2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gece oldu yine başladı midemmmm yanmaya.. sakız çiğniorum hazmetttirsin yediklerimi diye.. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Ya kızlar bişi sorcam bebeğin başının kanala indiğini mi gösterir hep sağda olması? benimki hep sağda toplaşıyo nedense yaw önceden böyle değildi :26:

benim tosba dönmeden önce sağdaydı dönunce sola geçti aynı dediğin gibi solda toplanıp kalıyor
en son orta okulda çıkmıştı. çok fenaydı. bilmiyorum valla çok acıyor.

hımm umarım dolama değildir yaa ama hani hamilelikte yeterli vitamin olmadığı için de olabilir mi kii:26::26:

gece oldu yine başladı midemmmm yanmaya.. sakız çiğniorum hazmetttirsin yediklerimi diye.. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım sen susamlı bişiler mi yiyorsun? ben susamlı yediğimde ölüyorum yemiyorum artık simit falan...

bilmiyorum ki bi araştırayım inş değildir ya o acıyla uğraşamam şimdi ...

bu arada maşallah asuman 35 haftalık 4300 kg olmuş bebeği, eve gelmiş suan 4 gün daha bekletiyorlarmış alacaklarmış 4 gün sonra...

Nasıl yani benimki çoktan beri baş aşağı zaten ama son zamanlarda sağ tarafımda toplanıyo yine ters mi döndü ki:26:

sol yüzük parmağımda dolama çıkıyor sanırım çok acıyor tırnak kenarım şişti sımsıcak o bölge
tınaklarını çok dipten kestiysen batık olmuştur belki. hamile bir arkadaşımın ayaklarında olmuş, dipten kesmiş tırnaklarını, ayakları da şişmiş zor yürüyordu yazık.
Ya kızlar bişi sorcam bebeğin başının kanala indiğini mi gösterir hep sağda olması? benimki hep sağda toplaşıyo nedense yaw önceden böyle değildi :26:

benimki de sağda, karnımın sağ tarafı genelde yüksekte duruyor:)) dün doktor da dedi sağa yerleşmiş diye ama başı kanala girmiş falan demedi. bebiş sağda olduğu için sola yatmak senin için daha da önemli, sırt üstü yatarsan nefesin daralır dedi.

işte sağa yerleşmiş demekle belki de kanala yerleştiğini kastetmiştir bende sağıma yatamıyorum sıkışıyo

neyse kızlar olacağına varır artık doktora sorarım bakalım neymiş ay gelsin artık kuzum yaw neyse ben kaçtım hepinizi öptüm iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…