hissedilir rahatsızlık verici sancılar olmuyo bazen hafif kasılma gibi oluyo acaba bende mi anormallik var bu sıralar sancı olması mı gerekir ki:26:
ne güzel anne başka tabi benden bir hafta öndeymişsin bende öyle çok hissedilir rahatsızlık verici sancılar olmuyo bazen hafif kasılma gibi oluyo acaba bende mi anormallik var bu sıralar sancı olması mı gerekir ki:26:
gördüm dinle alakalı yazışmalar... çok hassas bu konular konuşulmaması lazm böyle yerlerde, bizde geçenlerde konuştuk sonra pişman oldum bir kaç kişi rahatsız oldu kapattık konuyu. aman boşver çık ordan.
hassas olan bi çok konu konuşuluyo valla aslında kk da, haksızmıyım canım? dini konulara gelince hemen bi tavır alınıyo sanki, ya da bana öyle geliyodur bilemem... amannn herkesin inancı kendine... ya da yaşayabilene...
çıkıyorum biraz işim var, görüşürüz şekerim
bilmiyorum ki belki bende anormallik vardır:))bugün bütün gün yattım
Aman dikkat et annen yapsın işleri sen yat belki başlamıştır yavaş yavaş seninde tehlikeli dönemler bunlar
annem yapıyo zaten canımm ben başında bekliyom kadıncağız mahvoldu benim de içim içimi yiyoooo
annem yapıyo zaten canımm ben başında bekliyom kadıncağız mahvoldu benim de içim içimi yiyoooo
sol yüzük parmağımda dolama çıkıyor sanırım çok acıyor tırnak kenarım şişti sımsıcak o bölge
dolama deildir bence tırnağın batmıştır dolama cıkarmı hep sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?