Ya kızlar bişi sorcam bebeğin başının kanala indiğini mi gösterir hep sağda olması? benimki hep sağda toplaşıyo nedense yaw önceden böyle değildi :26:
Ya kızlar bişi sorcam bebeğin başının kanala indiğini mi gösterir hep sağda olması? benimki hep sağda toplaşıyo nedense yaw önceden böyle değildi :26:
en son orta okulda çıkmıştı. çok fenaydı. bilmiyorum valla çok acıyor.
canım sen susamlı bişiler mi yiyorsun? ben susamlı yediğimde ölüyorum yemiyorum artık simit falan...gece oldu yine başladı midemmmm yanmaya.. sakız çiğniorum hazmetttirsin yediklerimi diye.. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
benim tosba dönmeden önce sağdaydı dönunce sola geçti aynı dediğin gibi solda toplanıp kalıyor
hımm umarım dolama değildir yaa ama hani hamilelikte yeterli vitamin olmadığı için de olabilir mi kii:26::26:
benim tosba dönmeden önce sağdaydı dönunce sola geçti aynı dediğin gibi solda toplanıp kalıyor
hımm umarım dolama değildir yaa ama hani hamilelikte yeterli vitamin olmadığı için de olabilir mi kii:26::26:
tınaklarını çok dipten kestiysen batık olmuştur belki. hamile bir arkadaşımın ayaklarında olmuş, dipten kesmiş tırnaklarını, ayakları da şişmiş zor yürüyordu yazık.sol yüzük parmağımda dolama çıkıyor sanırım çok acıyor tırnak kenarım şişti sımsıcak o bölge
Nasıl yani benimki çoktan beri baş aşağı zaten ama son zamanlarda sağ tarafımda toplanıyo yine ters mi döndü ki:26:
yok ya neden dönsün seninki sağda benimki solda
tınaklarını çok dipten kestiysen batık olmuştur belki. hamile bir arkadaşımın ayaklarında olmuş, dipten kesmiş tırnaklarını, ayakları da şişmiş zor yürüyordu yazık.
benimki de sağda, karnımın sağ tarafı genelde yüksekte duruyor:)) dün doktor da dedi sağa yerleşmiş diye ama başı kanala girmiş falan demedi. bebiş sağda olduğu için sola yatmak senin için daha da önemli, sırt üstü yatarsan nefesin daralır dedi.
ay komiğime gitti
yooo mervecim bana herşey dokunuooo benceeesadece susam diil..
işte sağa yerleşmiş demekle belki de kanala yerleştiğini kastetmiştir bende sağıma yatamıyorum sıkışıyo
kanala yerleşse doğum yakın olmaz mı kii:26:
kanala yerleşse doğum yakın olmaz mı kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?