2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

37 deyim ben canım kayınvaldem gelmedi çağırdım da o kadar iş yapmamak iştee annecim sağolsun dayanamadı da geldi

ne güzel anne başka tabi benden bir hafta öndeymişsin bende öyle çok hissedilir rahatsızlık verici sancılar olmuyo bazen hafif kasılma gibi oluyo acaba bende mi anormallik var bu sıralar sancı olması mı gerekir ki:26:

ya birileri ilgi çekmeye çalışıyo işte, başlık açayım cevap yağsın vs vs... tamam haklı belki ama kk da tartışma çıkar böyle başlıklarda...

gördüm dinle alakalı yazışmalar... çok hassas bu konular konuşulmaması lazm böyle yerlerde, bizde geçenlerde konuştuk sonra pişman oldum bir kaç kişi rahatsız oldu kapattık konuyu. aman boşver çık ordan.

normal canım doktorum öyle dedi bana, sancın olduğunda magnezyum ilacını iç dedi.

hassas olan bi çok konu konuşuluyo valla aslında kk da, haksızmıyım canım? dini konulara gelince hemen bi tavır alınıyo sanki, ya da bana öyle geliyodur bilemem... amannn herkesin inancı kendine... ya da yaşayabilene...
çıkıyorum biraz işim var, görüşürüz şekerim

aynen aynen katılıyorum sana. grşrz canım.

annem yapıyo zaten canımm ben başında bekliyom kadıncağız mahvoldu benim de içim içimi yiyoooo

ahh ah anneler işte, annem hep derdi bir hamile kal benim değerimi dha iyi anlıycaksın... bırak hamile kalmayı evlendiğim günden beri anneciğimin değerini daha bi başka biliyorum...

sol yüzük parmağımda dolama çıkıyor sanırım çok acıyor tırnak kenarım şişti sımsıcak o bölge

Ya kızlar bişi sorcam bebeğin başının kanala indiğini mi gösterir hep sağda olması? benimki hep sağda toplaşıyo nedense yaw önceden böyle değildi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…